Home > Personbiler > FOCUS > Udstyr > Intelligent

Komfortabel og forbundet

Rene linjer, et slankt layout og et sofistikeret udseende. Interiøret i Focus er mere komfortabelt, rummeligt og smukt end nogensinde før og nu kan du og din bil være forbundet, uanset hvor du er. Det nye FordPass Connect-modem (ekstraudstyr) giver dig en række uvurderlige funktioner som Live Traffic, Wi-Fi-hotspotWi-fi hotspot og eCalleCall. Download FordPass-appen på din smartphone for at få adgang til endnu flere FordPass Connect-funktioner. For eksempel fjernlåsning og -oplåsning, fjernstart (kun automatgear), placeringsoplysninger.

Din nøgle til en mere forbundet verden

Focus er tilgængelig med et FordPass Connect-modem. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G LTE Wi-FiWi-fi hotspot til op til ti enheder, og løbende trafikopdateringer leveret direkte til din bils navigationssystem. I tilfælde af en ulykke kan FordPass Connect automatisk foretage et eCalleCall til alarmcentralen og oplyse dem om din bils placering.

Ford Dashboard Cluster hazard notification detail

Vær på forkant

Biler med indbygget FordPass Connect-modem kan nu advare dig om lokale kørselsfarer, fx ved vejarbejde eller en havareret bil på vejen forude. Din Ford modtager nemlig information fra alle tilkoblede køretøjer i nærområdet og en offentlig database. Hvis din bil får et varsel om eventuel fare, får du både farens afstand og type at vide. Så kan du være bedre forberedt og eventuelt finde en alternativ rute.

Download FordPass-appen for at få adgang til endnu flere funktioner

FordPass Connect bliver endnu mere kraftfuld, når den er parret med din smartphone via FordPass-appen. Når den er forbundet, kan du drage fordel af et væld af innovative, nye funktioner. Du kan f.eks. bruge din telefon til at lokalisere din bil, låse den og låse den op. Du kan overvåge bilens brændstofniveau, kilometertal og dæktryk, og få helbredsadvarsler direkte til din telefon. Du kan endda starte din bil (kun automatgear), så den er afrimet, varm og klar til at køre, når du selv er det. Du kan også programmere din GPS hjemmefra ved at sende en destination direkte fra din telefon til bilen.

 

Ford Focus FordPass app
Ford Focus B&O

Din yndlingsmusik, som det er meningen, den skal lyde

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente i Focus. Hvorfor? Fordi den fås med B&O. Dette førsteklasses lydsystem på 675 watt leverer en fyldig og kraftig lyd via en opsætning med 10 højttalere, woofer og subwoofer. B&O akustikkyndige specialister har specifikt designet, udviklet og finjusteret denne avancerede teknologi til Ford Focus. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, som er din bils kabine.

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." Det kan også læse dine sms'er højt for dig. Bilens touchscreen kan registrere knibe- og strygebevægelser for intuitiv navigation. SYNC 3 opretter også forbindelse til Apple CarPlay og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.

Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen
Ford Focus with adjustable seating close up

18-vejs justerbare sæder

Focus kan fås med 18-vejs justerbare AGR/Ergo forsæder (kun førersæde i EcoBosst Hybrid), der tilpasses til dine specifikke krav. De kan flyttes op og ned, frem og tilbage, du kan justere hældningsgraden, flytte lændestøtten og meget mere. Uanset hvor lang din rejse er, er du sikker på at kunne sidde komfortabelt.

Sæder og rat holder dig varm

Opvarmede forsæder fås til både chauffør og passager. Du kan desuden vælge mellem tre forskellige varmeindstillinger til hvert sæde. Uanset, om der er tale om morgenfrost, en kølig dag eller en iskold nat, får du varmet hænderne af rattet.

Ford Focus heated steering wheel diagram
Ford Focus key free system

Ingen nøgle betyder intet besvær

Fords nøglefri system gør, at du kan låse bilen og låse den op igen, uden at tage nøglen op af lommen eller tasken. Utroligt bekvemt, når du har hænderne fulde.

Del bilen uden problemer med MyKey

MyKey lader dig indstille fartgrænsen, en selepåmindelse og endda regulere audiosystemets lydstyrke. Teknologien er udviklet til at berolige dig, hvis du låner din bil til en ven eller et familiemedlem, fordi du kan programmere de begrænsninger, du ønsker at indstille på netop den nøgle. Du kan selv gemme den ubegrænsede "admin"-nøgle eller endda have mere end én af begge nøgler, hvis du ønsker det.

Ford Focus mykey free system
Ford Focus easy fuel close up

Idiotsikker optankning med Ford Easy-Fuel

Denne nyttige teknologi gør det nærmest umuligt at komme forkert brændstof i bilen, eftersom den forkerte dyse ganske enkelt ikke passer. Herudover er det et dækselfrit tankningssystem, og det er slut med at bakse med snavsede benzindæksler.

Top