PLUG-IN HYBRIDBIL (PHEV)

ELEKTRIFICER DIN PENDLERRUTE

Ford Kuga PHEV charging

HVAD ER EN PLUG-IN HYBRIDBIL?

Som med alle hybridbiler kombinerer en PHEV en konventionel motor med en batteridrevet elektrisk motor for at øge effektiviteten og reducere udledningen.

PHEV'er kan klare korte ture kun med elektricitet. For eksempel har Kuga PHEV en elektrisk rækkevidde på op til 65 km. Det betyder brændstofbesparelser og lavere udledning sammenlignet med andre hybridbiler eller konventionelle motorkøretøjer.

En Ford Plug-In Hybrid kan oplades derhjemme eller andre steder hvor der er en ladeboks tilgængelig. Du kan også lade via en almindelig stikkontakt men det anbefales dog installation af ladeboks.

HVORFOR VÆLGE EN PLUG-IN HYBRIDBIL?

KØRSEL MED LAV UDLEDNING

PHEV'er kan køre uden udledning på ture op til 56 km, samtidig med at de giver ro i sindet ved længere ture med en benzinmotor som backup. 

NEM OPLADNING

Det er ikke nødvendigt at stoppe og oplade batteriet, hvis det er ved at løbe tør for strøm. PHEV'er er hurtige og nemme at oplade derhjemme med en lade eller fra en almindelig stikkontakt ved hjælp af et ladekabel til hjemmet.

BRUG MINDRE PÅ TANKEN

100 % elektrisk kørsel betyder brændstofbesparelser på kortere ture. Ideel til pendling, kørsel til skole eller andre korte ture. 

PLUG-IN HYBRIDMODELLER

NEM OPLADNING

Opladning af plug-in-hybridbiler og elbiler er faktisk ret nemt. Med en Ford Wallbox eller en ladeboks fra Clever installeret hjemme kan du lade, når det passer dig, og for et fast månedligt beløb har du adgang til ubegrænset opladning.

Læs mere om opladning til et hvert behov fra Clever.

 

Udforsk Opladning

Plug-in hybrid charging
Ford Kuga PHEV driving across a bridge

PHEV-SERIEN

Plug-in-hybridbiler kan opnå op til 55 km uden udledning ved kørsel på en enkelt opladning. Dette er ideelt til kortere ture, f.eks. pendling til byen ved lavere hastigheder, men med backup af en konventionel motor til længere ture.

 

Udforsk rækkevidde

HVORDAN FUNGERER PLUG-IN-HYBRIDBILER?

Plug-in hybridbiler giver to kilder til kraft, der kombinerer en konventionel ICE-motor med en batteridrevet elmotor. Derudover kobler vores Power-Split Hybrid-teknologi benzinmotoren, elmotoren og generatoren sammen.

Med en litium-ion-batteripakke har vores PHEV'er nok elektrisk opladning uden udledning til de fleste daglige ture. De er også effektive, hvilket giver forbedret brændstoføkonomi og markant lavere CO2-udledning end andre konventionelle ikke-hybride motorer.

Opladning er let via et 23 V strømudtag, en speciel Wallbox eller en offentlig ladestation.