Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > FIESTA
Fiesta fås fra Fiesta attribute bar
Brændstofforbrug op til
Antal sæder op til

NY FORD FIESTA ECOBOOST HYBRID

Ford EcoBoost Hybrid-motoren bringer et nyt effektivitetsniveau til den smidige Fiesta.

Den mild hybrid motoren giver mere kraftPuma Ecoboost intro 16 HK, 20 % hurtigere acceleration og 10 % mere brændstofeffektivitetFiesta Ecoboost Intro, samtidig med at den opretholder DNA'en til sjov kørsel, som er integreret i Fiesta-oplevelsen.

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At beslutte sig er det svære.

Den viste model er en ST-Line

Byg din Fiesta
ST-Line Interior 360

Hvilken slags drivlinje er den rette for dig?

EcoBoost hybridteknologi

Fiesta EcoBoost Hybrid bruger en elektrisk motor med et 48-volts batteri, der understøtter dens benzinmotor. I stedet for kun at køre på elektricitet, giver el-motoren momentassistance til motoren, hvilket giver ekstra motorkraft svarende til 16 HK, op til 20 % bedre accelerationFiesta Ecoboost Intro og reducerer behovet for gearskift. Den bruger også regenerativ bremseteknologi, der oplader den milde hybrids batteri ved at oplagre energi, der normalt går tabt, når du sætter farten ned. Dette hjælper med at forbedre din brændstoføkonomi og sænke udledningen.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Kompromisløs performance

Kuga fås også med Fords 1,5-liters EcoBoost-benzinmotor, der anvender direkte brændstofindsprøjtning, turboladning og cylinderdeaktivering til at levere enestående performance med 150 hk. Det betyder, at du får både kompromisløs ydeevne, god brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning.

Det er smart

Teknologi bør altid have et formål. Og når du starter din næste generation af Fiesta, starter du også et udvalg af avancerede funktioner og systemer. Eksempler: Aktiv parkeringshjælp, Aktiv fartpilot, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition ... Gør dig klar til at opleve teknologier, som er så intelligente og nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du før klarede dig uden.

Afslappende og forfriskende

Når intelligente teknologier fungerer uden problemer i dit hjem, skal de også gøre det i din bil. Fiesta er udstyret med SYNC 3, som gør livet nemmere, et B&O lydsystem, som gør kørslen mere underholdende, samt et panoramisk loft, som kan åbnes og lukke lys og luft ind på hver køretur. FordPass-appen giver dig desuden mulighed for at oprette forbindelse til din Fiesta, uanset hvor du befinder dig, og låse op for endnu flere smarte funktioner. Gør dig klar til at opleve alt dette i en bil, som gør din kørsel mere behagelig og praktisk, end du nogensinde har drømt om.

Din sikkerhed og tryghed er en prioritet

Den næste generation af Ford Fiesta integrerer en række avancerede teknologier, som er designet til at beskytte dig, dine passagerer og dit køretøj i tilfælde af ulykke. De primære funktioner er Pre-collison Assist, dørkantsbeskyttere og SYNC 3 med Automatisk nødopkald. Der er desuden mange andre systemer, som hjælper med at forhindre ulykker.

Bryd rutinen

Et helt nyt koncept for Fiesta, Active er lavet til byen og bygget til det store udendørs. SUV-inspireret styling omfatter tagrælinger, bredere hjulkasser og specielle 17” alufælge samt en øget frihøjde.

Hvad skriver pressen?

Læs hvad pressen skriver om Ford Fiesta.

Ford Logo

Fiesta modeller

Sammenlign modeller
ford gule plader
promozioni

 

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Måske du også vil kunne lide

Top