Home > Personbiler > KUGA
Kuga fås fra Gross Retail Price (PV)
Brændstofforbrug op til
Antal sæder op til

NY FORD KUGA

Velstøbt, effektiv og mere end kompetent.

Smukt designet og usædvanligt brændstofeffektiv. Kuga også i hele tre hybridvarianter: En plug-in-hybrid (PHEV), en EcoBlue-hybrid (mHEV) og også en fuld hybrid (HEV). Fords avancerede hybridteknologi giver en mere klimavenlig, mere støjsvag og mere raffineret køreglæde.

Samtidig tilbyder Kuga EcoBlue Diesel (FWD og AWD) og EcoBoost Petrol avancerede ikke-hybridmotorer. Det er dit valg.

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At beslutte sig er det svære.

Den viste model er en Trend

Byg din Kuga
Ford Kuga drivng on road

Hvilken slags drivlinje er den rette for dig?

Den perfekte blanding af benzin og strøm

Kuga Plug-in Hybrids (PHEV) avancerede hybridteknologi kombinerer en batteridrevet elmotor med en 2,5-liters Atkinson-benzinmotor, som tilsammen yder 225 hk. Elmotorens batteri kan oplades derhjemme og på offentlige ladestationer, og der opsamles også energi under bremsning, som hjælper med at oplade batteriet under kørsel. Når Kuga Plug-in Hybrid er fuldt opladet, kan den køre op til 56 km på ren strøm og samlet hybrid rækkevidde er op til 748 km.

Kuga Plug-in Hybrid kan bestilles til levering i 2021.

Ekstra boost til motoren

Kuga EcoBlue Hybrid (mHEV) er en mild hybrid. Det betyder, at den består af en elmotor med 48-volts batteri, der støtter bilens traditionelle 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor med 150 hk. Mildhybridsystemet opsamler energi under bremsning og genanvender den til at give dieselmotoren et boost, når der er behov for det. Teknologien giver både bedre brændstofforbrug og mindsket CO2-udledning.

Ford Kuga Vignale front view parked in garage

Selvopladelig ydeevne

Kuga Hybrid (HEV) fås fra slutningen af 2020 og er en fuld hybrid. Det betyder, at den kombinerer en højeffektiv 2,5-liters Atkinson-motor med en batteridrevet elmotor. På samme måde som Kuga EcoBlue Hybrid opsamler systemet energi under bremsning og genanvender den. Forskellen er, at Kuga Hybrid har et større batteri end Kuga EcoBlue Hybrid, som dermed kan lagre mere strøm og give endnu bedre brændstoføkonomi. Derudover kan Kuga Hybrid også køre kortere afstande på ren strøm.

Den praktiske dieselvariant

Ford Kuga fås i et udvalg af 1,5- og 2,0-liters EcoBlue-dieselmotorer, der anvender den nyeste teknologi med henblik på at forbedre både ydeevne, drejningsmoment, brændstoføkonomi og CO2-udledning. Dieselmotorerne fås med enten 120 eller 190 hk og præsterer begge imponerende ydeevne. Og du kan vælge mellem manuelt gear eller moderne automatgear.

Ford Kuga EcoBlue diesel engine

Kompromisløs performance

Kuga fås også med Fords 1,5-liters EcoBoost-benzinmotor, der anvender direkte brændstofindsprøjtning, turboladning og cylinderdeaktivering til at levere enestående performance med 150 hk. Det betyder, at du får både kompromisløs ydeevne, god brændstoføkonomi og lavere CO2-udledning.

Hvor meget kan du spare ved at skifte til Kuga Plug-In Hybrid?

{{::labels.currentVehicleHeaderText}}

{{::labels.energyCostHeaderText}}

{{::labels.yourSavingHeaderText}}

{{::labels.yourSavingSecondaryText}}

{{::finalStepFormatting.prefix}} {{result}} {{::finalStepFormatting.postfix}}

Estimeret besparelse pr. årKuga Cost Saving Estimate

Byg din Kuga

Det bedste fra begge verdener

Uanset hvad destinationen er, bruger den helt nye Kuga Plug-in Hybrid to strømkilder til at få dig derhen mere effektivt. Med et avanceret elektrisk transmissionssystem kan du foretage kortere ture på op til 56 km med nul emissioner og oplade alle steder, hvor du har adgang til elnettet. Ved længere ture sikrer den konventionelle forbrændingsmotor dig, at du kan køre så langt, som du har brug for, gennem powersplit-teknologi, som hjælper dig med at genoplade hybridbatteriet, mens du kører. Alt imens energi, der indfanges gennem regenerativ bremsning, hjælper med at udvide din elektriske rækkevidde yderligere.

Kuga Plug-in Hybrid kan bestilles til levering i 2021.

Red All New Ford Kuga driving over bridge

Din helt egen køreassistent

Ford Co-Pilot 360 er samlebetegnelsen på en række teknologier, der arbejder sammen for at gøre din køreoplevelse komfortabel, nem og sjov. Den aktive fartpilot justerer automatisk din fart i forhold til forankørende. Systemet kan sågar genkende trafikskilte og justere fartpiloten ud fra disse, og så kan vognbanecentreringen hjælpe med at styre bilen ind i vognbanen igen, hvis du er ved at glide ud.

Lås op for en tilkoblet verden

Det indbyggede FordPass ConnectFordPass Connect Kuga 2020-modem løfter køreglæden i den nye Ford Kuga til det næste niveau. Det sker gennem en række praktiske funktioner, der tæller indbygget wifi4G Wi-Fi Kuga 2020, forbedret navigation og trafikopdateringer i realtidLive Traffic Kuga 2020. Lokalisér bilen i ethvert område, åbn og lås dørene på afstand og fjernstart motoren, hvis bilen har automatgear. Og i tilfælde af en ulykke kan FordPass Connect automatisk foretage et nødopkald til alarmcentralen og oplyse dem om din bils placering.

Har du en Kuga Plug-in Hybrid, giver FordPass-appen dig endnu flere eksklusive funktioner. Se dit batteriniveau og rækkevidde, hold øje med dine kørsels- og forbrugsmønstre, find offentlige ladestationer og indstil foretrukne opladningstidspunkter i hjemmet. Du kan tilmed forhåndsindstille din foretrukne kabinetemperatur.

A hand with mobile phone with FordPass App

Et system, der kan hjælpe med at beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger kamera til at scanne vejen foran. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner. 

Fleksible sæder tilpasser sig dine behov

Kabinen i den nye Ford Kuga kan justeres og tilpasses til ethvert kørselsbehov. Har du brug for mere bagagerumsplads til den længere rejse, eller er du mere til luksus med ekstra benplads bagi? De fleksible bagsæder kan justeres både frem og tilbage, så du altid kan medbringe alt det, du har brug for.

All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them

Alle Kuga modeller

Sammenlign modeller (2.7 MB)
promozioni

 

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top