Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Personbiler > GALAXY > Udstyr > Intelligent

Komfort og køreglæde

De behagelige sæder, det praktiske og moderne design samt de avancerede teknologier giver tilsammen en ægte førsteklasses oplevelse. Velkommen ombord i Ford Galaxy.

Lås op for den smarte side

FordPass-appen forbinder dig problemfrit med din nye Galaxy og holder dig i bevægelse på intelligente og intuitive måder. Få fjernadgang til din bil, uanset hvor du befinder dig, spor dens seneste placering og fjernlås den for at få ekstra ro i sindet. Live trafikopdateringerd1 leveret til din bils navigationssystem hjælper dig med at undgå forsinkelser. Og med meddelelser om bilens tilstand sendt direkte til din telefon får du straks besked om eventuelle problemer, så du kan håndtere vedligeholdelse hurtigt med alle de oplysninger, du har brug for.

FordPass connect hand with a mobile phone
FordPass connect hand with a mobile phone

Download FordPass-appen for endnu flere features

FordPass Connect-modemet kommer endnu mere til sin ret, når det parres med din smartphone via FordPass-appen. Når du forbinder enhederne, åbner du op for et væld af nye funktioner som fx lokalisering af bilen og fjernbetjent bilnøgle på telefonen (til modeller med automatgear). Du kan også holde øje med brændstofniveauet, kilometertallet og dæktrykket samt starte bilen på forhånd, så den er afiset og klar til afgang, når du sætter dig i den om vinteren.

Læs mere

Få nemt plads til alle

Men det det innovative EasyFold-system kan sæderne i 2. række klappes fladt ned med et tryk på en knap. Derudover er det også muligt, at PowerFold sæderne i 3. række kan sænkes og hæves med et tryk på en knap. Så er det nemt at medtage store genstande.

Sæder, der giver ekstra støtte og kan give massage

Der fås nye Multi-Contour sæder til føreren og forsædepassageren, og designet gør dem helt justerbare. Som følge heraf kan de give ekstra støtte, når du behøver det, og ovenikøbet give dig massage, så du holder dig frisk på lange ture.

Sidder du godt?

Galaxy fås med specielt designet ergonomiske sæder, der maksimerer din rygstøtte der gør din sidestilling behagelig og afslappet på selv de længste ture. De 18-vejs justerbare sæder (inklusive en elektrisk betjent, 4-vejs justerbar lændestøtte), er certificeret af AGR (Kampagne for sundere rygge) og er anbefalet af læger og fysioterapeuter.

Ford Galaxy interior showing steering column and dashboard
Man opening the boot of the grey Ford Galaxy without hands

En automatisk bagklap til problemfri åbning og lukning

Hvis du har hænderne fulde, og hvis den nye Ford Galaxy registrerer, at din KeyFree fjernbetjeningsnøgle er i nærheden, behøver du bare at vifte din fod under kofangeren, så åbner eller lukker bagklappen automatisk.

En ratstamme, der tilpasser sig til dig

For at hjælpe dig med at finde din ideelle, mest komfortable kørestilling, kan ratstammen let justeres for komfort og køreposition

Ford SYNC 3

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 hjælper dig med at bevare forbindelsen. Du kan betjene din telefon, musik og navigation med din egen stemme. Og send endda destinationer fra FordPass-appen på din smartphone direkte til SYNC 3-navigationen. Systemet har en 8" touchskærm i farver med knib-og-stryg-bevægelser, som giver endnu mere intuitiv styring. SYNC 3 kan også oprette forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med AppLink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.

Ford Galaxy sunroof with clouds in the sky

Et panorama glastag giver en lysere og mere luftig oplevelse

Nyd udsynet til landskabet omkring dig, mens du sidder komfortabelt i din Ford Galaxy. Med panorama glastaget strømer et naturligt lys ind i bilen, hvilket føles som om du henter verden uden for ind i kabinen.

Et smartere vinduesviskersystem

I modsætning til de fleste sprøjtedyser leverer Fords nye visker system væske langs viskerens fulde længde. Der er også flere huller, så væsken leveres direkte i retning mod hvert viskerblad. Resultatet? En renere forrude, der forbedrer dit udsyn. Og fordi systemet bruger mindre væske, behøver du ikke at fylde op helt så ofte.

Ford Galaxy with detail on wipers
Top