Home > Personbiler > NY FORD PUMA > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

En ny tidsalder med renere hybrid elektriske køretøjer er kommet, og Ford Puma legemliggør denne nye retning. Puma-motorerne tilbyder et udvalg af nye fremadrettede, avancerede EcoBoost-hybridbenzinmotorer, der leverer fremragende ydeevne, imponerende brændstoføkonomi og mærkbart lavere CO2-emissioner end andre konventionelle, ikke-hybrid motorer.

Hvad er Hybrid?

Pumas EcoBoost-hybridteknologi omfatter en lille elektrisk motor, der hjælper med at forbedre effektiviteten. Et hybridkøretøj kan ikke kun køres på elektrisk strøm; i stedet giver den elektriske motor ekstra støtte til benzinmotoren, når det er nødvendigt, hvilket hjælper med både at øge dit køretøjs kilometertal og reducere emissionstallene. Du behøver ikke tilslutte Puma til en ekstern strømkilde, da den separate 48 volt batteripakke, der driver elmotoren, genoplades, mens du kører. Regenerativ bremsning virker ved at omdirigere energi fra bremserne og tilbage til hybridbatteriet

Prisbelønnet ydeevne

Rent behøver ikke at betyde kompromis. Den 1,0-liters Ford EcoBoost-motor er seksdobbelt vinder af International Engine of the Year Awards. Og det undrer ikke. Fås på Puma med et valg på 125 hk eller 155 hk hybrid, og du vil nyde al den kompromisløse ydeevne, som du ville forvente af en konventionel 1,5-liters motor, men med bedre brændstoføkonomi og lavere CO2-emissioner – hvilket gør den ikke blot renere for miljøet, men også venligere for dine driftsomkostninger!

New Puma powerful and fuel-efficient diesel engines
Ford Puma close up on manual transmission

Et 6-trins manuelt gear

Det 6-trins manuelle gear i Puma er blevet optimeret til at gøre gearvalg lettere, mere præcist og mere støjsvagt. Det er særligt udviklet til at forbedre køredynamikken og ligeledes reducere brændstofforbruget, og det hjælper med til at gøre din køretur mere spændende, samtidig med at turene til tankstationen bliver reduceret.

Top