Opladning til ethvert behov med Clever

 

Opladning til ethvert behov med Clever

 

Ford samarbejder med Clever, så du aldrig skal bekymre dig om, hvor og hvornår du kan få strøm på bilen. Lad på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne, på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme.  Gør som tusindvis af danskere, og bliv en del af Clevers store fællesskab.

12 mdr. gratis opladning til din nye Ford Explorer

Netop nu får du en særligt god pris på opladning, når du køber en ny Ford Explorer. Du får nemlig 12 mdr. ubegrænset opladning med Clever, og du bestemmer selv, om du vil have en ladeboks installeret hjemme. Med Clever får du opladning, når det passer dig – derhjemme, på indkøbsturen eller på Danmarks største ladenetværk.

Clever One m./u. ladeboksTooltip
Abonnementspris: 0 kr. (værdi 799 kr./md + evt. energitillægTooltip)
Evt. installation af ladeboks hjemme: 2.499 kr.Tooltip

 

Mød Explorer  Byg din Explorer

 

Clever strand gadeopladning
Clever strand gadeopladning

Frihed til at køre og lade som du vil

Vælg opladning med Clever til din elbil eller plugin-hybrid fra Ford med eller uden abonnement, og få fuld elektrisk frihed, uanset om du er tæt på hjemmet eller ude på oplevelse. Clever One er til dig, der vil have fuld adgang til opladning hjemme og på Danmarks største ladenetværk, mens Clever Box er til dig, der hovedsageligt lader hjemme i indkørslen. Og ændrer dit ladebehov sig, så ændrer du bare produkt. Det er nemlig også frihed.

 

Læs mere

 

Hvilket produkt skal jeg vælge?

Intelligent opladning – til gavn for dig og for fællesskabet

Clevers ladeboks har indbygget intelligent opladning. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning.

Opladningen af din Ford skal passe til dit liv – ikke omvendt. Derfor er du altid i fuld kontrol og kan starte opladningen, når det passer dig, med Clevers app.

 

Læs mere

Clevers ladeboks

 

Derfor Clever

Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør

 • Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv.

  Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

   

  Læs mere om Clevers ladenetværk

 • Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil. 

  I installationspakken er inkluderet:

  • Rådgivning om optimale placering af ladeboks
  • Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks
  • Gratis jordspyd
  • Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed
  • Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker

  Ingen boliger er ens, og derfor kan der forekomme ekstraomkostninger ved f.eks. grave- og stilladsarbejde. Vi aftaler altid totalprisen, før installationen finder sted.

   

  Læs mere om installation af ladeboks

 • Clevers ladeboks er udstyret med et intelligent system. Det betyder, at du ikke behøver at være familiens energiassistent og holde øje med at lade på de klogeste tidspunkter af døgnet. Det gør systemet nemlig for dig. Så kan du bruge tiden på noget sjovere. Det er Clever.  

   

  Læs mere om intelligent opladning

 • Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk.

  Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift.

   

  Læs mere om tilbagebetaling og afgiftsrefusion

 • Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten. 

   

  Læs mere op opladning med Clever