OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM KØB AF EN BIL ONLINE

• Få mest muligt ud af din bil ved at oprette forbindelse til FordPass-appen eller din Ford-konto for at låse op for kraftfulde funktioner. Opret en førerprofil, forudindstil bilens indstillinger og tilpas din køreoplevelse, før den overhovedet er aktuel.

FordPass-appen og en Ford-konto giver dig adgang til funktioner såsom:

• Styring af opladning til elbiler.
    • Turplanlægning for elbiler.
    • Klimaanlæg.
    • Omgivende belysning og lydstyring.
    • Manøvrering af bilen.
  • FordPass giver dig værktøjerne til nemt at administrere og tilpasse opladningsoplevelse i det offentlige rum og derhjemme, mens du er på farten. Overvåg opladningsfremskridt, indstil opladningsplaner, gem dine foretrukne ladestationer, betal for opladning og mere.

• Ligesom at indstille en alarm, forbereder klargøringen din bil til den kommende dag. Når bilens ladekabel er sat i stikkontakten, kan du indtaste planlagte pendlertider og foretrukne kabinetemperaturer og "vækning" af bilen hver dag. Disse enkle handlinger er med til at bevare batterirækkevidden og sikre, at bilen er opladet og klar til brug, når du er.

• Planlæg din næste rejse problemfrit med Power My Trip, som tager hensyn til din nuværende opladningstilstand og finder ladestandere langs ruten.

• Når du har tilføjet din profil i bilen, vil adgangen til Fjernopsætning af bilen være begrænset, og du skal administrere dine indstillinger direkte i køretøjet eller i FordPass-appen

• Din profil gemmes automatisk, når du indtaster dine oplysninger. Hvis du vender tilbage til appen til Fjernopsætning af bilen for at foretage ændringer af disse indstillinger (før du tilføjer din profil), skal du gemme og sende, før du afslutter appen.

• Der er adgang til følgende indstillinger fra hovedmenuen i din bil:

Profilbillede: Tryk på dit profilbillede øverst på din SYNC-skærm.

Gemte steder: Tryk på Navigation og derefter på søgefeltet.

Afgangstider: Tryk på dit profilbillede øverst på din SYNC-skærm. Rul ned, indtil du ser Afgang og Komfort.

Køreoplevelser: Tryk på dit profilbillede øverst på din SYNC-skærm. Vælg derefter Betjeningsknapper. Rul ned, indtil du ser Køreoplevelser.

Radiopræsentation: Tryk på Radio. Vælg Stationer.

Planlæg softwareopdateringer: Tryk på dit profilbillede øverst på din SYNC-skærm. Vælg derefter Betjeningsknapper. Rul ned, indtil du ser softwareopdateringer.

• Vi bruger kun de oplysninger, vi indsamler, til at levere en mere personlig køre- og opladningsoplevelse. Din bils placering bruges f.eks. til at finde ladestationer i nærheden og levere navigationstjenester. Se vores FordPass Privatlivspolitik og Fords Privatlivspolitik for tilsluttede biler for yderligere information.

• Vores biler er tilsluttede biler, der er designet til at forbedre dine køre- og opladningsoplevelser med tidsbesparende funktioner såsom opladningsstyring, rejseplanlægning, start/stop, lås/lås op og endda klargøring af bilen. Hvis du ikke tilslutter til FordPass eller din Ford-konto, har du ikke adgang til nogen tilsluttede funktioner og du vil ikke kunne bruge din bil fuldt ud.

Ford Mustang Mach-E interior with window rolled down

100 % ELEKTRISK. 100 % SJÆL.

BESTIL UDELUKKENDE ONLINE

Udforsk Ford Mustang Mach-E:

Se lager