SÅDAN TILFØJER DU EN FORHANDLER I DIN FORDPASS-APP

Hold kontakten med din lokale Ford-forhandler. Sådan tilføjer du en forhandler i FordPass-appen.

How to find a dealer
  • Din FordPass-app kan hjælpe dig med at få det bedste ud af din lokale forhandler, ved at finde dem og vise deres kontaktoplysninger sammen med andre brugbare oplysninger. Du kan derefter indstille den som din foretrukne forhandler til næste gang.

• Start med at vælge "Vis biloplysninger", og tryk derefter på "Find forhandler".
    • Du kan manuelt indtaste en adresse, finde en specifik forhandler med navn eller bruge din telefons aktuelle placering.
    • På et kort vises alle nærliggende forhandlere med knappenåle, så du skal bare trykke på en for at vælge den.
    • Nu kan du se kontaktoplysninger og åbningstider mm.
    • For at indstille din foretrukne forhandler skal du blot trykke på "Indstil som foretrukken", vælge din bil og trykke på "Gem".

Så nemt er det at tilføje en forhandler i din FordPass-appen.

Og hvis du synes, at denne video er brugbar, kan du se flere i serien "Sådan...": Den er udviklet til at hjælpe dig med at få det bedste ud af både FordPass og FordPass Connect.

RELATEREDE VIDEOER

Add Your VIN Number

SÅDAN FØJER DU ET STELNUMMER TIL DIN FORDPASS-APP

Tilføjelse af et stelnummer (VIN) til FordPass-appen vil hjælpe dig med at holde dig på toppen af garantien, bestille en service og kontrollere advarsler om bilens tilstand. Sådan tilføjer du dit stelnummer til din FordPass.

Ford parked in front of the house

SÅDAN FØJER DU DIN BIL TIL FORDPASS-APPEN

Med FordPass kan du holde forbindelsen til din bil, uanset hvor du er. Denne video viser dig, hvordan du kommer i gang ved at tilføje din bil til appen.

FordPass Pro App

SÅDAN FØJER DU DIN BIL TIL FORDPASS PRO-APPEN

Med FordPass Pro kan du holde forbindelsen til din bil, uanset hvor du er. Denne video viser dig, hvordan du kommer i gang ved at tilføje en bil til appen.