Home > Personbiler > GALAXY > Udstyr > Intelligent

Intelligent

Komfort, bekvemmelighed og en unægtelig følelse af at du rejser på første klasse. 
Velkommen om bord i Ford Galaxy.

Få nemt plads til alle

Men det det innovative EasyFold-system kan sæderne i 2. række klappes fladt ned med et tryk på en knap. Derudover er det også muligt, at PowerFold sæderne i 3. række kan sænkes og hæves med et tryk på en knap. Så er det nemt at medtage store genstande.

FordPass connect hand with a mobile phone

FordPass

For første gang kan du nu få FordPass i din nye Galaxy. FordPass leverer en masse fordele for dig og din bil, blandt andet Wi-Fi, live trafik, eCall ved ulykke og meget andet.

Læs mere om FordPass her

Sæder, der giver ekstra støtte og kan give massage

Der fås nye Multi-Contour sæder til føreren og forsædepassageren, og designet gør dem helt justerbare. Som følge heraf kan de give ekstra støtte, når du behøver det, og ovenikøbet give dig massage, så du holder dig frisk på lange ture.

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

En automatisk bagklap til problemfri åbning og lukning

Hvis du har hænderne fulde, og hvis den nye Ford Galaxy registrerer, at din KeyFree fjernbetjeningsnøgle er i nærheden, behøver du bare at vifte din fod under kofangeren, så åbner eller lukker bagklappen automatisk.

En ratstamme, der tilpasser sig til dig

For at hjælpe dig med at finde din ideelle, mest komfortable kørestilling, kan ratstammen let justeres for komfort og køreposition.

Ford SYNC 3

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." Det kan også læse dine sms'er højt for dig. Bilens touchscreen kan registrere knibe- og strygebevægelser for intuitiv navigation. SYNC 3 opretter også forbindelse til Apple CarPlay og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.

Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

Et panorama glastag giver en lysere og mere luftig oplevelse

Nyd udsynet til landskabet omkring dig, mens du sidder komfortabelt i din Ford Galaxy. Med panorama glastaget strømer et naturligt lys ind i bilen, hvilket føles som om du henter verden uden for ind i kabinen.

Et smartere vinduesviskersystem

I modsætning til de fleste sprøjtedyser leverer Fords nye visker system væske langs viskerens fulde længde. Der er også flere huller, så væsken leveres direkte i retning mod hvert viskerblad. Resultatet? En renere forrude, der forbedrer dit udsyn. Og fordi systemet bruger mindre væske, behøver du ikke at fylde op helt så ofte.

Ford Galaxy with detail on wipers
Top