Home > Personbiler > NY FORD PUMA > Udstyr > Førerassistance

Førerassistance

Ford Puma har en række innovative funktioner, der er designet til at forbedre din køreglæde. Et imponerende sæt af hjælpeteknologier, såsom valgfrie drive modes og Ford Co-Pilot360, der arbejder sammen om at hjælpe med at håndtere acceleration, bremsning og endda styring. Disse omfatter også aktiv fartpilot, Pre-Collision Assist og Evasive Steering Assist, som alle holder øje med vejen foran og advarer dig om potentielle farer.

Ford Puma driving in city

Din personlige køreassistent

Ford Co-Pilot360 kombinerer en række teknologier, der arbejder sammen for at gøre din køreoplevelse mere behagelig end nogensinde før. For eksempel justerer den aktve fartpilot automatisk fartpilotens hastighed ud fra den forankørende bil. Systemet kan endda genkende hastighedsskilte og justerer din fartpilots hastighed i overensstemmelse hermed.

En smartere fartpilot

Den aktive fartpilot justerer din fartpilots hastighed ud fra den forankørende bil. Du skal blot indtaste den ønskede hastighed og afstand til den forankørende bil, og den aktive fartpilot opretholder automatisk den indstillede afstand, hvis trafikforholdene ikke tillader kørsel med den ønskede hastighed.

Ford Puma driving in city rear 3/4 view
Ford Puma interior detail of dashboard

Mere lydhør styring i nødsituationer

Emergency Steering Assist hjælper dig med at styre uden om standsede eller langsommere køretøjer for at undgå sammenstød. Systemet bruger en radar og et kamera til at registrere langsommere og parkerede køretøjer forude og hjælper dig med at undgå et køretøj, hvis et sammenstød er overhængende. Teknologien aktiveres, hvis der ikke er plads nok til at undgå sammenstød ved bremsning, og du indleder en undvigende manøvre.

Køreteknologi skræddersyet til dig

Tilpas din køreoplevelse ved hjælp af valgfrie Drive Modes gennem ændring af Pumaens gasrespons, styring og endda gearskifte, så det passer til din kørestil. Der er fem forskellige tilstande, herunder Normal, ECO, Sport, Slippery og Trail. Nøgleoplysninger, der vises via det digitale instrumentbræt på 12,3”, skifter mellem unikke farvetemaer i henhold til det Drive Mode, du har valgt.

Ford Puma selectable drive mode close up
Ford Puma detail on SYNC 3

Gør det let at parkere...

Bomme, cykler, lave mure ... Bakkameraet viser dig, hvad der er bag dig, på skærmen i midterkonsollen. Foruden at vise dig genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

...eller lad Puma stå for parkeringen

Det kan være svært at parkere på en travl gade eller på en trang plads. Men med aktiv parkeringshjælp gør Ford Puma det lettere, end du nogensinde troede var muligt. Når systemet er aktiveret, kan det identificere en passende parkeringsplads og derefter automatisk styre bilen ind. Den kan også manøvrere dig ud af parkeringspladser. Alt, du skal gøre, er at betjene speeder, bremse og gearskifte.

Ford Puma parked near the pavement
Ford Puma close up on LED lights

Forlygter, som hjælper dig til at se om hjørner

Pumas LED-forlygter leverer et præcist og intenst lysstrålemønster. De omfatter også unikke LED-lys i signaturdesign samt statiske kurvelygter, der oplyser indersiden af et hjørne, når rattet drejes mere end 30 grader.

Top