Home > Personbiler > C-MAX > Udstyr > Intelligent

Komfort og bekvemmelighed

Intelligent design betyder, at alle funktioner i C-MAX eller Grand C-MAX er der af en grund, og vigtigst af alt giver en fordel i hverdagen. Bekvemmeligheden er matchet af komfort, hvilket gør hver kørsel til en fornøjelig og stressfri rejse.

En bagklap, som åbner og lukker automatisk

Har du hænderne fulde, og din bil registrerer, at din nøgle er i nærheden, behøver du blot at bevæge foden under bagerste kofanger, så åbner (eller lukker) bagklappen sig automatisk.

 

Komfortable, fleksible og sammenklappelige sæder

En familie på fem kan sidde komfortabelt i C-MAX, som har tre individuelle bagsæder, der kan klappes sammen for at maksimere pladsen. Grand C-MAX med syv sæder giver dig også mulighed for hurtigt at klappe midtersædet på anden række sammen under sædet i højre side. Dette opfindsomme 2+2+2 layout betyder, at du kan skabe en 'gennemgående' korridor for nemmere adgang.

 

Ford C-MAX fold-flat seats see through visual
Sony DAB audio radio/CD in a Ford C-MAX

Bliv håndfri med SYNC 3

SYNC 3 er vores mest avancerede system til dato. Det er hurtigere og nemmere at bruge, ved hjælp af avancerede stemmekommandoer og forbedret funktionalitet. Det nye layout i SYNC 3 har større knapper for, at forbedre brugervenligheden og den 8" store touchskærm har nu pinch og swipe funktionerne som findes på smartphones og tablets, hvilket sikrer en mere intuitiv navigation. SYNC 3 er også udstyret med AppLink, Apple CarPlay og Android Auto*, for at vise bestemte smartphone funktioner på touchskærmen.

Bemærk venligst: Fuld SYNC 3 integration er kun tilgængelig med iPhone 5 / Android 5.0 (Lollipop) eller nyere versioner. Nogle SYNC 3 funktioner kræver en dataforbindelse, hvorfor dataomkostningerne kan variere afhængigt af ens abonnement. For at kontrollere om Apple CarPlay og Android Auto er tilgængelige i dit land, kan du tjekke de officielle Apple CarPlay og Android Auto hjemmesider for de seneste oplysninger.

*Android Auto er ikke frigivet i Danmark endnu.

 

Et panorama glastag giver en lysere og mere luftig oplevelse

Nyd udsynet til landskabet omkring dig, mens du sidder komfortabelt i din Ford Edge. Med panorama glastaget strømer et naturligt lys ind i bilen, hvilket føles som om du henter verden uden for ind i kabinen.

Panoramic roof in a Ford C-MAX
Ford Grand C-MAX with open sliding rear doors

Nem adgang, helt igennem

Med unikke, dobbelte skydedøre er det nemt for dine passagerer at komme ind og ud i din Ford Grand C-MAX. Dette intelligente design forhindrer endvidere, at dørene støder ind i andre biler eller mure på knebne parkeringspladser.

 

 

 

 

Top