Home > Personbiler > NY KUGA

DEN HELT NYE FORD KUGA.

Smukt design, bemærkelsesværdig effektivitet, yderst funktionsdygtig.

Fås med Fords nyeste Plug-in Hybrid elektriske teknologi til en renere, mere støjsvag, mere sofistikeret tilgang til SUV-kørsel; med et væld af smarte assistanceteknologier og designfunktioner, der komplimenterer en aktiv livsstil.

Det bedste fra begge verdener

Uanset hvad destinationen er, bruger den helt nye Kuga Plug-in Hybrid to strømkilder til at få dig derhen mere effektivt. Med et avanceret elektrisk transmissionssystem kan du foretage kortere ture på op til 56 km med nul emissioner og oplade alle steder, hvor du har adgang til elnettet. Ved længere ture sikrer den konventionelle forbrændingsmotor dig, at du kan køre så langt, som du har brug for, gennem powersplit-teknologi, som hjælper dig med at genoplade hybridbatteriet, mens du kører. Alt imens energi, der indfanges gennem regenerativ bremsning, hjælper med at udvide din elektriske rækkevidde yderligere.

Gør det lettere at køre i tæt trafik. 

Intelligent aktiv fartpilot holder dig kørende i den hastighed, du vælger. Registrerer den indbyggede RADAR-sensor en forankørende bil, sænker den dit køretøjs fart, så det holder en sikker afstand. Når der ikke er noget køretøj længere, accelererer bilen automatisk igen til den valgte hastighed. Tilføj dette til Lane Keeping-systemet, som hjælper med at forhindre, at du utilsigtet kommer ud af kørebanen, og de lange ture bliver endnu sjovere.

Red All New Ford Kuga driving over bridge
A hand with mobile phone with FordPass App

Åbn op for en verden af tilslutning

Den helt nye Kuga er nu tilgængelig med et indbygget FordPass ConnectFordPass DK-modem, der giver dig en hel række nye funktioner, der løfter dine rejser til det næste niveau. Få 4G LTE Wi-FiWifi Hotspot DK til op til ti enheder, send destinationer direkte fra din smartphone til din bils navigation og få trafikopdateringer i realtidLive Trafic DK undervejs. Avancerede fjernbetjeningsfunktioner giver dig mulighed for at styre og overvåge din Kuga fra hvor som helst. Hvis du vælger en Plug-in Hybrid, kan du tjekke din bils opladningsstatus direkte fra din telefon, modtage EV-relaterede meddelelser og gennemgå dine opladningsindstillinger.

Et system, der kan hjælpe med at beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger kamera til at scanne vejen foran. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner. 

all New Ford Kuga driving past modern office building
All New Ford Kuga back seats with woman adjusting them

Fleksible sæder tilpasser sig dine behov

Det dynamiske, indvendige design i den helt nye Ford Kuga giver dig ultimativ frihed og tilpasser sig enhver tur. Smart brug af plads giver dig et generøst bagagerum på 612 liter. Har du brug for mere plads i bagagerummet til en lang tur, eller foretrækker du luksus med ekstra benplads bagi? De fleksible bagsæder glider frem eller tilbage, så de passer til dit behov, og øger opbevaringskapacitet bagi med 67 liter, når de glider frem – så du ikke oplever problemer med at medbringe alle de ting, du har brug for.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top