HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > PUMA > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Din sikkerhed er vores anliggende. Derfor beskytter Ford Puma både dig, medpassagerer og medtrafikanter med smarte førerassistanceteknologier, der hjælper med at opretholde trækkaft og stabilitet i alle slags køreforhold og advarer dig ved risiko for sammenstød.

New Ford Transit Courier in motion on a street

Teknologi, der tager hånd om fodgængere

Pre-Collision Assist anvender kamera til at registrere både fodgængere, cyklister og køretøjer i vejen forude. Systemet giver en advarsel, hvis det vurderer, at der er potentiel risiko for sammenstød. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse fuldt op for at reducere omfanget af et sammenstød eller undgå det helt. 

Bedre bremsning i nødstilfælde 

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) er udviklet til at genkende en nødopbremsning, så den kan optimere bremsetrykket for at give maksimal bremsekraft.

Ford Puma emergency braking
Tyre Pressure Monitoring

Tidlig advarsel om punktering

Hvis et eller flere af dine dæk mister luft under kørslen, giver dæktrykovervågningen (TPMS) signal herom med et ikon, der tændes på instrumentpanelet. Du kan også få advarsler leveret direkte til din telefon via FordPass-appen, såsom overvågning af dæktryk, sprinklervæske og meget mere.

Holder dig i kontrol 

Elektronisk stabilitetsstyring (ESC) overvåger kontinuerligt din bils køreforhold. ABS-bremserne har avancerede sensorer, som kan registrere lavt vejgreb. I så fald vil antispinsystemet bremse alle hjul øjeblikkeligt op, så bilen stabiliseres.

Ford Puma with electronic stability diagram shown
Ford Puma driving in city

Maksimalt vejgreb

Det avancerede antispinsystem (Traction Control System) forhindrer hjulspin og giver bedst muligt vejgreb, ydelse og stabilitet. Teknologien overvåger vedvarende hvert enkelt hjul og justerer krafttilførslen for at sikre tæt kontakt til kørefladen.

Top