VEJLEDNING TIL OPLADNING AF ELBILER DERHJEMME

Du har to muligheder for at oplade din elbil eller plug-in hybridbil derhjemme. Den enkleste: Tilslut blot til en almindelig stikkontakt ved hjælp af det medfølgende ladekabel til hjemmet. Og den hurtigste: En dedikeret ladestander til hjemmet, som f.eks. Ford Wallbox, til opladning op til fem gange hurtigere end en almindelig stikkontakt.

Hvor meget det koster at oplade en elbil afhænger af variabler som f.eks. batteristørrelse, din elpris, hvor meget batteriet allerede er opladet og elbilens temperatur.

Opladning hjemme med Clever

CLEVER LADEBOKS

Vågn op til et fuldt batteri og fuld frihed hver dag med Clever Unlimited.

Ford samarbejder med Clever. Med et Clever Unlimited-abonnement kan du lade din bil når og hvor det passer dig – hjemme, på arbejdet, når du køber ind eller på farten. Abonnementet giver adgang til opladning på Danmarks største ladenetværk og med en intelligent Clever-ladeboks installeret hjemme, kan du vågne til et fuldt opladet batteri hver dag.

 

Læs mere her

FORD WALLBOX

En ladestander til elbiler som f.eks. Ford Wallbox er en dedikeret oplader til din elbil eller plug-in hybridbil. Som navnet antyder, er det en vægmonteret enhed, som regel med et integreret EV-ladekabel. Det er den hurtigste opladningsmulighed i hjemmet — op til fem gange hurtigere end opladning via en almindelig stikkontakt.

Med en Ford Wallbox-ladestander til hjemmet kan du endda parre med FordPass-appen for at administrere opladningsplaner, overvåge opladningsniveauer og kontrollere adgangen til opladeren. Vi kan hjælpe dig med at arrangere installationen af en Ford Wallbox gennem vores lokale specialinstallatør.

 

Wallbox-installation 

Charging cables
Wallbox Installation

LADEKABLER

Hvis du vil oplade fra en almindelig stikkontakt i hjemmet, skal du bruge dit ladekabel til hjemmet. Dette er inkluderet som standard med PHEV biler som f.eks. Kuga PHEV.

Hvis du rejser i udlandet eller ønsker at tilslutte til en anden type stikkontakt, finder du stik til dit ladekabel samt andet el- og hybridtilbehør i vores onlinebutik.

 

Køb ladekabler

OPLADNING FRA EN ALMINDELIG STIKKONTAKT

Det er nemt at oplade din hybrid- eller elbil fra en almindelig stikkontakt i hjemmet. Alt, hvad du behøver, er det medfølgende ladekabel til hjemmet og en stikkontakt inden for rækkevidde.

Det er ikke den hurtigste metode på grund af den begrænsede strøm fra stikkontakter i hjemmet, men oplad din elbil natten over, og den vil normalt være klar til at køre den næste dag.

Du har ikke brug for ekstraudstyr, så det er en omkostningseffektiv og tilgængelig måde at oplade en elbil derhjemme. Og du kan opnå yderligere besparelser ved at vælge en elektricitetstakst med lavere pris uden for spidsbelastningsperioder.

Electric Explorer connected to a home charging point