Home > Personbiler > FIESTA > Udstyr > Motorer og motorkraft

Nyd ydelsen.

Mærk effektiviteten.

Hvorfor skelne mellem kraft og effektivitet? Med Ford Fiesta får du begge dele. Den prisvindende 1,0-liters EcoBoost-benzinmotor giver en kompromisløs blanding af ydelse og god brændstoføkonomi. Fiesta fås også som ny EcoBoost Hybrid, der har en elmotor, som øger effekten og mindsker udslippet yderligere. Læg dertil dens fantastiske køredynamik oveni, og du har en bil med uendelig køreglæde.

Fås som Fiesta Mild Hybrid

Fiesta EcoBoost Hybrids drlivlinje har både en lille elmotor med 48 volt batteri og en konventionel benzinmotor, der arbejder side om side for at forbedre effektiviteten. Elmotoren understøtter nemlig benzinmotoren med ekstra kraft ved behov. Den har også regenerativ bremseteknologi. Det betyder, at den selv oplader elmotorens batteri ved at indsamle og lagre energien fra nedbremsning, der ellers ville gå tabt. Og det hjælper både på brændstoføkonomien og udslippet.

Større motorkraft. Større effektivitet. Større køreglæde

Den revolutionerende 1,0 liters 3-cylindrede  Ford EcoBoost benzinmotor giver dig en ydeevne på 140 HK, du kan forvente af en konventionel 1,6-liters motor, men opnår bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning.

Dieselstyrke

Foretrækker du diesel? Så vælg TDCi-motoren på 1.5 l med 85 HK, god brændstoføkonomi med lav CO2-udledning.

Render of Ford diesel engine
Top