Home > Personbiler > NY FORD PUMA > Udstyr > Intelligent

Intelligent

Ford Puma-kabinen pakker dig ind i stilfuldt design og læderrent raffinement. Forsæderne har lændestøtte og massagefunktion for ekstra komfort*. Indvendige detaljer i en klar finish øger følelsen af en sofistikeret stil. Mens et væld af smarte funktioner og innovative teknologier giver dig fuld kontrol. Fra det 12,3"" digitale instrumentpanel og den avancerede 8"" touchscreen til en lang række andre tjenester og funktioner, der er tilgængelige via dit SYNC 3-infotainmentsystem og FordPass Connect's indbyggede modem – alle elementer er designet til at gøre din køretur så behagelig som muligt.

Ford Puma close up on screen showing info from FordPass Connect

Din nøgle til en mere forbundet verden

Ford Puma fås med FordPass ConnectFordPass Connect Modem 2019-modemmet. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G LTE Wi-FiWi-Fi hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtidFordPass with Live Traffic, leveret direkte til din bils navigationssystem. Lokale fareoplysninger, der vises som advarselssymboler i dit instrumentpanel, informerer dig om eventuelle hindringer, du nærmer dig. Og i tilfælde af en ulykke vil FordPass Connect endda foretage et eCall*** til alarmcentralen og oplyse dem om din bils placering.

Download FordPass-appen for at få adgang til endnu flere funktioner

FordPass Connect bliver endnu mere kraftfuld, når den er parret med din smartphone via FordPass-appen. Når den er forbundet, kan du drage fordel af et væld af innovative, nye funktioner. Du kan f.eks. bruge din telefon til at lokalisere din bil, låse den og låse den op. Du kan overvåge bilens brændstofniveau, kilometertal og dæktryk, og få helbredsadvarsler direkte til din telefon. Du kan også programmere din GPS hjemmefra ved at sende en destination direkte fra din telefon til bilen.

A woman holding mobile phone with FordPass App
Ford Puma close up showing digital cluster

Viser din præference

Et unikt kontaktpunkt for Puma-interiøret er det nye digitale instrumentpanel. Denne smarte 12,3"" farve-LCD skærm bruger fritflydende teknologi, så skærmen kan bue med bilens instrumentbræt for et mere problemfrit, flydende interiør. Oplysninger vises i høj opløsning ved hjælp af intuitive og letlæselige ikoner og ændrer farve og konfiguration, så de passer til det Drive Mode, du har valgt. Du kan også prioritere, hvilke oplysninger der vises, herunder navigationsadvarsler, samt programmere de foretrukne forudindstillinger for individuelle førere.

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." Det kan også læse dine sms'er højt for dig. Bilens touchscreen kan registrere knibe- og swipebevægelser for intuitiv navigation. SYNC 3 opretter også forbindelse til Apple CarPlay, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.

Ford Puma close up on SYNC 3 screen
Ford Puma close up on speakers

Musik, som det er meningen, den skal lyde

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde som tiltænkt af kunstneren. Og det er præcis det, du kan forvente fra den nye Ford Puma. Hvorfor? Fordi den fås med B&O. Et førsteklasses lydsystem på 575 watt er udviklet og finjusteret til Puma af specialiserede B&O-lydteknikere. Denne kraftige og effektive opsætning med 10 højttalere omfatter en subwoofer, der er smart indbygget i den bagerste skillevæg, så ingen af Pumas lastrum kompromitteres. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i den koncertsal, som er din bils kabine.

Massagesæder til lænden

Ford Pumas førersæde og passagerforsæde suppleres med en massagefunktion i lænden for ekstra komfort og støtte. Den aktiveres med et tryk på en knap, og de 3-vejs justerbare massageindstillinger revitaliserer trætte muskler – ideel til længere rejserTooltip.

Ford Puma close up on massage seats
Ford Puma close up on removable seat covers

Spildte drikkevarer? Mudrede fødder? Bare rolig.

Livet i byen kan være hektisk. Drikkevarer bliver spildt; mudder og snavs bliver bragt ind med våde fødder. Og du hænger dig ikke for meget i, hvor pletfri din bil er. Derfor har vi lavet nyt sædedesign til din Puma, der omfatter fuldt aftagelige sædebetræk for- og bagtil. Sædebetrækkene kan også maskinvaskes og har en indbygget lynlås, der gør det lettere at fjerne dem, når det er nødvendigt. Eller hvis du bare har lyst til en forandring, fås et ekstra udvalg af sædebetræk med lynlås som ekstraudstyr hos din Ford-forhandler.

Luk solens stråler ind

Pumaen fås med et panoramatag i fuld længde, der helt erstatter solpanelet i stål. Det lukker det naturlige lys ind i bilen for at skabe et lyst og luftigt interiør. Den forreste halvdel er el-drevet og kan vippes eller skubbes lige tilbage, og en udtrækkelig solskærm i fuld længde giver dig mulighed for at åbne vinduet for at få frisk luft, mens du er beskyttet mod solen.

Ford Puma view of panoramic roof
Top