HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Oplev Ford > Ford Som Arbejdsplads
Ford som arbejdsplads

Ford som arbejdsplads

Vi har lavet en portrætserie med et udvalg af de medarbejdere, der er med til at tegne den danske bilbranche hos Ford. I portrætterne møder vi engagerede medarbejdere, som alle fortæller om deres arbejdsdag hos Ford.

Mette Karolyi-Brink

Mette Karolyi-Brink

I første del af vores portrætserie ’Min motivation’ møder vi Mette Karolyi-Brink, CRM Coordinator hos Ford Danmark, der fortæller om perfektionistisk faglighed, målrettet kommunikation og at arbejde for en bilproducent, når man ikke selv kører bil.

Læs mere her

Rikke Lund Andersen

I tredje del af vores portrætserie ’Min motivation’ møder vi Rikke Lund Andersen, Transport & Distribution Coordinator hos Ford Danmark, der fortæller om at møde glad på arbejde, gode kollegaer og store temperamenter.

Læs mere her

Rikke Lund Andersen
Michael Danvad

Michael Danvad

I fjerde del af vores portrætserie ’Min motivation’ møder vi Michael Danvad, IT Manager hos Ford Danmark, der fortæller om glæden ved at hjælpe andre, forskellen mellem udvikling og afvikling og at være stolt over ovalen.

Læs mere her

Dorthe Sonne

I syvende del af vores portrætserie ’Min motivation’ møder vi Dorthe Sonne, Accounting Coordinator hos Ford Danmark, der fortæller om aldrig at køre på rutinen, være en ’tough cookie’ og gribe alle bolde – selv de nederste.

Læs mere her

Dorthe Sonne
Mogens Lindhardt

Mogens Lindhardt

I ottende og sidste del af vores portrætserie ’Min motivation’ møder vi Mogens Lindhardt, Zone Manager hos Ford Danmark, der fortæller om at vokse op i en verden af reservedele, tidlige karrierestiger og at have Fords DNA i blodet.

Læs mere her

Helle Nielsen

I det første portræt møder vi Helle Nielsen, CRC Specialist i Fords kundeservice, hvor hun fortæller om at være engageret i sit job og gå glad på arbejde, også efter 17 år.

Læs mere her

Helle Nielsen
Mette Beran

Mette Beran

I dette portræt fortæller Mette Beran, Customer & Quality Specialist hos Ford Danmark, hvordan man favner bredt, er effektiv og stiller høje krav – uden at gå på kompromis med familielivet.

Læs mere her

Kristine Dam Jensen

I dette protræt møder vi Kristine Dam Jensen, Marketing & Communications Supervisor hos Ford Danmark, der fortæller om det hårde arbejde, det kræver at vinde verdensmesterskabet i reklame.

Læs mere her

Kristine Dam Jensen
Lene Dahlquist

Lene Dahlquist

I dette portræt har vi Ford Danmarks PR-chef, Lene Dahlquist, der giver os en indsigt i livet på første parket, og hvordan man bliver ved med at udvikle sig.

Læs mere her

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top