Home > Personbiler > NY FOCUS ST > Udstyr > Sikkerhed

Den helt nye Focus ST er fyldt med teknologier til at beskytte dig, dine passagerer og andre trafikanter. Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant dine køreforhold. Hvis systemet registrerer tab af trækkraft, aktiverer det automatisk de individuelle bremser, hvilket hjælper dig med at holde dig stabil. De større bremsekomponenter giver en bedre bremseevne. Der er også Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere, og funktionen kan advare dig om potentielle hindringer på vejen og endda aktivere bremserne, hvis det er nødvendigt.

Blue Ford Focus ST driving on wet surface

Seriøs bremsekraft

Den nye Focus ST har et forbedret bremsesystem med dobbeltstemplede bremseklodser foran og større komponenter til for- og bagskiver end andre Focus-modeller. Bremseydeevnen på den nye Focus ST er testet til de samme krævende grænser som Ford GT-superbilen og opnår en fade resistance næsten fire gange bedre end den forrige generation af ST.

Smart, praktisk og pladsbesparende

Den elektriske parkeringsbremse er en simpel funktion, der har nogle overraskende fordele. For eksempel giver den dig mere plads i kabinen, den er lettere at anvende, og du behøver ikke at få bremserne serviceret regelmæssigt. Og for at anvende bremsen skal du blot trykke på en knap i midterkonsollen.

Blue Ford Focus ST parked on wet surface
Red Ford Focus demonstrating pre-collision assist

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger RADAR og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver systemet dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

Top