Home > Personbiler > GALAXY > Udstyr > Intelligent

Intelligent

Komfort, bekvemmelighed og en unægtelig 
følelse af at du rejser på første klasse. 
Velkommen om bord i Ford Galaxy.

Få nemt plads til alle

Men det det innovative EasyFold-system kan sæderne i 2. række klappes fladt ned med et tryk på en knap. Derudover er det også muligt, at PowerFold sæderne i 3. række kan sænkes og hæves med et tryk på en knap. Så er det nemt at medtage store genstande.

Sæder, der giver ekstra støtte og kan give massage

Der fås nye Multi-Contour sæder til føreren og forsædepassageren, og designet gør dem helt justerbare. Som følge heraf kan de give ekstra støtte, når du behøver det, og ovenikøbet give dig massage, så du holder dig frisk på lange ture.

Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

En automatisk bagklap til problemfri åbning og lukning

Hvis du har hænderne fulde, og hvis den nye Ford Galaxy registrerer, at din KeyFree fjernbetjeningsnøgle er i nærheden, behøver du bare at vifte din fod under kofangeren, så åbner eller lukker bagklappen automatisk.

En ratstamme, der tilpasser sig til dig

For at hjælpe dig med at finde din ideelle, mest komfortable kørestilling, kan ratstammen let justeres for komfort og køreposition.

Ford SYNC 2 hand on the touchscreen

FORD SYNC 3. Avanceret håndfri teknologi

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 8” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk.

Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

Et panorama glastag giver en lysere og mere luftig oplevelse

Nyd udsynet til landskabet omkring dig, mens du sidder komfortabelt i din Ford Galaxy. Med panorama glastaget strømer et naturligt lys ind i bilen, hvilket føles som om du henter verden uden for ind i kabinen.

Top