Home > Personbiler > C-MAX > Udstyr > Motorer og motorkraft

YDEEVNE, DU VIL NYDE GODT AF EFFEKTIVITET, DU VIL SÆTTE PRIS PÅ

Ford C-MAX og Ford Grand C-MAX forsynes af et sortiment af avancerede og yderst effektive motorer. 

Benzin eller diesel? Det er op til dig. Og med en bred vifte af forskellige motorstørrelser finder du uden tvivl motoren, som passer præcis til dine behov.

Få mest muligt ud af din motor

Den revolutionære 1,0 liters EcoBoost benzinmotor med 3 cylindre leverer 100 HK eller 125 HK. Det er al den kraft, som du ville forvente af en konventionel 1,6 motor, blot med bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-udledninger. Kåret som årets internationale motor hele seks år i træk. 

Kraft og effektivitet uden kompromis 
Den 1,5 liters EcoBoost-motor er en tilføjelse til EcoBoost-sortimentet. Motoren er på intelligent vis formindsket fra 1,6 liters EcoBoost, hvilket giver mindre CO2-udledning og endnu bedre brændstoføkonomi... uden at gå på kompromis med hverken motorkraft eller manøvredygtighed. Fås i: 150HK automatisk gearkasse og 6-trins manuel gearkasse eller 182HK automatisk gearkasse.

 

 

Dieselmotoren

Diesel motoren fås i en 1,5 liters eller 2,0 liters TDCi motor. Den sørger for optimal brændstoføkonomi og mindre CO2-udledning. Motoren kan fås med 6-trins manuel gearkasse og med PowerShift.

Diesel engine
Low emission diesel power

Dieselmotorkraft med lav udledning

2,0 liters dieselmotoren leveres med en 150 HK med både 6-trins manuelt gear og PowerShift eller en 170 HK med PowerShift.

 

 

 

 

Top