Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > GALAXY
Galaxy fås fra Galaxy attribute bar

Rejs med luksus, ankom med stil

Ford Galaxy med syv sæder er meget mere end en personbil. Denne luksus Multi-Purpose Vehicle (MPV) forkæler både fører og passagerer med førsteklasses komfort og plads. De behagelige forsæder giver den perfekte køreroplevelse. Der er også ISOFIX-beslag på anden sæderække til et barnesæde. Når du har brug for ekstra plads i bagagerummet, kan du folde 3. sæderække væk med et tryk på en knap. 

Med Galaxy går komfort hånd i hånd med effektivitet – især nu hvor der er tilføjet en ny 2,5-liters benzinhybrid til modelprogrammet. Kombineret med CVT automatgear leverer den fremragende kraft og drejningsmoment, samt en ekstraordinær trækkapacitet på op til 1.500 kg sammen med reduceret udledning. Førsteklasses rejser nu med forbedret økonomi.  

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At beslutte sig er det svære.

Den viste model er en Titanium

Byg din Galaxy
Ford Galaxy interior with visible driver's seat

Avancerede motorer er lig med intet kompromis

Takket være vores banebrydende teknologi kombineres enegieffektivitet og kraft. Galaxy fås nu med vores nyeste 2,5-liters benzinhybridsystem, der leverer enestående 190 HK og et moment på 200 Nm sammen med god brændstoføkonomi og lavt CO2 niveau. Alternativt kan Galaxy fås med kendte 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor med enten 150 hk og manuelt gear eller 190 hk og automatgear. Så du har nogle valg, du skal træffe, men bestemt ingen kompromiser at indgå.

Ford Galaxy Hybrid parked

Gør tæt trafik til en smal sag

Adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion er det perfekte værktøj til myldretidens start-stop-kørsel. Systemet giver dig mulighed for både at indstille din foretrukne fart og afstand til forankørende. Hvis teknologien registrerer langsommere trafik, holder bilen automatisk den indstillede afstand. Systemet kan tilmed bremse bilen helt op i tæt trafik. Så snart der er fri passage på vejen forude, accelererer bilen igen op til den indstillede fart.

Nøglen til en mere forbundet verden

Den nye Galaxy kan for første gang fås med indbygget FordPass Connect-modemFordPass Connect. Modemet giver en lang række fordele som 4G wi-fiWi-Fi hotspot til op til 10 enheder og live trafikopdateringerLive traffic sendt direkte til dit navigationssystem. I kombination med din smartphones FordPass-app kan du bl.a. også låse/åbne bilen på afstand og se bilens nøjagtige placering, så du ikke skal lede længe efter den i uvante omgivelser.

Ford Galaxy interior bird's perspective showing the airbags

Et system, der passer på dig og dine medtrafikanter

Pre-Collision Assist registrerer og advarer dig om både køretøjer, cyklister og fodgængere i nærheden af kørebanen. Hvis du ikke reagerer ved risiko for sammenstød, bremser bilen af sig selv. Teknologien er aktiv ved op til 80 km/t og er udviklet til at reducere omfanget af sammenstød eller sågar undgå dem helt.

GALAXY modeler

Sammenlign modeller
ford gule plader
promozioni

 

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top