Home > Personbiler > NYE EDGE > Udstyr > Motorer og motorkraft

Udviklet til de højeste standarder

Den nye Edge er en fusion af smart design og sans for detaljer. Nye motorer, herunder den præcisionsudviklede 4-cylindrede 2,0 liters Ford EcoBlue-dieselmotor, er sat sammen med en 6-trins manuel eller 8-trins automatgear med drejehjul til automatisk gearskifte. Resultatet: en kraftfuld og effektiv SUV med køreteknologi, der giver dig uovertruffen selvtillid og kontrol over vejen.

En ny standard for dieselmotorer

Den nye 4-cylindrede 2 liters Ford EcoBlue-dieselmotor er en yderst avanceret turboladet motor, der leverer målbart forbedret effektivitet, ydeevne og raffinement. Den nye motor kan forbedre brændstofeffektiviteten, er mere lydhør og er også mere støjsvag end nogensinde før.

Et sofistikeret, nyt 8-trins automatgear med drejehjul til gearskifte

I biler med automatgear erstatter et drejehjul (en lille drejeknap i midterkonsollen) det traditionelle gearhåndtag. Dette giver dig kontrol over et avanceret nyt automatgear med forbedret acceleration og superbløde gearskift. Det giver også interiøret et meget renere design og øger kabinepladsen. Når du parkerer din SUV, vil skifteren meget nyttigt automatisk sætte sig i parkeringstilstand.

Ford Edge Auto Transmission close up
Interior of Ford Edge manual transmission gear stick

Et 6-trins manuelt gear

Det 6-trins manuelle gear i Edge er blevet optimeret til at gøre skift mellem gear lettere, mere præcist og mere støjsvagt. Det er særligt udviklet til at forbedre køreteknologien og ligeledes reducere brændstofforbruget, og det hjælper med til at gøre din køretur mere spændende, samtidig med at turene til tankstationen bliver reduceret.

Skift lynhurtigt gear - med fingerspidserne

Denne teknologi, som er inspireret af racerbiler, giver hurtige, problemfri gearskift med fingerspidserne. Og da betjeningselementerne er monteret på rattet, kan der skiftes gear mere effektivt end ved drejning.

Ford Edge paddle shifters close up
Interior of Ford Edge tailgate lights

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller går i tomgang i en trafikkø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren. Når du er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear, som du plejer, eller frigøre bremsen i biler med automatgear, og så starter systemet igen. Auto Start-Stop er særligt effektivt ved bykørsel, og du kan reducere brændstofforbruget med op til 10 %.

Top