Home > Personbiler > FOCUS > Udstyr > Pladsudnyttelse

Plads til alt

Det helt nye interiør gør fuld brug af hver kvadratmillimeter for at give dig den mest alsidige Focus nogensinde. Der er generøst hoved-, ben- og albuerum både på forsædet og bagsædet i bilen, så selv dine højeste passagerer vil føle sig godt tilpas. Bagsæderne har en 60/40-fordeling og kan lægges næsten helt ned for at maksimere pladsen til din bagage. Der er desuden et justerbart gulv i bagagerummet, som kan hæves for at give dig et skjult opbevaringsrum eller sænkes for at øge pladsen.

Ford Focus load space

Masser af plads

Med det imponerende bagagerum mangler du aldrig plads til din bagage. Høje passagerer på forsædet eller bagsædet vil også sætte pris på den ekstra knæ- og benplads, især på længere rejser. Og et justerbart bagagerum og en håndfri bagklap (kun stationcar) gør det muligt at læsse din bil så nemt som muligt.

Rummelig og sofistikeret

Det ultramoderne, nye design hjælper ikke bare med at give en mere behagelig køreoplevelse. Det giver dig også meget mere plads. Interiøret er mere rummeligt, lysere og luftigere end nogensinde før, hvilket giver en mere sofistikeret, afslappende og forfriskende atmosfære.

Ford Focus spacious interior
Ford Focus load floor

Et justerbart bagagerumsgulv

Bagagerumsbunden har tre højdeindstillinger, så du kan skabe et skjult rum af forskellig størrelse under det. Når den er sat i sin højeste position, og med bagsædet foldet, får du en helt fladt bagagerumsgulv.

Al den bagagerumsplads, du har brug for

Uanset hvilken stil du vælger, er Focus designet til at give dig al den plads, du har brug for. Bagsæderne kan opdeles 60/40 for at maksimere alsidigheden, og de kan foldes fladt, hvilket giver dig mere bagageplads end nogensinde før.

Ford Focus cargo space
Top