HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > PUMA > Udstyr > Intelligent

Intelligent

Ford Pumas stilede, læderbetrukne kabine er en fryd for øjet, der samtidig er nem og behagelig at betjene. Forsæderne har lændestøtte og massagefunktionTooltip, og de indvendige detaljer i lys finish bidrager til elegancen, mens et væld af innovative teknologier giver dig fuld kontrol. Alle elementer er designet til at gøre din køretur så behagelig som muligt – lige fra 12,3" digitalt instrumentpanel og 8" touchscreen til en lang række andre tjenester og funktioner, der er tilgængelige via SYNC 3-infotainment og indbygget FordPass Connect-modem.

Ford Puma close up on screen showing info from FordPass Connect

Din nøgle til en mere forbundet verden

Ford Puma fås med FordPass ConnectFordPass Connect Modem 2019-modemmet. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G LTE Wi-FiWi-Fi hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtidFordPass with Live Traffic, leveret direkte til din bils navigationssystem. Lokale fareoplysninger, der vises som advarselssymboler i dit instrumentpanel, informerer dig om eventuelle hindringer, du nærmer dig. Og i tilfælde af en ulykke vil FordPass Connect endda foretage et eCall*** til alarmcentralen og oplyse dem om din bils placering.

Lås op for den smarte side

FordPass-appen forbinder dig problemfrit med din nye Puma og holder dig i bevægelse på intelligente og intuitive måder. Få fjernadgang til din bil, uanset hvor du befinder dig, spor dets placering og fjernlås det for at få ekstra ro i sindet. Live trafikopdateringer leveret til din bils navigationssystem hjælper dig med at undgå forsinkelser. Og med meddelelser om bilens tilstand sendt direkte til din telefon får du straks besked om eventuelle problemer, så du kan håndtere vedligeholdelse hurtigt med alle de oplysninger, du har brug for.

A woman holding mobile phone with FordPass App
Ford Puma close up showing digital cluster

Konfigurerbar instrumentering

Et særligt fokuspunkt i Pumas kabine er dens nye digitale instrumentering med 12,3" LCD-farvedisplay, der viser informationer i høj opløsning med intuitive ikoner og farver, der tilpasser sig til det Drive Mode, du har valgt. Du kan også selv prioritere, hvilke oplysninger der vises i displayet.

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 hjælper dig med at bevare forbindelsen. Betjen din telefon, musik og navigation med din egen stemme. Brug FordPass-appen til at sende destinationer fra din smartphone direkte til din bils navigationssystem. Med trådløse kort- og live trafikopdateringer tilpasses din rute automatisk baseret på vejen forude, så du kan komme roligt frem og til tiden. Touchskærmen på 8” i farver bruger knib-og-swipe-bevægelser til intuitiv styring og tilslutning til Apple CarPlay og Android Auto. Derudover har du med AppLink adgang til nogle af dine foretrukne smartphone-apps.

Ford Puma close up on SYNC 3 screen
Ford Puma close up on speakers

Koncert på hjul

At lytte til musik skal være en gennemført sanseoplevelse. Og det er præcis, hvad du kan forvente i den nye Ford Puma, der fås med B&O-lydsystem – et førsteklasses lydsystem på 575 watt, der er særligt udviklet og fintunet til Puma af B&O's lydspecialister. Opsætningen består af 10 højtalere, der er både kraftfulde og rige på detaljer med en subwoofer, som er indbygget i den bagerste skillevæg. Så du kan roligt skrue op i din rullende koncertsal af en bilkabine. 

Sæder med lændemassage

Ford Pumas forreste sæder har indbygget massagefunktion til lænden, der giver ekstra støtte og komfort. Funktionen har 3-vejs justerbare massageindstillinger og aktiveres ved enkelte trykTooltip.

Ford Puma close up on massage seats
Ford Puma close up on removable seat covers

Spildte drikkevarer? Mudrede sko? Bare rolig.

Livet kan være hektisk, og ting som spildte drikkevarer og mudrede sko kan ikke undgås. Derfor har Puma et helt nyt sædedesign med aftagelige sædebetræk, der nemt tages af med lynlås og kan komme i vaskemaskinen. Den praktiske funktion gør det også muligt at personliggøre sæderne med et udvalg af ekstra sædebetræk.

Luk solens stråler ind 

Puma kan fås med panoramatag, som lukker naturens lys ind og skaber en let og luftig kabine. Panoramatagets forreste del er eldrevet og kan vippes eller skubbes tilbage, og solskærmen giver mulighed for at åbne glaspanelet, mens man stadig er beskyttet mod solen.

Ford Puma view of panoramic roof
A woman holding mobile phone with FordPass App

Opvarmede sæder og rat

Puma kan fås med opvarmede forsæder, der har tre forskellige varmeindstillinger. Der er også varme i rattet, som holder dine hænder varme og køreklare i koldt vejr.

El-foldbare sidespejle

De el-foldbare sidespejle folder automatisk ind ved parkering for at undgå eventuelle skader. De er også opvarmede, så du kan komme hurtigere afsted på frostkolde morgener.

Ford Puma view of panoramic roof
Top