Home > Personbiler > FOCUS > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

Motorteknologi spiller en væsentlig rolle i Ford Focus, fordi den er med til at mindske såvel driftsomkostninger som CO2-udledningen, samtidig med at den sørger for optimal motorkraft og ydeevne.

I sortimentet kan der nu vælges mellem 1,5 liters EcoBoost benzin- og 1,5 liters TDCi dieselmotorer. Begge er med Auto Start Stop, og hele sortimentets brændstoføkonomi er nu blevet endnu bedre.

Alle motorer er designet til at overholde de meget strenge CO2-udledningsstandarder i Euro Norm 6. Én version af den kraftige 1,0 liters EcoBoost-motor mindsker allerede nu CO2-udledningen til mindre end 100 g/km CO2.

Få mest muligt ud af din motor

Én version af den kraftige 1,0 EcoBoost-motor byder allerede nu på en CO2-udledning på mindre end 100 g/km: Det er den første familiebil med benzinmotor i Europa, som ikke er en hybrid, der kan præstere dette.

Ford EcoBoost: Intet kompromis mellem effekt og effektivitet

Ford EcoBoost benzinmotorer bruger en kombination af direkte indsprøjtning og turboladning til at levere fremragende ydeevne og økonomi.

EcoBoost Engine
Diesel Engine

Kompromisløs ydeevne og mulighed for automatgear i Ford Focus

1,5 EcoBoost er en stærk tilføjelse til det succesrige EcoBoost-sortiment. Motoren er på intelligent vis formindsket fra en 1,6 liters EcoBoost, hvilket giver en lavere CO2-udledning og en endnu bedre brændstoføkonomi, uden at der gåes på kompromis med hverken motorkraft eller manøvredygtighed. Fås i varianterne: 150hk eller 182hk og med 6-trins manuel gearkasse

Maksimal kontrol under kurvekørsel

Torque Vectoring Control systemet reagerer på vejpåvirkninger 100 gange i sekundet. (Det er 33 gange hurtigere, end du blinker med øjnene). Oplysningerne bruges til at afbalancere motor- og bremsekraft på begge forhjul. På den måde får bilen et maksimalt vejgreb og skarpe manøvreegenskaber i kurver og på ujævn vej.

Focus on the road
Ford Focus steering wheel with control buttons in detail

Skift lynhurtigt gear - med fingerspidserne

Vælg automatgear, så får du valgmuligheden med det elegante automatiske gearskift lige ved rattet. Gearskiftgrebene sidder på hver side af rattet, hvor højre skifter til et højere gear, mens venstre skifter til et lavere gear, så du kan foretage hurtige gearskift med fingerspidserne, også i et sving.

Top