Home > Personbiler > Automatisk

Biler med automatgear.

Hos Ford har vi et stort udvalg af biler med automatgear. Vi tilbyder to slags automatiske gearkasser: et 6-trins traditionelt automatgear, som er monteret på vores EcoBoost-motorer, samt vores revolutionerende PowerShift-automatgear. Uanset hvad du vælger, så vil du med sikkerhed altid have rigeligt med ydeevne, når du har behov for den.

Ford Ka Plus in Blue parked on a city street

PowerShift

PowerShift er Fords revolutionerende automatgear, der kombinerer automatgearets praktiske anvendelighed med kontrollen og følelsen af et manuelt gear. Grundlæggende for Powershift-teknologien er en dobbeltkobling, der ligesom et manuelt gear fungerer uden transmissionsolie. Bilens computer sørger for et glidende gearskifte op og ned, så du altid opnår den optimale kørsel og brændstoføkonomi, lige meget hvor du kører. 

Moderne biler med automatgear

Kombinationen af kraftfulde motorer og PowerShift-teknologien fås i mange af vores modeller. Du kan med fordel se nærmere på Ford FocusC-MAXMondeoGalaxy og Kuga eller booke en prøvetur hos din lokale Ford-forhandler

Små biler med automatgear

Hos Ford er det ikke kun de store biler, der fås med automatgear. Hvis du er på udkig efter en kompakt lille bil med automatgear, kan vi anbefale, at du ser nærmere på den nye Fiesta med PowerShift. Her forenes et moderne udseende med den nyeste teknologi i et innovativt design, der sætter nye standarder i sin klasse. Læs mere om MyKey, Ford SYNC og EcoBoost-benzinmotor med Powershift-automatgear i Fiesta her på siden.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Lukker i dag kl. <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top