Home > Personbiler > FOCUS > Udstyr > Intelligent

Intelligent

Takket være smart teknologi og intelligent design gør den nye Focus hvert eneste minut, du tilbringer i bilen, så behageligt, sikkert og fornøjeligt som muligt.

Innovativ teknologi sørger ligeledes for, at du er i kontakt med vejbanen, som du er det med musik, meddelelser og telefonopkald under kørslen.

Ford Focus touchscreen in detail

FORD SYNC 3. Avanceret håndfri teknologi

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 8” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk.

Nøglefri betyder problemfri

Fords nøglefri system gør, at du kan låse bilen og låse den op igen, uden at tage nøglen op af lommen eller tasken. Utrolig bekvemt, når du har hænderne fulde.

KeyFree product image
Wheel Controls - steering wheel

Et rat med alt lige ved hånden

Et rat med tre rateger er ergonomisk specialdesignet med henblik på føreren. Hver knap og betjeningselement er lige ved hånden, og rattets placering gør det både mere praktisk og bilens instrumentpanel mere synligt. Hvorfor ikke vælge et nyt opvarmet rat, som er endnu mere behageligt?

Gennemtænkt opbevaringsplads til dine smarte enheder

Midterkonsollen har plads til smartphones og andre mobile enheder. Der er også et USB-stik til tilkobling og som strømstik samt en gummimåtte, der holder tingene sikkert på plads.

Clever storage unit between front seats

Del bilen uden problemer med MyKey

MyKey lader dig blandt andet indstille en lavere topfart, tidlig påmindelse om brændstofpåfyldning og en lavere lydstyrke af audiosystemet. Teknologien er udviklet til at berolige dig, hvis du låner din bil ud til en arbejdskollega eller andre, fordi du kan programmere de begrænsninger, du ønsker at for netop den udlånte nøgle.

A hand holding a car key for Ford
Auto-Dimming Rearview Mirror engaged

Et bakspejl, der aldrig blænder dig

Det bliver mere behageligt at køre om natten, når du ikke konstant generes af lyset fra de bagvedkørende biler. Det innovative bakspejl med automatisk nedblænding registrerer automatisk, hvis bagvedkørende biler blænder, og aktiverer nedblænding.

Top