Home > Personbiler > NY FOCUS ST > Udstyr > Intelligent

Den helt nye Focus ST er udformet til at skille sig ud. Og interiøret er designet til at matche. RECARO-sæderne med ST-signaturlogo suppleres af et fladbundet sportsrat. En gearstang og pedaler i aluminium fuldender looket. Ford SYNC 3 giver dig kontrol over alt lige fra klima- og lydindstillinger til mobiltelefon og satellitnavigation – alt sammen via en intuitiv 8-tommers berøringsskærm i farver eller med enkle stemmekommandoer. B&O-lydsystemet betyder, at du kan lytte til din yndlingsmusik, som det er meningen, den skal lyde.

Ford Focus ST recaro seats close up

Et førersæde, der er lavet til at præstere

For at hjælpe dig med at få absolut mest ud af din Focus ST fås den med race-inspirerede RECARO-sportssæder. Disse yderst støttende sæder er optimeret for at give dig den perfekte position, hvorfra du kan styre (og nyde) din Focus ST.

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang nogensinde er den helt nye Focus ST tilgængelig med et FordPass Connect-modem. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G LTE Wi-Fi2)til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid leveret direkte til din bils navigationssystem. I tilfælde af en ulykke kan FordPass Connect automatisk foretage et eCall3) til alarmcentralen og oplyse dem om din bils placering.

Ford Focus ST FordPass connect mobile app
Ford Focus ST interior wireless charging pad

Opladning på farten

Interiøret i Focus ST er designet til at maksimere både plads og bekvemmelighed. For eksempel er den store mediebakke foran gearstangen stor nok til selv de største smartphones. Og med trådløs opladning til kompatible smartphones har det aldrig været nemmere at sikre, at dine enheder altid er klar til brug.

Top