DEN NYE FORD FIESTA

Med et nyt, imponerende udvendigt design, en række smarte teknologier og tilgængelige avancerede og effektive hybridmotorer under motorhjelmen ... Den nye Ford Fiesta er ankommet med stil.

Den ombyggede front med bikubegitter og en ny form på LED-forlygterene giver bilen en sporty og dynamisk profil.

Innovative teknologier skaber en mere effektiv, personlig og sjov køreoplevelse. Med et helt nyt, interaktivt, digitalt instrumentpanel, valgbare køretilstande og SYNC 3 med 8” berøringsskærmOverall SYNC disclaimer

Et udvalg af avancerede EcoBoost Hybrid-muligheder giver mere responsive og sjovere køreegenskaber med imponerende brændstoføkonomi og lavere CO2-udledningCO2-udledning

Og med en række unikke serietilbud – fra den sportsinspirerede styling af Fiesta ST-Line til førsteklasses komfort i Fiesta Titanium – vil du opleve, at den nye Ford Fiesta passer perfekt til dig.

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

PERSONLIGGØR DIN FIESTA

 

SE DEN I AKTION

Side view of the Ford Fiesta

VÆLG DIN MOTOR

Den nye Fiesta tilbyder en række imponerende fremdriftssystemer. Uanset om du vælger EcoBoost-benzinmotoren eller en af EcoBoost Hybrid-mulighederne, 6-trins manuel eller 7-trins automatgear – får du en bemærkelsesværdig brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning. 

FREMHÆVET UDSTYR

Ford SYNC 3

FORD SYNC 3

Ford SYNC 3Overall SYNC disclaimer integreres problemfrit med din smartphone via Android Auto eller Apple Carplay og Android AutoSYNC 3 kontrollerer. Giver dig mulighed for at styre alt fra telefonopkald og sms'er til indeklima, musik, satellitnavigation og Live Traffic-opdateringer – alt sammen via en 8” touchscreen i høj opløsning eller ved hjælp af helt enkle stemmekommandoer (Udstyr på udvalgte modeller).

Digitalt instrumentpanel

DIGITALT INSTRUMENTPANEL

Den nye Fiesta's 12,3" fås også med et digitalt instrumentpanel, som viser kørselsdata i høj opløsning ved hjælp af intuitive og letlæselige ikoner. Du kan også vælge, hvilke oplysninger der vises, herunder navigationsadvarsler, samt programmere de foretrukne forudindstillinger for hver enkelt person, der kører bilen (ekstraudstyr til ST-Line X).

B&O-lydsystem

B&O-LYDSYSTEM

Leverer overlegen lyd og stilfuldt design. Dette førsteklasses lydsystem med 10 højttalere er udviklet og finjusteret til den nye Fiesta af specialiserede B&O-lydteknikere. Herunder en subwoofer, der er pænt indbygget i den bageste skillevæg, og signatur Bang & Olufsen-højttalermønstre, der perfekt komplementerer bilens karakteristiske design (ekstraudstyr).

FORDPASS APP

Åbn et væld af forbindelsesfunktioner via din smartphone. FordPass AppFordPass App giver dig mulighed for at overvåge din bils placering og kørselsdata, få trafikopdateringer i realtid samt tilstandsrapporter sendt til din telefon

 

Mere om FordPass

FordPass App
Trådløs opladning

TRÅDLØS OPLADNING

Designet til at maksimere plads og bekvemmelighed. Det nye Fiesta-interiør har en praktisk central opbevaringsplads og trådløs opladning til din smartphoneWireless charging.

 

Udforsk udstyret

VALGFRIE PAKKER

Der findes en række ekstra pakker, der passer til dine specifikke behov.

SAMMENLIGN FIESTA MODELLERNE

Sammenlign modeller (PDF)

Tryk på linket her for at få mere information