Home > Personbiler > FOCUS RS > Udstyr > Intelligent

NYD KØREOPLEVELSEN MED FOCUS RS FULDT UD.

Udefra vil Focus RS vække opmærksomhed. Indefra er der intet, der vil distrahere din køreoplevelse. Intelligente funktioner går i tråd med avanceret teknologi, så du nemmere kan nyde en uovertruffen køretur, igen og igen.

Ford Focus RS SYNC 2 with touchscreen

FORD SYNC 3. Avanceret håndfri teknologi

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 8” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk.

Del bilen uden problemer med MyKey

MyKey lader dig blandt andet indstille en lavere topfart, tidlig påmindelse om brændstofpåfyldning og en lavere lydstyrke af audiosystemet. Teknologien er udviklet til at berolige dig, hvis du låner din bil ud til en arbejdskollega eller andre, fordi du kan programmere de begrænsninger, du ønsker at for netop den udlånte nøgle.

Ford Focus RS - MyKey®

Sidespejle, der beskytter sig selv

For at undgå skader, folder de eldrevne sidespejle indad, når du har parkeret. På den måde beskyttes også de smarte, indbyggede blinklys.

Ford Easy Fuel for sikker optankning

Denne nyttige teknologi gør det tæt på umuligt at fylde forkert brændstof på bilens tank eftersom den forkerte tankstuds ikke passer i bilens påfyldningshul. Derudover er der intet tankdæksel som først skal fjernes, hvilket gør optankningen hurtigere og du undgår snavsede fingre.

Blue Ford Focus RS fuel tank

Et bakspejl, der aldrig blænder dig

Det bliver mere behageligt at køre om natten, når du ikke konstant generes af lyset fra de bagvedkørende biler. Det innovative bakspejl med automatisk nedblænding registrerer automatisk, hvis bagvedkørende biler blænder, og aktiverer nedblænding.

Auto-dimming rear-view mirror
Top