Home > Personbiler > FIESTA > Udstyr > Førerassistance

Det er smart

Teknologi bør altid have et formål. Og når du starter din næste generation af Fiesta, starter du også et udvalg af intelligente funktioner og systemer. Eksempel: Aktiv parkeringshjælp, Aktiv fartpilot, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition ... Gør dig klar til at opleve teknologier, som er så intelligente og nyttige, at du vil undrer dig over, hvordan du har klaret dig uden.

Fartpiloten, der automatisk kan tilpasse sig

Med den adaptive fartpilot vælger du en ønsket hastighed og systemet overholder den. Hvis et køretøj foran sænker hastigheden, nedsættes farten automatisk. I det øjeblik den forankørende sætter hastigheden op igen, accelererer bilen igen til den valgte hastighed.

Stressfri parkering og udkørsel

Det kan være bøvlet at parkere. Men ikke med din Fiesta. Det er fordi Semi-automatisk parkeringssystem bruger en kombination af forskellige teknologier til mere end at styre dig ind på parkeringspladsen. Semi-automatisk parkeringssystem hjælper dig også med at med at styre ud af parkeringspladsen. Systemet til parallel og vinkelret parkering kan registrere, om der er plads nok til din bil, og derefter bakke dig ind på plads. Side Parking Aid advarer dig, hvis der er nogen forhindringer til siderne.

Teknologi, der ser, hvad du ikke kan se

Blind Spot Information System (BLIS) bruger RADAR-sensorer, som scanner de blinde vinkler på begge sider af din Fiesta. Opdager de et køretøj, du ikke kan se, lyser en orange advarselslampe, som ses tydeligt i spejlet ved den tilsvarende sidedør. Når du bakker ud af en parkeringsbås og kun kan se lidt af den aktuelle trafiksituation, kan Cross Traffic Alert registrere biler på vej hen mod dig og udsende en advarende lyd. Teknologien tænder også et lys i sidespejlet; venstre eller højre alt efter den modkørende trafiks retning.

Et avanceret system hjælper dig med at holde din kørebane

Lane Keeping System anvender et fremadseende kamera til at registrere, hvis du utilsigtet er ved at komme ud af kørebanen. Dernæst bliver du advaret af Lane Keeping Alert, som får rattet til at vibrere og viser en synlig advarsel. Reagerer du langsomt eller slet ikke, kan Lane Keeping Aid selv styre, så du kommer sikkert tilbage i den rigtige kørebane. Teknologien er beregnet til veje med flere kørebaner (som motorveje), så den deaktiveres automatisk, når farten kommer under 65 km i timen, eller den kan slukkes manuelt.

Køredynamik skræddersyet til dig

Tilpas din køreoplevelse og oplev dynamikken i din Fiesta Active ved at vælge mellem drive modes: Normal, Eco og Slippery.

Top