Home > Personbiler > GALAXY > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Ford Galaxy gør folk komfortable, men beskytter dem også – også de små – med ISOFIX-beslag til autostol ved bagsædet. Det avancerede, intelligente beskyttelsessystem kombinerer en række teknologier, der hjælper dig med at undgå ulykker, såsom  ABS bremser og den elektroniske stabilitetskontrol. Men hvis et sammenstød bliver uundgåeligt, aktiveres det avancerede airbagsystem øjeblikkeligt. I Pre-Collision Assist/Nødbremse er der endda en funktion, der er designet til at beskytte fodgængere. 

Teknologi, der beskytter mod sammenstød

Pre-Collision Assist registrerer både fodgængere og køretøjer i vejen forude og giver en advarsel, hvis det vurderer, at der er risiko for sammenstød. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse fuldt op for at reducere omfanget af et sammenstød eller undgå det helt. Teknologien virker ved op til 80 km/t.

Silver Ford Galaxy cruising trough the city showing the Pre-collision Assist
Ford Galaxy interior bird's perspective showing the airbags

Koordinerede sikkerhedssystemer aktiveres på en brøkdel af et sekund

Et avanceret intelligent beskyttelsessystem (IPS) består af forskellige sikkerhedssystemer, som sikrer dig og dine passagerer maksimal beskyttelse. Ford Galaxy har også et stærkt karrosseri, der absorberer stød, samt avanceret sæde- og seleteknologi, så risikoen for personskade reduceres ved uheld.

Top