Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > NY FORD PUMA
Puma fås fra Gross Retail Price (PV)

DEN NYE FORD PUMA

KOMMER I STARTEN AF 2020

Udviklet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af nutidens moderne liv. Med innovativt "førercentreret" design, dristigt udvendigt SUV-design og en sofistikeret hybrid motor: Ford Puma søger ikke din opmærksomhed - den kræver den stille og roligt.

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At beslutte sig er det svære.

Den viste model er en Titanium

Byg din Puma
Ford Puma 360 video
Blue Ford Puma driving in city with trees and modern buildings

Teknologi der gør kørsel til en glæde

Ford Puma har en række innovative funktioner, der er designet til at forbedre din køreglæde. Et imponerende sæt af hjælpeteknologier, såsom valgfrie drive modes og Ford Co-Pilot360, der arbejder sammen om at hjælpe med at håndtere acceleration, bremsning og endda styring. Disse omfatter også aktiv fartpilot, Pre-Collision Assist og Evasive Steering Assist, som alle holder øje med vejen foran og advarer dig om potentielle farer.

Et skridt fremad

En ny tidsalder med renere hybrid elektriske køretøjer er kommet, og Ford Puma legemliggør denne nye retning. Puma-motorerne tilbyder et udvalg af nye fremadrettede, avancerede EcoBoost-hybridbenzinmotorer, der leverer fremragende ydeevne, imponerende brændstoføkonomi og mærkbart lavere CO2-emissioner end andre konventionelle, ikke-hybrid motorer.

Woman checking FordPass App on her phone

Den perfekte balance

Ford Puma-kabinen pakker dig ind i stilfuldt design og læderrent raffinement. Forsæderne har lændestøtte og massagefunktion for ekstra komfort*. Indvendige detaljer i en klar finish øger følelsen af en sofistikeret stil. Mens et væld af smarte funktioner og innovative teknologier giver dig fuld kontrol. Fra det 12,3"" digitale instrumentpanel og den avancerede 8"" touchscreen til en lang række andre tjenester og funktioner, der er tilgængelige via dit SYNC 3-infotainmentsystem og FordPass Connect's indbyggede modem – alle elementer er designet til at gøre din køretur så behagelig som muligt.

Beskytter dig

Fra at advare dig om potentielle kollisionsfarer til smarte systemer, der hjælper dig med at opretholde trækkraft og stabilitet: din sikkerhed er vores problem. Derfor er Ford Puma fyldt med smarte assistanceteknologier, der alle er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter.

Blue  Ford Puma standing in front of pedestrians

En klog pladsudnyttelse

Den moderne tilværelse kræver ofte en opfindsom tilgang til, hvordan du optager plads. Ford Puma benytter sig af denne tankegang og har klassens bedste kompromisløse bagagerumskapacitet. Udover stilfuldt design og dominerende tilstedeværelse er Pumas smukt skulpturelle ydre afbalanceret med gennemtænkt funktionalitet. Leverer ægte alsidighed inden for detaljerne af designet.

Alle NY FORD PUMA modeler

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top