SÅDAN FÅR DU AUTOMATISKE SOFTWAREOPDATERINGER TIL SYNC 3

Sørg for, at SYNC 3 er hurtig, effektiv og pålidelig ved at holde den opdateret med den nyeste software. Find ud af, hvordan du får automatiske softwareopdateringer til SYNC 3 via wi-fi.

SYNC 3 Software Updates
  • Du skal have bilen parkeret med håndbremsen trukket eller i frigear

Aktiver først systemet for at modtage automatiske opdateringer

Vælg "Indstillinger" på startskærmen.

Under "Generelle indstillinger" skal du vælge "Automatiske systemopdateringer".

Skub knappen til "On"

SYNC 3 spørger, om du vil modtage systemopdateringer.

Vælg "Ja", hvorefter du får vist et bekræftelsesskærmbillede

Tryk på "Luk" for at vende tilbage til startskærmen.

Du skal nu oprette forbindelse til wi-fi

SYNC 3 søger efter tilgængelige netværk

Alternativt kan du aktivere wi-fi manuelt

Fra indstillingsmenuen skal du stryge til venstre for at vælge wi-fi-ikonet

Skub wi-fi-knappen til "On"

Tryk nu på "Vis tilgængelige netværk"

Vælg det netværk, du vil oprette forbindelse til.

Du skal muligvis indtaste en adgangskode.

Vil du have, at SYNC 3 giver dig besked, når andre netværk bliver tilgængelige?

Du skal blot skubbe knappen til wi-fi-meddelelse til "On"

SYNC 3 søger nu efter softwareopdateringer. Den kan downloades, når den er tilsluttet til et wi-fi-netværk.

Når en opdatering er fuldført, vises ikonet og meddelelsen "System opdateret".

Vælg dette for at få mere at vide om opdateringen

Har du nogle spørgsmål?

Se i instruktionsbøgerne, eller kontakt din Ford-forhandler. De vil med glæde hjælpe dig.

RELATEREDE VIDEOER

Android Auto in a Ford car

SÅDAN KONFIGURERER DU ANDROIDAUTO PÅ SYNC 3

Tilslut din smartphone til SYNC 3 med AndroidAuto. Med denne funktion kan du få adgang til og styre dine foretrukne smartphone-apps ved hjælp af stemmekommandoer.

Embedded display with new features

SÅDAN BRUGER DU DE NYE FUNKTIONER I SYNC 3 (DD/MM/ÅÅÅÅ)

Vi har for nylig opdateret SYNC 3, forbedret vores eksisterende funktioner og tilføjet et par nye. Se denne video for at komme i gang med vores brugervenlige stemmestyring, kraftigere navigationssystem og den smarte AppLink.

AppLink on SYNC 3

SÅDAN BRUGER DU APPLINK PÅ SYNC 3

Find ud af, hvordan du bruger SYNC 3s AppLink. Denne funktion giver dig mulighed for at styre dine foretrukne smartphone-apps samt Fords lydsystem, betjeningsknapper på rattet og multifunktionsdisplayet – alt sammen ved hjælp af stemmekommandoer.