Home > Personbiler > FIESTA > Udstyr > Motorer og motorkraft

Nyd ydelsen.

Mærk effektiviteten.

Hvorfor skelne mellem kraft og effektivitet? Med Ford Fiesta får du begge dele. Den prisvindende 1,0-liters EcoBoost-benzinmotor giver en kompromisløs blanding af ydelse og god brændstoføkonomi. Fiesta fås også som ny EcoBoost Hybrid, der har en elmotor, som øger effekten og mindsker udslippet yderligere. Læg dertil dens fantastiske køredynamik oveni, og du har en bil med uendelig køreglæde.

EcoBoost hybridteknologi

Fiesta EcoBoost Hybrid bruger en elektrisk motor med et 48-volts batteri, der understøtter dens benzinmotor. I stedet for kun at køre på elektricitet, giver el-motoren momentassistance til motoren, hvilket giver ekstra motorkraft svarende til 16 HK, op til 20 % bedre accelerationFiesta Ecoboost Intro og reducerer behovet for gearskift. Den bruger også regenerativ bremseteknologi, der oplader den milde hybrids batteri ved at oplagre energi, der normalt går tabt, når du sætter farten ned. Dette hjælper med at forbedre din brændstoføkonomi og sænke udledningen.

Større motorkraft. Større effektivitet. Større køreglæde

Den revolutionerende 1,0 liters 3-cylindrede  Ford EcoBoost benzinmotor giver dig en ydeevne på 140 HK, du kan forvente af en konventionel 1,6-liters motor, men opnår bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning.

Ford Fiesta DCT graphic

Sjovt. Nem. Effektiv.

Ford Fiesta tilbyder nu syv-trins automatisk dpbbelt-kobling gearklasse (DCT) version af den avancerede EcoBoost Hybrid motor. Hjælper med at gøre kørslen mere effektiv og mindre krævende i stop-start bytrafik. Den syv-trins automatiske DCT fås som ekstraudstyr til 1.0-liters EcoBoost Hybrid og hjælper med at reducere CO2-emissioner og driftsomkostninger. Dens elektrisk forbedrede hybridpræstationer genskaber og omplacerer ubrugt energi gennem regenerativ bremsning. Mens glat, problemfri DCT-skift forbedrer Fiestas i forvejen kendte sjove køregenskaber.

Top