Op til 602 km rækkevidde

Ford Explorer in Arctic Blue

Explorer Select RWD UR

Fra 4.895 kr. i mdl. ydelse

Udbetaling: 14.995 kr.
Løbetid: 36 måneder
Antal km: 10.000.
Samlet betaling i perioden: 191.215 kr.

Prisen er inkl. farven Arctic Blue

Den viste model er en Explorer Select RWD UR. Bilen er vist med ekstraudstyr. Vi tager forbehold for trykfejl og ændringer.

Privatleasing er kun via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Priser er inkl. farven Arctic Blue . Serviceaftale og leveringsomkostninger er inkl. Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Priserne gælder modelår 2024.75. Salgskontrakt skal være indgået senest d. 30/6-2024, og ved registrering i 2024. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Prisen er inkl. 30 dages gratis Ford Forsikring som tilbydes alle private kunder ved køb og leasing af nye biler. Forhør dig hos en Ford forhandler.

Bilens forbrug er beregnet i overensstemmelse med den europæiske kørecyklus (WLTP) og testet i et laboratoriemiljø. Tallene er beregnet til at sammenligne forskellige biler. Bilens reelle forbrug kan derfor afvige fra det oplyste. Forbrug til klimaanlæg og lignende indgår desuden ikke i oplysningerne om forbrug. Forbrug, opladningstid og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.