Home > Personbiler > C-MAX > Udstyr > Sikkerhed

MASSER AF SIKKERHED

Sæt din lid til en samlet pakke bestående af sikkerhedsforanstaltninger, der alle er designet 
til at yde maksimal sikkerhed til dig og dine passagerer.

For at hjælpe med at undgå sammenstød ved lave hastigheder

Active City Stop er en avanceret teknologi udviklet til at hjælpe dig med at undgå eller reducere deres alvorlige konsekvenser. Opdager systemet, at den forankørende bil pludselig er standset, og kører du under 30 km/t, så aktiveres bremserne automatisk.

Active City Stop
Electronic Stability Program

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

Tryghed under vanskelige forhold

Bilen er udstyret med et elektronisk stabilitetsprogram (ESC), som indeholder flere teknologier, der er udviklet til, at du bevarer kontrollen. Sensorer registrerer pludselige ændringer i styring, bremsning, eller bilens opførsel, der kan få dig til at miste herredømmet, og ESC justerer præcist hastigheden på hvert enkelt hjul, hvilket gør din bil mere stabil og hjælper med at forhindre udskridning. ESC-funktionerne omfatter bakkestartassistance og nødbremsefunktion.

 

Intelligent Protection System
Anti-lock braking system

Avanceret system til kontrolleret opbremsning

Et ABS-system og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) sikrer dig en mere kontrolleret opbremsning.

Power child door and window locks

Elektrisk børnesikring på bagdørene og vinduerne

En innovativ funktion, hvor du med et enkelt tryk på en knap kan aktivere børnesikringen i bagdørene og vinduerne på bagsædet.

Top