HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Oplev Ford > Om Ford
Ford

Om Ford

Om Ford & Bring On Tomorrow

I en tid, hvor bilbranchen står over for store forandringer, sigter Ford efter at tage teten i fremtidens mobilitetsløsninger. Det har vi valgt at angribe ved at lancere hele 14 elektrificerede bilmodeller i 2020 samt investere 6 milliarder kroner i elfabrik i Køln i starten af 2021.

Missionen er klar: alle europæiske personbiler fra Ford skal være fuldt elektriske i 2030 og tilmed skal elbiler og plug-in-hybrider udgøre to tredjedele af Fords varebilssalg i 2030.

'Bring on Tomorrow' markerer altså et stilskifte for Fords europæiske bilkatalog, og vi er glade for at kunne tage dig med på turen!

Oplev Ford

Her finder du alt fra de bedste bilnyheder og hverdagshistorier til spændende samarbejder og andet lækkert livstilsindhold; alt sammen med fokus på livet med en Ford.

Corporate social responsibility
Corporate social responsibility

Vær social med os

På de sociale medier har du mulighed for at følge med og få nyheder om nye biler og andre tiltag fra Ford, se flotte billeder og videoer af vores modeller samt følge med i spændende samarbejder.

Ford som arbejdsplads

Her kan du læse om nogen af de ildsjæle, der er med til at tegne den danske bilbranche hos Ford. I portrætterne møder vi engagerede medarbejdere, som alle fortæller om deres arbejdsdag hos Ford.

Ford personal profiles
Top