Home > Personbiler > HELT NYE FORD FOCUS > Udstyr > Førerassistance

Teknologi med formål

Den helt nye Focus er konstrueret til at forbedre din køreoplevelse på alle måder. Denne næste generations bil er fyldt med avancerede førerassistanceteknologier, herunder Adaptive fartpilot med Stop and Go og Lane Centering og Active Park Assist 2. Sammen kan disse smarte teknologier hjælpe med at styre acceleration, nedbremsning og endda styring. Det er teknologier, der er så ubesværede og nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du nogensinde har klaret dig uden.

Ford Focus Ford Co-Pilot 360

Din personlige køreassistent

Ford Co-Pilot360 kombinerer en række teknologier, der arbejder sammen for at gøre din køreoplevelse mere behagelig end nogensinde før. Den aktive fartpilot med Stop & Go justerer f.eks. automatisk fartpilotens hastighed ud fra den forankørende bil. Hvis trafikken går i stå, standser motoren automatisk og starter igen, når trafikken atter flyder. Systemet kan endda genkende hastighedsskilte og justerer din fartpilots hastighed i overensstemmelse hermed. Lane Centering-teknologien kan også hjælpe dig med at styre ved at følge vejstriberne for at holde dig placeret i midten af din bane.

Stressfri parkering og udkørsel

Den nyeste generation af aktiv parkeringshjælp styrer dig ikke kun ind på parkeringspladser, men styrer også acceleration, gearskift og bremsen. Denne smarte teknologi fås i Focus-modeller med automatgear og gør det nemt at parkere. Når den er aktiveret, vælger du blot en side af vejen, og om du vil lave en parallel- eller vinkelret parkering. Derefter trykker du og holder knappen nede, og så gør bilen alt arbejdet for dig.

Ford Focus Active Park Assist
Ford Focus dynamic LED headlights

Forlygter, som hjælper dig til at se om hjørner

Adaptiv belysning med Ford Dynamiske LED-forlygter leverer et præcist og intenst lysmønster, der automatisk tilpasses forskellige vej- og kørselsforhold. Derudover justerer det blændefri fjernlys sig automatisk for at undgå at blænde andre trafikanter, og ved at følge vejen lader disse nye forlygter dig se mere klart ved kørsel i sving, før du kører ind i dem.  

Køreteknologi skræddersyet til dig

Tilpas din køreoplevelse ved at ændre din Focus' gasrespons, styring og endda gearskifte, så det passer til din kørestil. Valgfrie køretilstande omfatter "Normal", "Eco" og "Sport".

Ford Focus selectable drive mode
Ford Focus Electronic Handbrake

Smart, praktisk og pladsbesparende

Den elektriske parkeringsbremse er en simpel funktion, der har nogle overraskende fordele. For eksempel giver den dig mere plads i kabinen, den er lettere at anvende, og du behøver ikke at få bremserne serviceret regelmæssigt. Og for at anvende bremsen skal du blot trykke på en knap i midterkonsollen.

Vigtige oplysninger lige ved hånden

Head-up Display viser bilens instrumentbrætoplysninger i dit synsfelt, så du kan holde dig informeret uden at skulle kigge ned på instrumentbrættet. Oplysningerne på farvedisplayet kan også tilpasses helt efter dine ønsker.

Ford Focus Heads-up display
Ford Focus Traffic Sign Recognition

Ser de vejskilte, som du muligvis overser

Traffic Sign Recognition genkender vejskiltene, uanset om de er i vejsiden eller over vejen, permanente eller midlertidige. Ikoner for hastighedsgrænser og overhaling forbudt vises på instrumentklyngen og advarer dig om ændrede begrænsninger.

Top