Ford car on the road with sunset on the background

FØRENDE INDEN FOR FORANDRINGEN

FORD I DANMARK

OM FORD

I mere end et århundrede har vi været førende inden for forandringen i bilindustrien. Nu, hvor vi bevæger os ind i en elektrificeret fremtid, er vores mål at hjælpe med at opbygge en bedre verden, hvor alle frit kan bevæge sig rundt og forfølge deres drømme.

100 % ELEKTRISK

Vi lancerer en ny serie af elektriske biler i Europa og investerer milliarder i en fremtid med europæisk baseret produktion, der vil gøre alle vores person- og varebiler i Europa 100 % elektriske inden udgangen af 2035.

 

Udforsk Elektrisk og Hybrid

CO2-REDUKTION

I vores produktion i Europa arbejder vi med målsætningen om at blive CO2-neutrale senest i 2035Ford arbejder frem mod CO₂-neutrale.

 

Udforsk

100 % MENNESKE

Vi bestræber os på at skabe verdens bedste køre- og ejeroplevelser. Vi bestræber os på at skabe en kultur, der tilhører vores medarbejdere, og at være en drivkraft for det gode i vores samfund.

 

Udforsk Karrierer

VORES HISTORIE

Vi har overvejet fremtiden siden 1903. Få mere at vide om Fords historie, og hvad vi har planlagt til fremtiden nedenfor.

PRISER OG ANERKENDELSE

Modtaget med taknemmelighed fra presse og industri.

Man putting a bicycle into the trunk of the car

STØRRE ANSVARLIGHED

Vi arbejder på at reducere CO2-udledning fra vores biler ved at drive fabrikker i verdensklasse og hjælpe vores leverandører med at reducere deres CO2-aftryk.
 

Lær mere