VEJLEDNING TIL OFFENTLIGE EV-LADESTATIONER

Med et voksende netværk af offentlige EV-ladestationer bliver det mere og mere praktisk at strømforsyne din elbil eller plug-in hybrid-bil på farten. Vores BlueOval™ Charge Network dækker hele Europa med over 450.000 ladestandere, herunder IONITY-højhastighedsstationer.

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK

Vi arbejder på at gøre opladning mere praktisk. Med vores BlueOvalTM Charge Network kan førere af Ford EV få adgang til over 450.000 offentlige EV-ladepunkter i hele Europa, herunder højhastighedsopladere fra IONITY.

FordPass-appen og BlueOvalTM Charge Network arbejder sammen, så du kan administrere og betale for opladning fra din smartphone.

Charging network
Charging in public

OFFENTLIGE EV-LADESTATIONER

Ved supermarkeder, servicestationer, parkeringspladser og på gaden — dukker offentlige ladestationer til elbiler op flere og flere steder.

Hvor lang tid det tager at oplade en elbil varierer afhængigt af opladningsteknologi, batteritilstand, omgivende temperaturer og din bil. Mustang Mach-E kan f.eks. tilføje mere end 90 km i rækkevidde på 10 minutter ved en 150 kW ladestander.

Til nogle offentlige ladestandere skal du bruge dit eget kabel. Men for det meste er det så lige enkelt som at sætte det tilsluttede opladningskabel i og foretage betaling – hvilket er meget praktisk med din BlueOval™ Charge Network-konto.

OPLADNING PÅ DANMARKS STØRSTE LADENETVÆRK MED CLEVER

Hvis du bor i lejlighed, eller primært ønsker at lade på farten, på arbejdet eller når du køber ind, kan du får Clever Unlimited Network til din Ford. Og med adgang til Danmarks største ladenetværk, der hele tiden vokser, er du aldrig langt fra ny energi til din bil.

 

Læs mere her

Opladning ude med Clever Unlimited Network

ABONNEMENTER

Læs om abonnementer på linket herunder og hold dig opdateret med de nyeste tjenester for Ford elbiler og plug-in hybrid-biler.