HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > PUMA > Udstyr > Tilbehør

Tilbehør

Den moderne tilværelse kræver ofte opfindsomme måder at tænke plads på. Ford Puma har derfor klassens bedste og mest kompromisløse opbevaringsplads takket være dens nytænkende MegaBox, som giver 80 liter ekstra at gøre godt med.

Pumas skulpturelle silhuet er ikke blot markant designet for udseendets skyld – den er også funktionel, praktisk og alsidig.

Ford Puma close crop of load compartment

Nøj, hvor smart!

Pumas bagagerum gemmer på den nytænkende MegaBox: Et ekstra rum i bunden med 80 liters ekstra opbevaringsplads, der bl.a. kan rumme op til 115 cm høje genstande. MegaBoxen er derudover vandtæt og har tilmed et afløb, der gør den ideel til opbevaring af eksempelvis våde støvler eller beskidt sportsudstyr.

Al den plads, du har brug for 

Pumas bagagerum gemmer på den nytænkende MegaBox: Et ekstra rum i bunden med 80 liters ekstra opbevaringsplads, der bl.a. kan rumme op til 115 cm høje genstande. MegaBoxen har tilmed et afløb, der gør den ideel til opbevaring af eksempelvis våde støvler eller beskidt sportsudstyr, som let kan vaskes væk.

Ford Puma interior showing rear seats
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Alsidig hattehylde

Ford Puma har en alsidig hattehylde, som ikke er fastgjort til anden sæderække, men hæves med bagklappen. Den kan derfor tilpasses, hvis der er brug for ekstra opbevaringsplads til større genstande.

Ikke mere bøvl med bilnøglen

Pumas håndfri bagklap giver nem adgang til bagagerummet, selv når du har hænderne fulde. Med din fjernbetjente bilnøgle i lommen eller tasken skal du blot foretage en let bevægelse med foden under kofangeren, så lystrer bagklappen. Den kan også åbnes og lukkes, mens du sidder i bilen.

Ford Puma with a couple opening booth hands free
Ford Puma close up on adaptive parcel shelf

Brug for endnu mere plads?

Hvis du har brug for endnu mere opbevaringsplads til de helt store genstande, kan du tilkøbe tagbøjler og aftageligt anhængertræk.

Top