Home > Personbiler > NYE EDGE > Udstyr > Sikkerhed

Avancerede sikkerhedssystemer

Den nye Edge anvender en række smarte sikkerhedssystemer, der går sammen om at hjælpe dig, din familie og andre trafikanter med at befinde sig så sikkert som muligt. Nogle teknologier, herunder oppustelige sikkerhedsseler, hjælper med at beskytte din familie, hvis der skulle ske en ulykke. Andre, som f.eks. Pre-Collision Assist, er der for at forebygge ulykker i det hele taget.

Ford Edge animation of an Edge car detecting another vehicle

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger RADAR og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontale kollisioner.

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud, og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Ford Edge driving next to the lake with a big city at the background
Top