Home > Personbiler > EDGE > Udstyr > Intelligent

Intelligent

Ford Edge er sprængfyldt af gennemtænkte detaljer for at hjælpe dig og dine passagerer med at nyde en afslappende rejse uden stress.

Med dette system vil du kunne høre dig selv tænke

Active Noise Control er beregnet til at dæmpe al uønsket støj i kabinen.

Der er mikrofoner, som registrerer og måler bestemte lydbølger. Samtidig kan en styreenhed adskille de lyde, du ønsker at høre, såsom samtaler, fra de lyde, du ikke vil høre.

Systemet skaber dernæst uhørlig "hvid støj" for at annullere eventuelt uønsket støj, og det giver dig en virkelig følelse af ro, når du kører.

En automatisk bagklap til problemfri åbning og lukning

Hvis du har hænderne fulde, men har din fjernbetjeningsnøgle på dig, registrerer den helt nye Ford EDGE, at du er i nærheden, således at du kun behøver at vifte med foden under den bagerste kofanger for at åbne eller lukke bagklappen automatisk. 

Du kan også betjene bagklappen med din fjernbetjeningsnøgle eller med knapper placeret inde i bilen. Du kan sætte løftet på pause, så standser bagklappen.

A rear view of the Ford displaying white car on a display

Nem parkering

Bomme, cykler, lave mure... Bakkameraet viser dig, hvad der er bag dig på en skærm bygget ind i midterkonsollen. Foruden at vise dig genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

Plads til at strække sig

Kabinen indeholder fem meget rummelige sæder på to rækker, med opdelte bagsæder med 60/40 fordeling, og sikrer masser af plads til alle passagerer. Med adskillige opbevaringsrum samt et yderst rummeligt bagagerum findes der masser af plads til passagerer, bagage, indkøbsposer, kæledyr, sportsudstyr – eller enhver kombination af disse, og mere.

Edge interior loads of space
The Edge sunroof

Et panorama glastag giver en lysere og mere luftig oplevelse

Nyd udsynet til landskabet omkring dig, mens du sidder komfortabelt i din Ford Edge. Med panorama glastaget strømer et naturligt lys ind i bilen, hvilket føles som om du henter verden uden for ind i kabinen.

Top