• Explorer Range
    ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (KOMBINERET)
  • CO2 -EMISSION (KOMBINERET)
  • MAKS ANHÆNGERVÆGT
  • BYG DIN FORD

    Kampagner

FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

Ford Explorer repræsenterer et vartegn inden for SUV-ekspertise. Det elegante, men alligevel rå ydre er designet til at skabe en følelse af markante evner.

Det smukke og alsidige interiør gør det muligt for op til syv personer at køre komfortabelt, mens du stadig får masser af bagagerumsplads. En avanceret Plug-in Hybrid-motor kombineret med et intelligent firhjulstræksystem leverer imponerende ydelse med enestående effektivitet.

Og med en lang række ekstra funktioner og smarte teknologier er Ford Explorer omhyggeligt konstrueret, så du kan tage ud i verden med komfort og stil.

The New All-Electric Explorer being driven through wild landscape

NY 100 % ELEKTRISK EXPLORER

KAN RESERVERES NU

Læs mere

SOM AT OPLADE SIN SMARTPHONE

Ford Explorer parking and charging next to the building

HJEMMEOPLADNING

Opladning af Ford Explorer PHEV derhjemme tager ca. 6 timerExplorer Fast Charge Claim via en almindelig stikkontakt med det medfølgende ladekabel. Dette anbefales kun ved nødstilfælde. Hvis du vil lade hurtigere, tager det 3- 3½ timeExplorer Fast Charge Claim med en hjemmeladeboks.

Se video

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

PERSONLIGGØR DIN EXPLORER

 

Den viste model er en Explorer

SE DEN I AKTION

New Ford Explorer 360 overview video

KAN DET HELE

Den nye Ford Explorer er en stilren sammensætning af råstyrke og hybridteknologi. Bilens skræddersyede plug-in-hybridsystem har en 3,0-liters V6 EcoBoost-benzinmotor, som lader dig indtage verden som aldrig før. Dertil kommer et 10-trins automatgear, der er udformet som en letbetjenelig drejeknap. Det her er en SUV, der har enestående køredynamik og en markant tilstedeværelse i trafikken.

Motorer

FORDELEN VED PLUG-IN HYBRID

Hjemme eller på farten - det er nemt at oplade Ford Explorer PHEV. Med et fuldt opladet batteri har Explorer PHEV en elektrisk rækkevidde på op til 42 kmExplorer Range.

Derhjemme kan du oplade din Explorer på ca. 6 timerExplorer Fast Charge Claim fra en almindelig stikkontakt. Det anbefales kun ved nødstilfælde. Med en hjemmeladeboks kan du oplade på ca. 3-3½ time*.

Opladning

Ford Explorer charging port closeup

SKABT TIL STORHED

Sæt dig til rette i den nye Ford Explorer og omgiv dig selv med moderne teknologier. Skræddersy din kørsel i både storbyen, på bjergveje og alt derimellem med avanceret terrænteknologi. Og slap af på de længere ture med aktiv fartpilot. Du kan også vælge, om du foretrækker at køre på el, benzin eller en kombination af begge. Alle bilens teknologier arbejder tæt sammen for at give dig den nemmest mulige køretur, hver gang du er bag rattet. Dét er køreglæde.

Køreoplevelsen

EN BEDRE MÅDE AT REJSE

Hver linje på instrumentbrættet. Hver syning i de overdådige lædersæder. Alt materiale, der bruges i hele kabinen. Ingen detaljer var for små i Ford Explorer. Med et skræddersyet B&O-premium audiosystem og en 12,3” digital display plus sofistikeret konnektivitet på farten med FordPass-appen. Du kan altid finde på en undskyldning for at tage en tur.

Komfort

Ford Explorer interiør med SYNC og rat
Ford Explorer parket ved en sø, set bagfra

SMARTE SIKKERHEDSTEKNOLOGIER

Den nye Ford Explorer har en lang række avancerede teknologier, der tager hånd om både din, dine medpassagerers og dine medtrafikanters sikkerhed. Systemer som Pre-Collision Assist (automatisk nødbremse) registrerer fx bløde trafikanter i vejbanen og kan bremse bilen helt ned ved risiko for sammenstød. Skulle uheldet alligevel være ude, kan systemer som Post Impact Braking mindske omfanget af ulykken.

Sikkerhed

LAVET TIL EVENTYR

Den nye Ford Explorer er pålidelig fra bunden og op. Den komfortable kabine rummer nemt op til syv personer – og hvis sæderne lægges ned, får du hele 2.274 liters opbevaringsplads. Derudover har Explorer et drejningsmoment på over 800 Nm, som betyder, at den kan trække op til 2.500 kg. Så uanset om du har en golfweekend eller en familierejse i planerne, vil du aldrig mange plads.

Udstyr

SAMMENLIGN EXPLORER MODELLERNE

Sammenlign modeller (PDF)

Tryk på linket her for at få mere information