"Road to Better" er Fords strategi til at skabe en bedre verden. Hvor alle kan bevæge sig frit og jagte deres drømme. Det er det, der har drevet os fremad, siden vi startede vores rejse i 1903.

Vores størrelse og ressourcer sætter os i en stærk position til at skabe positiv forandring – bedre for mennesker, bedre for kloden og bedre for vores fremskridt. Vi fokuserer på klimaændringer, samtidig med at vi udforsker alternative fremstillingsmuligheder og tager ansvar for vores miljømæssige og sociale påvirkning. Vores formål er større end bare at bygge fantastiske biler.

We built Ford

BEDRE FORRETNING

Ford har ambitiøse planer for fremtiden. Vi har ikke bare fokus på at optimere vores transport og produktion, men også på hvordan vores materialer indkøbes og produceres samt menneskerettigheder. Ansvarlige og gennemskuelige forsyningskæder er afgørende for en vellykket overgang til et fuldelektrisk modelprogram.

Eletric Explorer being charged

BEDRE PRODUKTER OG TJENESTER

Vi skaber ikoniske biler, og vi bygger dem ordentligt. I 2023 elektrificerer vi flere modeller og digitaliserer vores økosystem af tjenester og processer - altid med afsæt i at skabe en bedre fremtid.

People hicking in rocky landscape

BEDRE FORRETNING

Vi gør fremskridt, når vi arbejder sammen, og vi ved, at vi ikke kan gøre det alene. Vi skaber et miljø, hvor vi allesammen kan være – og lancerer endnu et dristigt initiativ ved navn 'Park The Car' for at bidrage til at reducere antallet af korte bilture, der foretages hver dag.

Kids in park

PARK THE CAR

At opbygge en sikrere, sundere fremtid kræver mere end blot elektriske biler – faktisk kræver det sommetider slet ingen biler. Så vi opfordrer dig til at gøre som os og lade bilen stå på korte afstande og i stedet gå eller cykle. At køre ansvarligt handler ikke længere kun om sikkerhed, det handler også om at passe på vores miljø og helbred.

Læs mere her

PARTNERSKABER

Vi er drevet af at samarbejde og tager ansvar for mennesker og miljø sammen med vores partnere. Ford er en del af Catena-X, et netværk oprettet for at etablere datastandarder for bilværdikæden. Vi lancerede PACE i 2016 for at levere værktøjer til vores leverandører for at hjælpe dem med at implementere den bedste miljømæssige praksis. Vi tilsluttede os Drive Sustainability-partnerskabet, der har til formål at integrere bedts mulig bæredygtig praksis i hele bilforsyningskæden, og vi var den første amerikanske bilproducent, der tilsluttede sig 'Initiative for Responsible Mining Assurance', som arbejder for at fremme en mere ansvarlig, social og miljømæssig praksis inden for minedrift.

Ford Partners logos
School Community

LOKALSAMFUND

Vi fokuserer på de lokalsamfund, vi arbejder og lever i. Vi har opbygget et stort netværk af nonprofitorganisationer, samfundsgrupper og andre virksomheder i over 50 lande, hvor vi investerer i vores folk og tildeler millioner i velgørende donationer via Ford-fonden. Vi har også  lanceret 'CV in the City'  , vores svar på en Ford Pro-rapport i samarbejde med Reuters, der har til formål at bekæmpe mængden af overbelastning og forurening forårsaget af eksaleringen af urbane leveringer i Europa.

PARIS-AFTALEN

Vi er stolte over at være den første amerikanske bilproducent, der har tilpasset vores drift til Paris-aftalen. Det er et stærkt signal om vores hensigt til resten af bilindustrien, og vi forpligter os til løbende at begrænse vores indvirkning på den globale opvarmning.

Ford Transit and workers in vineyard
Sustainability chart graphic

MÅL FOR FREMTIDENS UDVIKLING

I 2016 underskrev Ford FN's mål for fremtidens bæredygtige udvikling. En 17-trins plan for virksomheder, der er i overensstemmelse med vores forpligtelser, er rettet mod menneskerettighedsspørgsmål, klimaændringer og mere. "For fred og velstand for mennesker og kloden, nu og ind i fremtiden."

All-New Electric Explorer driven on bridge in wilds