OPLADNING AF ELBILER I HJEMMET

Hjemmeopladning af elbiler fra førende udbydere – vi hjælper dig.

Hvis du vil vide mere om opladning derhjemme, kan du læse vores ofte stillede spørgsmål.

Ford Mustang Mach-E being charged in home with woman in a front

SÅDAN OPLADER DU EN ELBIL HJEMME HOS DIG SELV

Du har to muligheder for at oplade din elbil derhjemme. Det hurtigste er at bruge en dedikeret ladestation hjemme hos dig selv, eller du kan tilslutte din bil til en almindelig stikkontakt i hjemmet ved hjælp af et valgfrit hjemmeladekabel.

CLEVER LADEBOKS

Vågn op til et fuldt batteri og fuld frihed hver dag. Ford samarbejder med Clever for at sikre fuld elektrisk frihed, uanset om du er hjemme, på arbejde, på shoppingtur eller på farten. Med Clever vælger du selv, om du vil have installeret en ladeboks hjemme hos dig selv eller bare foretrækker at oplade på det offentlige ladenetværk.

Og lige meget hvilken løsning du vælger, får du selvfølgelig adgang hele Clevers ladenetværk – som er Danmarks største!

 

Læs mere her

Placeholder
EV charging cabel

OPLADNINGSKABLER TIL ELBILER

Din elbil fra Ford er udstyret med et kabel til brug ved offentlige AC-ladestandere, da ikke alle har deres egne kabler indbygget. Til opladning derhjemme kan du blot tilslutte den til din almindelige strømforsyning ved hjælp af et andet opladningskabel til elbiler (ekstraudstyr).

Hvis du rejser i udlandet eller ønsker at tilslutte til en anden type stikkontakt, kan du finde stik til dit ladekabel samt andet el- og hybridtilbehør i vores online shop.

 

Køb ladekabler og adaptere

STIKKONTAKT HJEMME

Du kan oplade din elbil fra Ford fra en almindelig stikkontakt ved at købe et hjemmeladekabel (ekstraudstyr). Opladning på denne måde er langsommere end via en ladestander i hjemmet, men kan være praktisk. Sørg altid for, at stikkontaktens egnethed kontrolleres af en kvalificeret elektrikerTooltip. Der findes også adaptere til opladning via industrielle stikkontakter.

HVOR MEGET KOSTER DET AT OPLADE EN ELBIL?

Prisen for at oplade en elbil afhænger af variabler som batteristørrelse, din elpris, hvor meget dit batteri allerede er opladet og elbilens temperatur.

HVOR LANG TID TAGER DET AT OPLADE EN ELBIL?

Hvor lang tid det tager at oplade en elbil, afhænger af forskellige faktorer, f.eks. om du bruger en dedikeret elbiloplader, batteriprocent og batteristørrelse.

EKSEMPLER PÅ OPLADNINGSTID FOR ELBILER

De viste eksempler er for en Mustang Mach-E Premium RWD med udvidet rækkevidde.

Charging Method Battery
Time
EV Charger 10-80% 10.2 HoursOpladningsyd2
Domestic Socket 10-80% 36 HoursOpladningsyd2
next
prev