Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > FOCUS ST

DEN HELT NYE FORD FOCUS ST

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At beslutte sig er det svære.

Ford Focus ST exterior view
Red Ford Focus ST in motion cornering left, driving down the hill

Skræddersy din oplevelse

Focus ST leverer den ultimative Focus-køreoplevelse. Med selektive køretilstande, herunder Normal, Slippery, Sport og Track1, kan du nemt skifte din Focus fra en raffineret bil til en spændende sportsvogn. Det præcisionsjusterede chassis er kombineret med Continuously Controlled Damping2 (CCD), som løbende justerer affjedringsindstillingerne for at sikre fremragende kørekvalitet og køredynamik, uanset vejforholdene. Dette er en Focus, der er bygget til vejen og født til banekørsel.

Motorkraft møder raffinement.

Focus ST er bygget til at skille sig ud og interiøret er designet til at matche. RECARO-sæderne med ST-signaturlogo suppleres af et fladbundet sportsrat. En gearstang og pedaler i aluminium fuldender looket. Ford SYNC 3 giver dig kontrol over alt lige fra klima- og lydindstillinger til mobiltelefon og navigation – alt sammen via en intuitiv 8" touchscreen i farver eller med enkle stemmekommandoer. B&O-lydsystemet betyder, at du kan lytte til din yndlingsmusik, som det er meningen, den skal lyde.

Ford Focus ST interior view
Blue Ford Focus ST rear view on road

Konstrueret med høj ydeevne

Dette er den mest kraftfulde, mest lydhøre og den sjoveste Focus ST, der nogensinde er blevet bygget. Den helt nye Focus ST leverer op til 280 PS og 420 Nm og kan gå fra 0-100 km/t på under seks sekunder. Den er designet til præcision for at gøre kørslen til en glæde, uanset om du kører i byen eller på banen. Og for første gang giver et elektronisk begrænset spærredifferentiale maksimal kontrol og giver dig mulighed for at mærke hvert eneste sving.

Intelligent sikkerhedsteknologi

Den helt nye Focus ST er fyldt med teknologier til at beskytte dig, dine passagerer og andre trafikanter. Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant dine køreforhold. Hvis systemet registrerer tab af trækkraft, aktiverer det automatisk de individuelle bremser, hvilket hjælper dig med at holde dig stabil. De større bremsekomponenter giver en bedre bremseevne. Der er også Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere, og funktionen kan advare dig om potentielle hindringer på vejen og endda aktivere bremserne, hvis det er nødvendigt.

Ford Focus ST showing pre-collision assist radar lines

FOCUS modeller

Sammenlign modeller
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top