Home > Personbiler > FOCUS RS > Udstyr > Førerassistance

INTELLIGENT TEKNOLOGI
TIL RÅDIGHED

I den nye Ford Focus RS er du omgivet af intelligent teknologi. 

De har hver især en særlig rolle, men alle har et enkelt formål: At gøre dig i stand til fuldt ud at nyde bilens ydeevne.

Optimalt vejgreb i sving

Ford Performance-firehjulstræk (AWD) med Dynamic Torque Vectoring Control giver over 1 g sideværts acceleration plus fremragende vejgreb og ultra præcis manøvreevne, når du accelererer gennem sving. Systemet anvender dobbelte elektronisk styrede koblingspakker til at afbalancere motorens drejningsmoment mellem baghjulene, så det passer i forhold til vejbanen og kørselsforholdene. Og denne intelligente teknologi gør det også muligt for dig at nyde kontrolleret overstyring på bane.

 

Klar til landevejen og forberedt til banekørsel

Du kan skifte mellem tre indstillinger i det elektroniske stabilitetsstyringssystem (ESP).  Ved at trykke på en knap kan du skifte mellem indstillingerne Normal, Sport og Track. Hver tilstand justerer firehjulstrækket, styring af støddæmperne, elektronisk stabilitetsstyring og ABS-systemerne, styretøjet og motorreaktionerne og endda motorlyden.

Ford Focus RS Suspension detail

Affjedring, der tilpasser sig efter din kørestil

Den avancerede, race-inspirerede og afstivede ‘Öhlins Tenneco’-affjedring hjælper dig til at bevare den konstante kontrol over Focus RS. Affjedringen forbedrer køreegenskaberne og giver dig en bedre fornemmelse af vejen og en ekstremt hurtigt reagerende feedback på styringen. Til banekørsel giver de justerbare støddæmpere en endnu fastere køreindstilling, så du kan nyde spændingen, når du giver den fuld gas.

 

Klar til landevejen. Forberedt til banekørsel

I den nye Ford Focus RS har du fuld kontrol over den måde, bilen køres og håndteres på vejen eller på en bane. Ved at trykke på en knap kan du skifte mellem indstillingerne Normal, Sport og Track. Hver tilstand justerer firehjulstrækket, styring af støddæmperne, styretøjet, ESC, og ABS-systemerne samt motorreaktionerne, og endda motorlyden. På baner kan du vælge Drift Mode, hvor fordelingen af omdrejningsmoment også hjælper dig til at opnå kontrolleret overstyring. 

Blue Ford Focus RS Option Pack rear on race track
Blue Ford Focus RS Bi-Xenon headlamps

Forlygter, som hjælper dig til at se om hjørner

Bi-Xenon-forlygterne den nye Ford Focus RS er ikke blot imponerende, de er også intelligente. Det er, fordi de nøje følger vejen, mens du drejer rattet, hvilket giver dig enestående udsyn. De kan også justere forlygternes lysmønster, alt efter din hastighed og forholdene. De syv forskellige tilstande omfatter særlige indstillinger til, når du kører på veje i byer, landeveje, motorveje eller i dårligt vejr.

 

Top