HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

Skriv dit spørgsmål…
Home > Personbiler > Ford-SUV GLP

Ford SUV

Vores SUV-biler byder på førsteklasses køreegenskaber, stærk ydeevne og fremragende brændstoføkonomi. Lige meget om vi taler motorvej, landevej eller terræn, så har du med denne biltype altid den nødvendige trækkraft til rådighed og rejser samtidig med en moderne personbils komfort og plads, for vores SUV-biler forener mange af fordele ved en moderne stationcar med en pickups trækkraft og gode terrænegenskaber.

Funktioner at kigge efter i den perfekte SUV

Ford SYNC steering wheel controls

Ford SYNC

Ford SYNC lader dig betjene din musik samt foretage og modtage opkald på din mobiltelefon ved at anvende enkle, direkte stemmekommandoer. Du kan bruge stemmekommandoer til at spille sange fra en USB eller MP3/iPod®, eller når du streamer musik fra en Bluetooth®-kompatibel telefon. Systemet kan endda læse dine indgående sms'er højt (afhængigt af den tilsluttede mobiltelefon).

Ford EcoBoost engine

Ford EcoBoost

Ford EcoBoost benzinmotorer bruger en kombination af direkte indsprøjtning og turboladning til at levere fremragende ydeevne og økonomi.

Intelligent All-Wheel Drive

Intelligent firehjulstræk

Et intelligent system til firehjulstræk (AWD) kan afgøre, hvor meget vejgreb, balance i kurver og reaktionsevne, der skal til på våde, tørre eller isglatte veje og under forskellige terrænforhold. Teknologien kan overføre træk til for- eller bagakslen, alt efter hvad der er behov for. Og dette system med 'behovsstyret moment' sikrer uovertruffen manøvrering og bedre effektivitet.

Den nye Ford Puma

Den nye Puma er den nyeste kompakte SUV fra Ford. Med et slående, moderne design, der kombinerer bybilens dynamik med et fedt SUV-look. Puma er drevet af et avanceret EcoBoost Hybrid motor, der leverer masser af kraft og fremragende effektivitet, uanset om du kører i byen eller på landevejen. En række Drive Modes giver dig mulighed for at skræddersy ydeevnen, så den passer perfekt til vejforholdene. Og med teknologier som B&O lydsystem og SYNC3, er denne crossover designet til at optimere din køreoplevelse.

Blue Ford Puma on the streets
Grey Ford Kuga SUV on road

Aktivt look og moderne design i den nye Kuga

Den nye Kuga er vores bud på en moderne SUV, der giver dig det bedste fra to verdener: en kompromisløs ydeevne og godt med plads. Her får du en SUV, der er lige så omstillingsparat, spontan og intuitiv, som du er det. Ford Kuga passer lige så perfekt til en aktiv livsstil som til familiens praktiske behov. Lær at se muligheder, hvor andre ser begrænsninger – og oplev den nye Kuga. Du kan læse mere om den nye Kugas funktioner, køreegenskaber og meget mere her på siden.

Ford Ranger

4x4, intelligent firehjulstræk ... Uanset hvad du kalder dem, er disse systemer designet til at give dig mere greb og sikkerhed på vanskeligt terræn såvel som i udfordrende betingelser.

Blue Ford Ranger on road
Ford Focus Active

Ford Active-serien

Hvis du vil have en bil som ligner og føles som en hårdfør SUV, men mere kompakt, så tag et kig over på vores Active crossovers. Active-serien kombinerer dynamikken du forventer af en mindre bil med det rå design du får på en SUV.

Alle Ford SUVs

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top