Home > Personbiler > PUMA > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

Hybridbilens tidsalder er kommet. Som selvopladelig mild hybridbil er Ford Puma indbegrebet af fremtiden. Den tilbyder et udvalg af fremsynede og avancerede EcoBoost-hybridbenzinmotorer, der har fremragende ydeevne, imponerende brændstoføkonomi og betydeligt lavere CO2-emissioner end konventionelle brændstofmotorer.

Hvad er en hybridbil?

Pumas hybride drivlinje består af en elektrisk motor, der forbedrer bilens ydeevne. Den selvopladende hybridteknologi betegnes som mild hybrid og kører ikke på ren strøm. I stedet yder elmotoren ekstra support til EcoBoost-benzinmotoren ved behov, som reducerer udledningen og kører længere på literen. Du behøver ikke koble Puma til en ekstern strømkilde, da elmotorens separate 48-volts batteri genoplades via regenerativ bremsning, mens du kører. Systemet virker ved at omdirigere energi fra bremserne og tilbage til hybridbatteriet. 

Prisvindende ydeevne 

Elektrificeret kørsel behøver ikke betyde kompromis. Puma kommer med Fords 1,0-liters EcoBoost-benzinmotor, der er seksdobbelt vinder af den prestigefyldte motorpris International Engine of the Year. Du kan få Puma med 125 eller 155 hestekræfter, der begge giver dig samme kompromisløse ydeevne, som du ville forvente af en konventinel 1,5-liters motor – bare med bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-udslip.

New Puma powerful and fuel-efficient diesel engines
Ford Puma close up on manual transmission

6-trins manuelt gear

Det 6-trins manuelle gear i Puma er blevet optimeret til at gøre gearskift mere præcise og støjsvage. Derudover er gearkassen udviklet med henblik på bedre køredynamik og reduceret forbrug, som i sidste ende gør din køretur både billigere og mere spændende.

Mindre brændstofforbrug med Auto Start-Stop 

Holder du i lyskryds eller går i tomgang i køen, kan bilens start-stop-funktion automatisk slukke motoren, mens vigtige funktioner som forlygter, aircondition, radio og SYNC-systemet stadig forbliver tændt. Når du igen er klar til at køre, skal du blot træde på koblingen og sætte bilen i første gear som altid. Auto Start-Stop kommer dig især til gode ved bykørsel, hvor teknologien skærer kraftigt ned på brændstofforbruget. 

New Puma powerful and fuel-efficient diesel engines
Top