Ford car on the road with sunset on the background

FØRENDE INDEN FOR FORANDRINGEN

FORD I DANMARK

OM FORD

I mere end et århundrede har vi været førende inden for forandringen i bilindustrien. Nu, hvor vi bevæger os ind i en elektrificeret fremtid, er vores mål at hjælpe med at opbygge en bedre verden, hvor alle frit kan bevæge sig rundt og forfølge deres drømme.

100 % ELEKTRISK

I 2030 vil alle Ford-personbiler være elektriske. Vores elbilfabrik til 2 milliarder dollars i Køln, der åbner i 2023, er en del af 50 milliarder dollars, som vi investerer globalt i elektrificering.

 

Udforsk Elektrisk og Hybrid

KULDIOXIDNEUTRAL

Vi er forpligtet til at ramme nul. Hele vores globale drift vil være CO2-neutral i 2050. Og vi er på rette vej til at opnå nul udledning for alt bilsalg og CO2-neutralitet på tværs af vores europæiske aktiviteter i 2035.

 

Udforsk

100 % MENNESKE

Vi bestræber os på at skabe verdens bedste køre- og ejeroplevelser. Vi bestræber os på at skabe en kultur, der tilhører vores medarbejdere, og at være en drivkraft for det gode i vores samfund.

 

Udforsk Karrierer

VORES HISTORIE

Vi har overvejet fremtiden siden 1903. Få mere at vide om Fords historie, og hvad vi har planlagt til fremtiden nedenfor.

PRISER OG ANERKENDELSE

Modtaget med taknemmelighed fra presse og industri.

Man putting a bicycle into the trunk of the car

ANSVARLIG

Vi kan gøre en positiv forskel for millioner af mennesker ved at styrke medarbejderne og beskytte menneskerettighederne i forsyningskæden. Vi ved det, fordi vi har gjort det i mere end et århundrede.

Vi har også en rolle at spille med hensyn til at beskytte planeten ved at reducere udledningen fra vores biler, betjene faciliteter i verdensklasse og hjælpe vores leverandører med at reducere deres påvirkning af verden omkring os.
 

Lær mere