Home > Personbiler > HELT NYE FORD FOCUS > Udstyr > Intelligent

Komfortabel og forbundet

Rene linjer, et slankt layout og et sofistikeret udseende. Interiøret i den helt nye Focus er mere komfortabelt, rummeligt og smukt end nogensinde før og nu kan du og din bil være forbundet, uanset hvor du er. Det nye FordPass Connect-modem (ekstraudstyr) giver dig en række uvurderlige funktioner som Live Traffic, Wi-Fi-hotspotWi-fi hotspot og eCalleCall. Download FordPass-appen på din smartphone for at få adgang til endnu flere FordPass Connect-funktioner. For eksempel fjernlåsning og -oplåsning, fjernstart (kun automatgear), placeringsoplysninger.

Ford Focus FordPass Connect

Din nøgle til en mere forbundet verden

 For første gang nogensinde er den helt nye Focus tilgængelig med et FordPass Connect-modem. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G LTE Wi-FiWi-fi hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid leveret direkte til din bils navigationssystem. I tilfælde af en ulykke kan FordPass Connect automatisk foretage et eCalleCall til alarmcentralen og oplyse dem om din bils placering.

Lær mere

Download FordPass-appen for at få adgang til endnu flere funktioner

FordPass Connect bliver endnu mere kraftfuld, når den er parret med din smartphone via FordPass-appen. Når den er forbundet, kan du drage fordel af et væld af innovative, nye funktioner. Du kan f.eks. bruge din telefon til at lokalisere din bil, låse den og låse den op. Du kan overvåge bilens brændstofniveau, kilometertal og dæktryk, og få helbredsadvarsler direkte til din telefon. Du kan endda starte din bil (kun automatgear), så den er afrimet, varm og klar til at køre, når du selv er det. Du kan også programmere din GPS hjemmefra ved at sende en destination direkte fra din telefon til bilen. Ford Pass app'en er tilgængelig i Danmark fra juli 2018.

 

Ford Focus FordPass app
Ford Focus B&O

Din yndlingsmusik, som det er meningen, den skal lyde

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente i den helt nye Focus. Hvorfor? Fordi den fås med B&O. Dette førsteklasses lydsystem på 675 watt leverer en fyldig og kraftig lyd via en opsætning med 10 højttalere, woofer og subwoofer. B&O akustikkyndige specialister har specifikt designet, udviklet og finjusteret denne avancerede teknologi til Ford Focus. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, som er din bils kabine.

Luk solens stråler ind

Den helt nye Focus fås med et panoramatag i fuld længde, der helt erstatter solpanelet i stål. Det lukker det naturlige lys ind i bilen for at skabe et lyst og luftigt interiør. Den forreste halvdel er el-drevet og kan vippes eller skubbes lige tilbage, og en udtrækkelig solskærm i fuld længde giver dig mulighed for at åbne vinduet for at få frisk luft, mens du er beskyttet mod solen.

Ford Focus panoramic roof
Ford Focus hands-free tailgate

En automatisk bagklap til problemfri åbning og lukning

Hvis du har hænderne fulde, og hvis din Focus stationcar registrerer, at din nøgle er i nærheden, behøver du bare at vifte din fod under kofangeren, så åbner eller lukker bagklappen automatisk.

Opladning på farten

Interiøret i den nye Focus er designet til at maksimere både plads og bekvemmelighed. For eksempel er den store mediebakke foran gearstangen stor nok til selv de største smartphones. Og med trådløs opladning til kompatible smartphonesWireless charging har det aldrig været nemmere at sikre, at dine enheder altid er klar til brug.

Ford Focus wireless charging
Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Med SYNC 3  kan der oprettes forbindelse til Apple CarPlay, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone. 

Top