100 % ELEKTRISKE BILER

100 % BATTERIDREVET

Ford Mustang Mach-e is charging

HVAD ER EN ELBIL?

En elbil, også kendt som en EV, kører på 100 % batteristrøm og oplades fra en elektrisk ladestander. Det betyder nul brændstof, kørsel uden udledning og rækkevidde op til 610 km.

På vejen vil du opleve øjeblikkeligt moment, jævn, trinløs acceleration og støjsvag kørsel. 

Og med offentlige incitamenter, reduceret vejskat og lavere serviceomkostninger kan valg af en elbil være godt for såvel din pengepung som miljøet.

HVORFOR VÆLGE EN ELBIL?

KØRSEL UDEN CO2-UDLEDNING

Kør med fuldstændig ro i sindet, da din elbil ikke bidrager til udledning til luften.

IKKE FLERE TURE TIL TANKEN

Elbiler giver uafbrudt kørsel fra udgangspunkt til destination. For alle undtagen de længste rejser. 

LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER.

100 % elektriske biler har færre bevægelige dele end en motor. Det betyder mindre vedligeholdelse, lavere omkostninger og længere levetid. 

100 % ELEKTRISKE MODELLER

SMART, HURTIG OG PRAKTISK OPLADNING

Oplad på farten med vores BlueOval™ Charge Network, som har over 450.000 ladestandere i hele Europa, herunder IONITY-højhastighedsstationer. Til nem opladning i hjemmet tilbyder vi smarte vægbokse samt ladekabler til brug med almindelige stikkontakter i hjemmet. 

 

Udforsk Opladning

Electric car charging
Ford Mustang Mach-E driving across a bridge

HVOR LANGT KAN ELBILER KØRE?

Vores nyeste elbiler kombinerer stor batterikapacitet med en række optimerede teknologier, så du nemt kan tilbagelægge lange afstande på en enkelt opladning. Mustang Mach-E kan f.eks. køre op til 610 km, før den skal oplades.

 

Udforsk rækkevidde

HVORDAN FUNGERER ELBILER?

Vores elbiler er udstyret med højtydende litium-ion-batteripakker. Med deres høje energikapacitet leverer Li-ion-batterier masser af strøm i en lille og let enhed.

Sådan fungerer elbiler: En opladning giver batterierne kemisk energi, som de derefter kan "aflade" ind i den tilsluttede motor. Det er det, der driver bilen og giver din Ford EV sådan jævn kørsel.

Derudover er alle vores elbiler udstyret med et regenerativt bremsesystem. Energi, der ellers ville gå tabt som følge af kørsel i tomgang eller bremsning, genvindes og kanaliseres direkte ind i batteriet. Dette får mest muligt ud af elbilens elektriske rækkevidde.

Inner parts of the car