Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > FIESTA
Fiesta fås fra Fiesta attribute bar
Brændstofforbrug op til
Antal sæder op til

DEN NÆSTE GENERATION AF FORD FIESTA.

Bedste Minibil Basta! – Bilmagasinet, februar 2019

Ultratidssvarende stil og personliggørelse, så du kan gøre bilen til din helt egen. Mere avanceret teknologi og uvurderlige funktioner. En opløftende, dynamisk køreoplevelse, som kun kan få dig til at smile.

Den næste generation af Fiesta er nytænkt og genopfundet. Og som du snart vil se, når du oplever dens intelligente design, omfatter denne bil meget mere end ved første øjekast.

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At Beslutte sig er det svære.

Den viste model er en ST-Line

Byg din Fiesta
ST-Line Interior 360

Det er smart

Teknologi bør altid have et formål. Og når du starter din næste generation af Fiesta, starter du også et udvalg af avancerede funktioner og systemer. Eksempler: Aktiv parkeringshjælp, Aktiv fartpilot, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition ... Gør dig klar til at opleve teknologier, som er så intelligente og nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du før klarede dig uden.

Afslappende og forfriskende. Uvurderlig og intelligent.

Når intelligente teknologier fungerer uden problemer i dit hjem, skal de også gøre det i din bil. Derfor kan den næste generation af Fiesta fås med SYNC 3, som gør livet nemmere, B&O, som gør kørslen mere underholdende, samt et panoramisk loft, som kan åbnes og gøre hver køretur til en oplevelse. Gør dig klar til at opleve alt dette i en bil, som gør din kørsel mere behagelig og praktisk, end du nogensinde har drømt om.

Nyd ydelsen. Mærk effektiviteten.

Hvorfor vælge mellem uovertruffen ydelse og besparende effektivitet? I næste generation af Fiesta kan du få begge. Du får en 1,0 liter EcoBoost-benzinmotor, som har vundet International Engine of the Year seks gange. Med Auto-Start-Stop kan du spare brændstof, hver gang du holder for rødt. Sofistikeret kørselsdynamik og præcisionshåndtering giver en berigende kørselsoplevelse, som er helt uden kompromiser.

Din sikkerhed og tryghed er en prioritet

Den næste generation af Ford Fiesta integrerer en række avancerede teknologier, som er designet til at beskytte dig, dine passagerer og dit køretøj i tilfælde af ulykke. De primære funktioner er Pre-collison Assist, dørkantsbeskyttere og SYNC 3 med Automatisk nødopkald. Der er desuden mange andre systemer, som hjælper med at forhindre ulykker.

Bryd rutinen

Et helt nyt koncept for Fiesta, Active er lavet til byen og bygget til det store udendørs. SUV-inspireret styling omfatter tagrælinger, bredere hjulkasser og specielle 17” alufælge samt en øget frihøjde.

Hvad skriver pressen?

Læs hvad pressen skriver om Ford Fiesta.

Ford Logo

Fiesta modeller

ford gule plader
promozioni

 

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Fords håndtering af COVID-19

Læs mere her

Top