Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > GALAXY
Galaxy fås fra Galaxy attribute bar
BAGAGERUMSVOLUMEN OP TIL

Rejs med luksus, ankom med stil

 

Ford Galaxy med 7 sæder er meget mere end en personbil. Denne luksus Multi-Purpose Vehicle (MPV) forkæler både fører og passagerer med førsteklasses komfort og plads. Ergonomiske sæder (ekstraudstyr) giver ekstra rygstøtte, og Galaxy V-Line har endda forsæder med flere konturer og massagefunktion. Der er også ISOFIX-beslag til op til tre barnesæder på anden sæderække. Når du har brug for ekstra plads i bagagerummet, kan du folde ubrugte rækker væk med et tryk på en knap.

Med Galaxy går komfort hånd i hånd med effektivitet – især nu hvor der er tilføjet en ny 2,5-liters benzinhybrid til motorsortimentet. Kombineret med vores variable automatgear leverer den fremragende kraft og drejningsmoment, samt en ekstraordinær trækkapacitet på op til 1.700 kg sammen med reduceret udledning og brændstofforbrug. Førsteklasses rejser nu med forbedret økonomi.  

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At beslutte sig er det svære.

Den viste model er en Titanium

Byg din Galaxy
Ford Galaxy interior with visible driver's seat

Vælg din motor

Ford Galaxy tilbyder en række muligheder. Ud over en effektiv dieselmotor med to forskellige ydelser kan du nu også vælge en selvopladende benzinhybridmotor. Denne opnår stor effektivitet og leverer samtidig imponerende kraft og drejningsmoment. Sammenlign Galaxy motorvalg nedenfor.

Se mulige motorer

Avancerede motorer er lig med intet kompromis

Takket være vores banebrydende teknologi er der ikke længere en afvejning mellem kraft og effektivitet. Galaxy fås nu med vores nyeste 2,5-liters benzinhybridsystem, der leverer enestående 190 HK og et moment på 200 Nm sammen med forbedret brændstoføkonomi. Alternativt leveres vores sparsomme 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor med to forskellige effektmuligheder. Så du har nogle valg, du skal træffe, men bestemt ingen kompromiser at indgå.

Ford Galaxy Hybrid parked

Gør tæt trafik til en smal sag

Adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion er det perfekte værktøj til myldretidens start-stop-kørsel. Systemet giver dig mulighed for både at indstille din foretrukne fart og afstand til forankørende. Hvis teknologien registrerer langsommere trafik, holder bilen automatisk den indstillede afstand. Systemet kan tilmed bremse bilen helt op i tæt trafik. Så snart der er fri passage på vejen forude, accelererer bilen igen op til den indstillede fart.

Luksuriøs og fleksibel plads

Ford Galaxy fås med specialdesignede, ergonomiske sæder og ISOFIX-beslag til autostol ved bagsædet. Med alle syv sæder har du hele 300 liters bagageplads. Og dens sammenklappelige bagsæder med trykknapper kan øge din plads til 1301 liter, når det er nødvendigt. Avanceret tilslutning med FordPass-appen omfatter fjernlås/lås op og meddelelser om bilens tilstand sendt direkte til din telefon, så du altid er informeret. Hvis du tilføjer Galaxys moderne og praktiske indvendige design samt de førsteklasses materialer, får du en virkelig enestående rejseoplevelse.

Ford Galaxy interior bird's perspective showing the airbags

Et system, der passer på dig og dine medtrafikanter

Pre-Collision Assist registrerer og advarer dig om både køretøjer, cyklister og fodgængere i nærheden af kørebanen. Hvis du ikke reagerer ved risiko for sammenstød, bremser bilen af sig selv. Teknologien er aktiv ved op til 80 km/t og er udviklet til at reducere omfanget af sammenstød eller sågar undgå dem helt.

GALAXY modeler

Sammenlign modeller
ford gule plader
promozioni

 

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top