Home > Personbiler > FOCUS > Udstyr > Intelligent

Komfortabel og forbundet

Rene linjer, et smart layout og et sofistikeret udseende. Interiøret i Focus er mere komfortabelt, rummeligt og smukt end nogensinde før. Og denne bil er også intelligent. Takket være et FordPass Connect-modem kan du være forbundet med din bil og verden omkring dig, uanset hvor du kører. Forbind din Focus med FordPass-appen og begynd at bevæge dig smart. Med fjernbetjeninger som lås og lås op, meddelelser om køretøjets tilstand for at gøre vedligeholdelsen enkel og masser af andre tilsluttede funktioner for at opgradere hver tur.

Åben op for den smarte side

FordPass-appen forbinder dig problemfrit med din Focus og holder dig i bevægelse på intelligente og intuitive måder. Få fjernadgang til din bil, uanset hvor du befinder dig, spor dets placering og fjernlås det for at få ekstra ro i sindet. Live trafikopdateringer leveret til din bils navigationssystem hjælper dig med at undgå forsinkelser. Og med meddelelser om bilens tilstand direkte til din telefon kan du håndtere vedligeholdelse hurtigt og roligt og vide præcis, hvad der foregår.

Vær på forkant

Biler med indbygget FordPass Connect-modem kan nu advare dig om lokale kørselsfarer, fx ved vejarbejde eller en havareret bil på vejen forude. Din Ford modtager nemlig information fra alle tilkoblede køretøjer i nærområdet og en offentlig database. Hvis din bil får et varsel om eventuel fare, får du både farens afstand og type at vide. Så kan du være bedre forberedt og eventuelt finde en alternativ rute.

Ford Dashboard Cluster hazard notification detail
Ford Focus B&O

Din yndlingsmusik, som det er meningen, den skal lyde

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente i Focus. Hvorfor? Fordi den fås med B&O. Dette førsteklasses lydsystem på 675 watt leverer en fyldig og kraftig lyd via en opsætning med 10 højttalere, woofer og subwoofer. B&O akustikkyndige specialister har specifikt designet, udviklet og finjusteret denne avancerede teknologi til Ford Focus. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, som er din bils kabine.

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 hjælper dig med at bevare forbindelsen. Du kan betjene din telefon, musik og navigation med din egen stemme. Og send endda destinationer fra FordPass-appen på din smartphone direkte til SYNC 3-navigationen. Systemet har en 8" touchskærm i farver og med swipe bevægelser, som du kender fra din smartphone, giver det en endnu mere intuitiv styring. SYNC 3 kan også oprette forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med AppLink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.

Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen
Ford Focus with adjustable seating close up

18-vejs justerbare sæder

Focus kan fås med 18-vejs justerbare AGR/Ergo forsæder (kun førersæde i EcoBosst Hybrid), der tilpasses til dine specifikke krav. De kan flyttes op og ned, frem og tilbage, du kan justere hældningsgraden, flytte lændestøtten og meget mere. Uanset hvor lang din rejse er, er du sikker på at kunne sidde komfortabelt.

Få den helt rigtige varme

Opvarmede forsæder til både fører og passager er standard. Du kan vælge mellem tre forskellige varmeindstillinger til hvert sæde. Uanset om der er tale om morgenfrost, en kølig dag eller en iskold nat, kan du få varmet hænderne på rattet. Og med FordPass-appen kan du få din Focus opvarmet og klar, før du overhovedet har forladt huset. Du skal blot starte motoren og fjernindstille din kabinetemperatur for at sikre, at forruden er afrimet og klar til at køre, når du selv er det (gælder kun automatisk transmission).

Ford Focus heated steering wheel diagram
Ford Focus key free system

Nøglefri betyder problemfri

Fords nøglefrie system gør, at du kan låse bilen og låse den op igen uden at tage nøglen op af lommen eller tasken. Du kan også åbne døren, hvis nøglen er inde i bilen eller bruge FordPass-appen til sikkert at låse og låse op fra hvor som helst uden behov for en nøgle overhovedet.

Del bilen uden problemer med MyKey

MyKey lader dig indstille fartgrænsen, en selepåmindelse og endda regulere audiosystemets lydstyrke. Teknologien er udviklet til at berolige dig, hvis du låner din bil til en ven eller et familiemedlem, fordi du kan programmere de begrænsninger, du ønsker at indstille på netop den nøgle. Du kan selv gemme den ubegrænsede "admin"-nøgle eller endda have mere end én af begge nøgler, hvis du ønsker det.

Ford Focus mykey free system
Ford Focus easy fuel close up

Idiotsikker optankning med Ford Easy-Fuel

Denne nyttige teknologi gør det nærmest umuligt at komme forkert brændstof i bilen, eftersom den forkerte dyse ganske enkelt ikke passer. Herudover er det et dækselfrit tankningssystem, og det er slut med at bakse med snavsede benzindæksler.

Top