Home > Personbiler > NY FORD PUMA > Udstyr > Tilbehør

Tilbehør

Den moderne tilværelse kræver ofte en opfindsom tilgang til, hvordan du optager plads. Ford Puma benytter sig af denne tankegang og har klassens bedste kompromisløse bagagerumskapacitet. Udover stilfuldt design og dominerende tilstedeværelse er Pumas smukt skulpturelle ydre afbalanceret med gennemtænkt funktionalitet. Leverer ægte alsidighed inden for detaljerne af designet.

Det er da fedt!

Puma-lastrummet omfatter et innovativt nyt MegaBox-nedre lastrum. MegaBox har ikke kun en ekstra 80 liters opbevaringsplads og er i stand til at rumme genstande op til 115 cm høje, hvis det er nødvendigt, men har også et vandtæt forings- og afløbsstik, der gør det nemt at rengøre med vand og det ideelle sted til opbevaring af våde støvler eller mudret sportsudstyr.

Al den plads, du har brug for

Uanset hvilken serie du vælger, giver Ford Puma dig al den opbevaringsplads, du har brug for. Bagsæderne kan opdeles 60/40 for at maksimere alsidigheden, og kan endda foldes fladt for at give dig mere bagageplads, når du har brug for det.

Ford Puma interior showing rear seats
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Tilpasningsdygtigt bagagerumsdækken

Ford Puma har en tilpasningsdygtigt bagagerumsdækken bagi, som ikke er fastgjort til anden sæderække, og som hæves med bagklappen, hvilket betyder, at den kan justere sin position for at give plads til større opbevaringsgenstande.

Ikke mere roden efter nøglerne.

Håndfri bagklap gør det nemt at få adgang til dit Puma-bagagerum selv når du har hænderne fulde. Med din nøgle i lommen eller i tasken skal du blot bruge en blid fodbevægelse under midten af kofangeren, så virker den håndfrie bagklap, uden at du behøver at røre ved noget. Den kan også åbnes og lukkes, mens du sidder inde i bilen.

Ford Puma with a couple opening booth hands free
Top