Home > Personbiler > NY FORD PUMA > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Fra at advare dig om potentielle kollisionsfarer til smarte systemer, der hjælper dig med at opretholde trækkraft og stabilitet: din sikkerhed er vores problem. Derfor er Ford Puma fyldt med smarte assistanceteknologier, der alle er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter.

New Ford Transit Courier in motion on a street

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger kamera til at scanne vejen foran. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

Maksimerer bremsning ved nødopbremsninger

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) er konstrueret til at genkende en nødopbremsning og optimere bremsetrykket i bremsesystemet for at opnå maksimal bremsekraft.

Ford Puma emergency braking
Tyre Pressure Monitoring

Tidlig advarsel om punktering

Hvis et eller flere af dine dæk mister luft under kørslen, giver dæktrykovervågningssystemet (Tyre Pressure Monitoring System - TPMS) signal herom med et ikon, der tændes på instrumentpanelet.

Holder dig i kontrol

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene for dit køretøj. Med avancerede sensorer fra ABS-bremserne (Anti-lock braking system) og antispinsystemet registrerer bilen, når den mister vejgreb, og hvert hjul bremser øjeblikkeligt i stød, så bilen stabiliseres.

Ford Puma with electronic stability diagram shown
Ford Puma driving in city

Maksimalt vejgreb med minimal energi

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver det bedst mulige vejgreb, præstation og stabilitet, når du har allermest brug for det. Systemet overvåger konstant kraften på hjulene enkeltvis og justerer den for at sikre at bilen har maksimal kontakt med underlaget og vejgreb ved acceleration.

Top