OFFENTLIGE LADESTATIONER

Med et voksende netværk af offentlige ladestationer bliver det mere og mere praktisk at oplade din elbil eller plug-in hybrid-bil på farten. Vores BlueOval™ Charge Network dækker hele Europa med over 600.000 ladestandere, herunder IONITY-lynladestationer.

BLUEOVAL™ CHARGE NETWORK

Vi arbejder på at gøre opladning mere praktisk. Med vores BlueOvalTM Charge Network kan man få adgang til over 600.000 offentlige ladepunkter i hele Europa, herunder lynladere fra IONITY.

FordPass-appen og BlueOvalTM Charge Network arbejder sammen, så du kan administrere og betale for opladning via din smartphone.

Læs mere her

Charging network
Charging in public

OFFENTLIGE LADESTATIONER

Ved supermarkeder, servicestationer, parkeringspladser og på gaden – offentlige ladestationer til elbiler dukker op flere og flere steder.

Hvor lang tid det tager at oplade en elbil, varierer afhængigt af opladningsteknologi, batteriets tilstand, omgivelsestemperaturer og din bil. For eksempel kan Mustang Mach-E tilføje en rækkevidde på 124 km på ca. 10 minutter ved en 150 kW-ladestanderMustang Mach-E RWD 2.

Til offentlige AC-opladningssteder skal du bruge dit eget kabel. Men det er så enkelt som at tilslutte det medfølgende ladekabel og betale – hvilket er meget praktisk med dit BlueOval opladningskort og konto.

OPLADNING PÅ DANMARKS STØRSTE LADENETVÆRK MED CLEVER

Hvis du bor i lejlighed, eller primært ønsker at lade på farten, på arbejdet eller når du køber ind, kan du få Clever Unlimited Network til din Ford. Og med adgang til Danmarks største ladenetværk, der hele tiden vokser, er du aldrig langt fra ny energi til din bil.

 

Læs mere her

Opladning ude med Clever Unlimited Network

ABONNEMENTER

Læs om abonnementer på linket herunder og hold dig opdateret med de nyeste tjenester for Ford elbiler og plug-in hybrid-biler.