Home > Personbiler > EDGE > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Ford Edge omfatter en beroligende pakke med indbyggede sikkerhedsmekanismer, som tilbyder dig og dine passagerer høje beskyttelsesniveauer.

Et system der hjælper med at undgå sammenstød og skader.

Pre-Collision Assist registrerer biler og mennesker, som befinder sig på vejen foran, eller som kunne krydse bilens bane. Hvis du ikke reagerer, slår systement automatisk bremserne til. Denne teknologi er udviklet til at mindske risikoen for af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 50 km/t.

Ekstra beskyttelse for dine bagsædepassagerer

Der kan monteres en unik sikkerhedsfunktion på de to yderste bagsæder: En seleairbag. Ved et sammenstød oppustes sikkerhedsselerne og fordeler stødkraften over et fem gange større kropsareal end konventionelle sikkerhedsseler. Ved at mindske trykket mod brystkassen og styre hoved- og halsbevægelsen bedre har denne innovative teknologi til formål at reducere sandsynligheden for kvæstelser.

Child sat in the back seat with safety belt on
Edge on the move

Ekstra kraft ved nødopbremsning

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer maksimal bremsekraft ved nødopbremsninger. Det styres automatisk via ESC systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov.

Hjælper med at holde børn sikre

Den nye Ford EDGE er designet, så små børn er trygge og sikre på alle ture. Og den leveres med fire ISOFIX-fastgøringspunkter til autostole, så du nemt får plads til to autostole.

Child seating
Orange Ford Edge on a curvy road

Konstant beskyttelse mod at vælte

Roll Stability Control overvåger bilen og registrerer farlige køreforhold, som kunne resultere i, at bilen vælter. Systemet benytter ESC for at kompensere, styre hastigheden og genetablere bilens stabilitet.

Koordinerede sikkerhedssystemer aktiveres på en brøkdel af et sekund

Et avanceret intelligent beskyttelsessystem (IPS) består af forskellige sikkerhedssystemer, som sikrer dig og dine passagerer maksimal beskyttelse. Den nye Ford EDGE har også et stærkt karrosseri, der absorberer stød, samt avanceret sæde- og seleteknologi, så risikoen for personskade reduceres ved uheld.

See-through of Ford Edge with 5 passengers and luggage

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Edge on the road
Interior airbags positioning

Et avanceret airbagsystem

Et airbagsystem, der omfatter airbags til forsædepassagerens bækken og brystkasse med valgfri sideairbags til de to yderste sæder på anden række.

Top