• FOCUS FÅS FRA
    Gross Retail Price (PV)
  • BRÆNDSTOFFORBRUG OP TIL
  • ANTAL SÆDER OP TIL
  • BYG DIN FORD

FORD FOCUS ST

Inspireret af performance; fintunet til vejene. Den nye Focus ST-X leverer den ultimative Ford Focus-køreoplevelse.

Fås som 5-dørs eller stationcar. Sporty design og vild 2,3 l. EcoBoost benzinmotor med 280 hk og et drejningsmoment på 420 Nm. Det er nok til at køre 0-100 km/t på kun 5,7 sekunder.

Focus ST-X er også smartere end nogensinde. Udstyret med avancerede muligheder for konnektivitet, f.eks. Ford SYNC 4 med Connected Navigation, Ford Secure og en 13,2" Touchskærm. Derudover 12,3" digital instrumentering, hvor du kan vælge, hvilke oplysninger, der skal vises, hvilket forbedrer din køreoplevelse.

Og alle komponenterne i denne Focus ST-X er finjusteret til at yde optimalt. Et elektronisk begrænset spærredifferentiale optimerer drejningsmomentet mellem hjulene, så du kan dreje om hjørner med et maksimalt greb og styring. Bilen er også udstyret med valgfrie Køretilstande, der finjusterer køretøjsindstillingerne, så de passer til forholdene.

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

PERSONLIGGØR DIN FOCUS ST

 

Den viste model er en Focus Titanium

SE DEN I AKTION

New Ford Focus ST

FREMHÆVET UDSTYR

Rear three quarter view of a Ford Focus ST in motion

BYGGET TIL AT PRÆSTERE

Focus ST-X' 2,3 l. EcoBoost benzinmotor har 280 hk og et drejningsmoment på 420 Nm. Bilen er udstyret med et elektronisk begrænset spærredifferentiale, elektronisk justeret undervogn (ekstraudstyr) og valgfrie Køretilstande, der giver en enestående køredynamik.

Udforsk Ydelse

Ford SYNC 4 with Connected Navigation

FORD SYNC 4

Ford SYNC4 med Connected NavigationSYNC 4 FOCUS, Ford Secure og 13,2” Touchskærm kan integreres med din smartphone via FordPass-appen, så du kan styre alt i din Focus fra telefonopkald til fjernlås, musik og navigation.

Udforsk FordPass Services

Udforsk Tilslutning

Focus ST performance seats

POWER MØDER ELEGANCE

De 14-vejs justerbare sportsforsæder, er udviklet af Ford Performance ingeniører, til at give føreren i ST-X den perfekte kørestilling. Sæderne er også udstyret med en 4-vejs justerbar lændestøtte, som giver optimal støtte og komfort.

Udforsk Intelligent

Front view of Focus ST in motion

NYT ANSIGT

Focus ST-X skiller sig ud med en mere fremtrædende re-designet front, herunder kølergitter i bikubestil, iøjefaldende Adaptive Matrix LED forlygter med integrerede tågelygter.

 

Gear shift of Focus ST

GEAR

Du kan vælge mellem et 6-trins manuelt gear eller 7-trins automatgear. Denne Focus ST-X er særligt udviklet til at forbedre køredynamikken og til at reducere brændstofforbruget.

VÆLG DIN MOTOR

Ecoboost petrol icon

Fremragende velkendt stærk ydelse

 


Gear

6-MANUEL MED 6 GEAR / AUTOMATISK MED 7 GEAR


280

Hestekræfter


420 NM

Drejningsmoment


5,7 SEKUNDER

0-100 Km/h

STANDARD

19” alloy wheels

ST-X UDSTYR

Røde bremsekalibre er standard.

Tryk på linket her for at få mere information