SÅDAN GØR DU DIN BIL TIL ET WIFI-HOTSPOT

Der er 4G LTE wi-fi i din Ford, som du kan bruge på farten. Se, hvor nemt det er at aktivere, i videoen.

How to make your car a WiFi hotspot
  • Din nye Ford har et indbygget FordPass Connect. Når du kører, har du en række funktioner, herunder op til 4G LTE wi-fi†† til op til 10 enheder. Sådan aktiverer du teknologien.

• Først skal du kontrollere, at du har aktiveret FordPass Connect. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør det, kan du se vores video: Sådan aktiverer du FordPass
    • GODT TIP: For at bruge din FordPass-app skal du installere din gratis prøveperiode. Det gør du hos din lokale netværksudbyder, ikke Ford.
    • Når du har installeret din gratis prøveperiode, skal du trykke på "Move"-landingssiden i din FordPass-app
    • Tryk derefter på "Bilens hotspot" efterfulgt af "Administrer min konto".
    • Du vil få besked, når du forlader FordPass-appen.
    • Tryk nu på "OK"
    • GODT TIP: Når du ser din lokale mobiludbyders hjemmeside, skal du blot følge instruktionerne for at registrere dig. Når du er registreret, kan du forbinde flere enheder.
    • Tryk derefter på "Indstillinger" på din SYNC-skærm, vælg "FordPass Connect" og vælg derefter "Bilens hotspot".
    • Tryk på "Indstillinger" for at se navnet på dit wi-fi-hotspot, og derefter "Se password" for at få passwordet.
    • Du forbinder din enhed ved at bruge et SSID (navn) og et password, ligesom du ville gøre det derhjemme.
    • For at ændre dem kan du klikke på "Rediger" og derefter på "Skift password", og et pop op-vindue vil fortælle dig, at det lykkedes.
    • Til sidst, for at aktivere wi-fi i din bil, skal du logge ind igen på din lokale netværksudbyders portal.

BARE SÅ DU VED DET ...

• Efter din prøveperiode hos din lokale netværksudbyder sender de en e-mail til dig, når du næsten ikke har mere gratis data til rådighed. Derefter kan du købe mere pr. dag eller måned, eller for et helt år.
    • Du styrer de enheder, der er forbundet til dit wi-fi-hotspot. Så hvis du vil, kan du slukke for adgangen til de enkelte vil hjælp af SYNC-skærmen.
    • Du kan også forbinde til wi-fi-hotspot uden for bilen – op til 15 meter væk.
    • Fjernfunktioner og Live Traffic fungerer selv uden et dataabonnement, så der er ingen forpligtelser.

Så nemt er det at gøre din bil til et wi-fi-hotspot.

Men hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du bare kontakte din Ford-forhandler.

Og hvis du synes, at denne video er brugbar, kan du se flere i serien "Sådan...": Den er udviklet til at hjælpe dig med at få det bedste ud af både FordPass og FordPass Connect.

RELATEREDE VIDEOER

Hand holding a mobile phone with FordPass application

SÅDAN AKTIVERER DU DIT FORDPASS CONNECT-MODEM

FordPass Connect giver adgang til en række brugbare funktioner, herunder 4G LTE wi-fi til op til 10 enheder. Denne video viser dig, hvordan du parrer den med din FordPass-app.

Ford S-MAX side view

SÅDAN UDFØRES EN PRIMÆR NULSTILLING I FORDPASS-APPEN

Vi anbefaler, at du udfører en primær nulstilling, hvis du planlægger at sælge din bil, har købt en brugt Ford privat, eller hvis du har brug for at fjerne din bil fra en anden FordPass-konto. Sådan gør du det.

Add Your VIN Number

SÅDAN FØJER DU ET STELNUMMER TIL DIN FORDPASS-APP

Tilføjelse af et stelnummer (VIN) til FordPass-appen vil hjælpe dig med at holde dig på toppen af garantien, bestille en service og kontrollere advarsler om bilens tilstand. Sådan tilføjer du dit stelnummer til din FordPass.