Home > Personbiler > NYE EDGE > Udstyr > Intelligent

Bygget til komfort

Upåklageligt håndværk og materialer af højeste kvalitet giver en følelse af prestige fra det øjeblik, du sætter dig ind i den nye Edge. FordPass Connect giver et niveau af opkobling, som du indtil nu kun har kunnet opleve derhjemme. Og B&O er et skræddersyet lydsystem på 1000 watt og 12 højttalere, der leverer en oplevelse, som var det en koncertsal.

A family in Ford Edge car

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang nogensinde er den nye Edge tilgængelig med FordPass Connect. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G LTE Wi-FiWi-FI Hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid leveret direkte til din bils navigationssystem.

Download FordPass-appen for at få adgang til endnu flere funktioner

FordPass Connect bliver endnu mere kraftfuld, når den er parret med din smartphone via FordPass-appen. Når den er forbundet, kan du drage fordel af et væld af innovative, nye funktioner. Du kan f.eks. bruge din telefon til at lokalisere din bil, låse den og låse den op. Du kan overvåge bilens brændstofniveau, kilometertal og dæktryk, og få helbredsadvarsler direkte til din telefon. Og hvis din bil har automatgear, kan du endda starte motoren, så den er afrimet, varm og klar til at køre, når du selv er det. Du kan også programmere din GPS hjemmefra ved at sende en destination direkte fra din telefon til bilen.

FordPass hand with a mobile phone

Med dette system vil du kunne høre dig selv tænke

Active Noise Control er beregnet til at dæmpe al uønsket støj i kabinen. Ved hjælp af teknologi der svarer til støjreducerende hovedtelefoner, registrerer og måler mikrofoner bestemte lydbølger. Systemet skaber dernæst uhørlig "hvid støj" for at annullere eventuelt uønsket støj, og det giver dig en virkelig følelse af ro, når du kører.

Din yndlingsmusik, som det er meningen, den skal lyde

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente i den helt nye Edge. Hvorfor? Fordi den fås med B&O. Dette førsteklasses lydsystem på 1.000 watt leverer en fyldig og kraftig lyd via en opsætning med 12 højttalere, woofer og subwoofer. B&O akustikkyndige specialister har specifikt designet, udviklet og finjusteret denne avancerede teknologi til Edge. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, som er din bils kabine.

Ford music
Ford Edge electronic parking brake close up

Smart, praktisk og pladsbesparende

Den elektriske parkeringsbremse er en simpel funktion, der har nogle overraskende fordele. For eksempel giver den dig mere plads i kabinen, den er lettere at anvende. For at anvende bremsen skal du blot trykke på en knap i midterkonsollen.

En automatisk bagklap til problemfri åbning og lukning

Dette smarte system hjælper med at gøre lastning og losning af Edgen så ubesværet som muligt. Når bilen registrerer, at din fjernbetjeningsnøgle er i nærheden, behøver du bare at vifte din fod under kofangeren, så åbner eller lukker bagklappen automatisk. Det er ideelt til, når du har dine hænder fulde og ikke kan nå håndtaget.

Ford Edge woman opening a back of the car with her leg
Ford Edge detail of an open rooftop

Luk solens stråler ind

Edgen fås med et panoramatag i fuld længde. Det lukker det naturlige lys ind i bilen for at skabe et lyst og luftigt interiør. Den forreste halvdel er el-drevet og kan vippes eller skubbes lige tilbage, og en udtrækkelig solskærm i fuld længde giver dig mulighed for at åbne vinduet for at få frisk luft, mens du er beskyttet mod solen.

Top