Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > FOCUS
Focus fås fra Focus attribute bar

Ford Focus

Tag alt det, du kender og elsker ved Focus. Tilføj et helt nyt niveau af intelligent design, karakteristisk moderne styling og mere plads end nogensinde før. Kombinér det så med yderst avancerede tilslutningsmuligheder og en række ekstraordinære teknologier til at assistere føreren, som du virkelig vil værdsætte. Dét er Focus og snart kan du opleve den på egen hånd.

Focus har også fået topkarakter i sikkerhed med fem stjerner i Euro NCAP. Læs mere her.

 
 

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At beslutte sig er det svære.

Den viste model er en ST-Line

Byg din Ford Focus
New Ford Focus ST-Line exterior 360 animation

Hvilken slags drivlinje er den rette for dig?

Focus Mild Hybrid leverer kraft og effektivitet

Focus er udviklet til at give både sportslige køreegenskaber og lavt brændstofforbrug. Den fås med en avanceret EcoBoost Hybrid-drivlinje (mHEV), der yderligere mindsker dens udslip og optimerer dens kraft. Focus EcoBoost Hybrid er en del af Fords løfte om at øge udbuddet af  elektrificerede bilmodeller.

Den praktiske dieselvariant

Ford Focus fås i et udvalg af 1,5- og 2,0-liters EcoBlue-dieselmotorer, der anvender den nyeste teknologi med henblik på at forbedre både ydeevne, drejningsmoment, brændstoføkonomi og CO2-udledning. Dieselmotorerne fås med enten 120 eller 190 hk og præsterer begge imponerende ydeevne. Og du kan vælge mellem manuelt gear eller moderne automatgear.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Kompromisløs performance

Focus fås også med Fords 1,5-liters EcoBoost-benzinmotor, der anvender direkte brændstofindsprøjtning, turboladning og cylinderdeaktivering til at levere enestående performance med 150 hk. Det betyder, at du får både kompromisløs ydeevne, god brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning.

Teknologi med formål

Focus er konstrueret til at forbedre din køreoplevelse på alle måder. I denne generations bil er der mulighed for flere avancerede førerassistanceteknologier, herunder Adaptiv fartpilot med Stop and Go og Lane Centering og Semi-automatisk Parkeringssystem. Sammen kan disse smarte teknologier hjælpe med at styre acceleration, nedbremsning og endda styring. Det er teknologier, der er så ubesværede og nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du nogensinde har klaret dig uden.

Komfortabel og forbundet

Rene linjer, et slankt layout og et sofistikeret udseende. Interiøret i Focus er mere komfortabelt, rummeligt og smukt end nogensinde før og nu kan du og din bil være forbundet, uanset hvor du er. Det nye FordPass Connect-modem (ekstraudstyr) giver dig en række uvurderlige funktioner som Live Traffic, Wi-Fi-hotspotAA-wifi-hotspot og eCallAA-ecall. Download FordPass-appen på din smartphone for at få adgang til endnu flere FordPass Connect-funktioner. For eksempel fjernlåsning og -oplåsning, fjernstart (kun automatgear), placeringsoplysninger.

Din sikkerhed. Vores prioritet.

En række smarte teknologier er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter. For eksempel kan Active Braking og Pre-Collision Assist med fodgænger- og cyklistovervågning advare dig om mulige kollisioner og selv anvende bremserne automatisk, hvis du ikke reagerer i tide.

New red Ford Focus pre-collision assist

Plads til alt

Det helt nye interiør gør fuld brug af hver kvadratmillimeter for at give dig den mest alsidige Focus nogensinde. Der er generøst hoved-, ben- og albuerum både på forsædet og bagsædet i bilen, så selv dine højeste passagerer vil føle sig godt tilpas. Bagsæderne har en 60/40-fordeling og kan lægges næsten helt ned for at maksimere pladsen til din bagage. Der er desuden et justerbart gulv i bagagerummet, som kan hæves for at give dig et skjult opbevaringsrum eller sænkes for at øge pladsen.

Hvad skriver pressen?

Læs hvad pressen skriver om Ford Focus.

Ford Logo
ford gule plader
promozioni

 

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

COVID-19 info: Vi holder åbent online og sidder klar på mail og telefon for at hjælpe dig. Vores erhvervsafdelinger og værksteder har fortsat åbent for fysiske besøg.

Læs mere her Kontakt os

Top