RUNDT I BYEN ELLER PÅ LANDET

Konstrueret til at kombinere elegant styling med robust SUV-kapacitet: Den nye Ford Kugas intelligente, aktive fartpilot og 5 valgbare køretilstande gør det muligt at tilpasse din kørsel til alle vejforhold.

DIN HELT EGEN KØREASSISTENT

Ford Co-Pilot 360 er samlebetegnelsen på en række teknologier, der arbejder sammen for at gøre din køreoplevelse komfortabel, nem og sjov. Den aktive fartpilot justerer automatisk din fart i forhold til forankørende. Systemet kan sågar genkende trafikskilte og justere fartpiloten ud fra disse, og så kan vognbanecentreringen hjælpe med at styre bilen ind i vognbanen igen, hvis du er ved at glide ud.

INGEN SLINGER I VALSEN

Vognbanecentreringen (Lane Keeping System) anvender et kamera i forruden til at registrere, hvis du er ved at køre utilsigtet ud af kørebanen. Vognbaneassistenten (Lane Keeping Aid) kan derefter selv styre dig sikkert ind i midten af vognbanen igen, hvis ikke du reagerer på rattets vibrerende og visuelle advarsel. Teknologien deaktiveres automatisk, når farten er under 64 km/t og kan også slukkes manuelt.

Ford Kuga instrumentbræt, set tæt på

LAD KUGA STÅ FOR PARKERINGENLAD KUGA STÅ FOR PARKERINGEN

Det kan være svært at parkere på travle gader og i smalle båse. Men Kugas forbedrede parkeringsassistent gør det nemmere end nogensinde. Teknologien, der fås i modeller med automatgear, kan finde en passende parkeringsplads og navigere automatisk ind og ud af den igen. Parkeringsassistenten aktiveres med et enkelt knaptryk og tager sig af hele parkeringen selv, så du ikke behøver styre i rattet eller bruge pedalerne.

GEOFENCING

Kuga Plug-in Hybrid tilbyder en innovativ ny Geofencing-funktion via Ford SYNC 3-skærmen. Din Kuga kan vise dig, når du går ind i foruddefinerede områder – såsom tæt trafik eller lavemissionszoner. Disse vises på din navigationsskærm som skyggefulde områder på kortet, hvilket minder dig om at skifte til elektrisk køretilstand.

Ford Kuga displaying Geofencing on SYNC 3 screen
Ford Kuga front split kamera

SER, HVAD DER SKER I BEGGE SIDER

Et lille panorama-kamera monteret foran på Kuga sender et skærmbillede til dit SYNC 3-display, så du kan se biler, cyklister og fodgængere i begge sider. Dette formonterede kamera er uvurderligt, hvis du skal kante dig ud af en snæver parkeringsplads eller skal op på en stærkt trafikeret vej, hvor dit udsyn er begrænset.

NEMMERE BAKNING

Bomme, cykler, lave mure ... Bakkameraet aktiveres automatisk, når du skifter til bakgear, og det viser præcis, hvad der er bag dig på dit SYNC 3-display. Foruden at vise genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, der viser din nuværende bane, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Du kan også skifte til delt skærmbillede, der viser, hvad der kommer fra begge sider af din SUV, hvilket gør det nemmere at bakke ud af trange steder.

Ford Kuga bagkamera
Helt ny Ford Kuga kører på vej med vejskilt

SPOTTER TRAFIKSKILTENE FOR DIG

Vejskiltegenkendelse (Traffic Sign Recognition) registrerer både permanente og midlertidige trafikskilte for dig, uanset om de er placeret i siden af eller ovenover vejen. Du får både fartgrænser og overhaling forbudt-skilte fremvist i instrumenteringens display, så du kan fokusere på vejen forude.

Ny Ford Kuga viser LED -forlygter foran

SER OM HJØRNER FOR DIG

Kugas dynamiske LED-forlygter giver fremragende udsyn ved alle køreforhold. Forlygterne overvåger vejen forude med kameraer og tilpasser deres belysningsmønster alt efter situationen, hvis der fx venter et vejsving eller en rundkørsel. Det blændfrie fjernlys registrerer derudover modkørende trafik, som den justerer forlygternes vinkel efter.

Helt nyt Ford Kuga interiør med head up display, set tæt på

VIGTIGE OPLYSNINGER LIGE VED HÅNDEN

Head-up displayet projicerer nøgleoplysninger ind i dit synsfelt, og du kan holde øjnene på vejen foran. Kompatibel med polariserede solbriller, og det klare, lyse billede kan vise dit foretrukne valg af indhold – herunder bilens hastighed, navigation, fartpilot-meddelelser og Traffic Sign Recognition-data.

ET EKSTRA SÆT ØJNE

Blind Spot-informationssystem (BLIS) registrerer biler, der skjuler sig i din blinde vinkel, hvilket gør det mere sikkert at skifte vognbaneCX727 BLIS. Hvis systemet registrerer en bil, advarer det dig via diskrete advarselslamper på sidespejlene. Cross Traffic Alert arbejder med BLIS for at øge opmærksomheden, når du bakker ud fra en parkeringsbås med begrænset udsyn. Systemet registrerer biler, der nærmer sig fra siderne og advarer dig om dem.

KØR FREM MED SELVTILLID

Krydsassistent bruger Kugas forreste kameraer og radar til at hjælpe dig med sikkert at krydse trafikken i et kryds. Mens du forbereder dig på at trække ud, vurderer systemet risikoen fra modkørende bilerCX727 BLIS 2. Bilen bremser automatisk, hvis den registrerer en potentiel kollision.

Ny Ford Kuga set fra siden

BAKKESTARTSASSISTANCE

Bakkestartsassistance forhindrer bilen i at trille bag- eller forlæns, når du starter på en bakke. Når du flytter foden fra bremsen til speederen, fastholder systemet bremsetrykket i 2-3 sekunder, så du kommer sikkert og roligt afsted. Teknologien er også nyttig, når du stopper og starter i glat føre.

Helt nyt Ford Kuga interiør med head up display, set tæt på

HJÆLPER DIG PÅ RETTE VEJ

Wrong Way Alert anvender et kamera og information fra navigationssystemet til at registrere, om du kører imod kørselsretningen. Hvis du kører den forkerte vej, giver systemet både visuel og lydlig advarsel, så du kan vende om.

MOTORER OG MOTORKRAFT

Kraftfuld, effektiv og alsidig. Fås med PHEV og diesel. Den avancerede Kuga Plug-in Hybrid giver en problemfri blanding af benzin- og elektrisk kørsel.

Wall Charging point detail

NEM OPLADNING

Hvis du vælger den nye Kuga Plug-in Hybrid, leveres den med et standardkabel i form af nødopladeren. Du kan også bestille et valgfrit kabel til offentlige opladningsstationer.

For at oplade derhjemme så hurtigt som muligt kan du installere et Ford Wallbox-opladningspunkt derhjemme som ekstraudstyr. Ford Wallbox er i stand til at oplade din Kuga fra 0-100 % på under 3,5 timer og tilbyder meget hurtigere opladningstider end en konventionel stikkontakt.

Under kørslen hjælper en kombination af regenerativ bremsning og kraft fra motoren med at genoplade batteriet.

Brug FordPass-appen på din telefon til at administrere din opladning. Du kan se hybridbatteriets opladningsstatus og indstille de foretrukne opladningstider, så du kan udnytte lavere energipriser om natten. 

AVANCERET SELVOPLADNINGS-TEKNOLOGI

Ud over at slutte din Kuga Plug-in Hybrid til et ladepunkt er batteriet også i stand til at genoplade sig selv. Regenerativ bremsning genvinder energi, og sender den tilbage til batteriet - energi der går tabt i en konventionel motor. Benzinmotoren sender også strøm tilbage til batteriet. Dette hjælper med hele tiden at holde batteriet opladet og maksimerer effektiviteten.

Ny, rød Ford Kuga med kvinde, der krydser vejen

SPAR BRÆNDSTOF MED AUTO-START-STOP

Når du holder stille ved lyskryds eller holder i tomgang i køen, kan Auto-Start-Stop-teknologien automatisk slukke motoren, mens bilens vigtigste funktioner stadig er aktiveret. Når du er klar til at køre igen, skal du blot træde på koblingen og sætte bilen i første gear (eller træde på gaspedalen, hvis du har automatgear), så genstarter systemet. Auto-Start-Stop er især effektivt ved bykørsel, hvor du kan mindske brændstofforbruget med op til 10%.

GENNEM ALLE SLAGS TERRÆN

Uanset hvor du kører, er Kuga bygget til at maksimere kontrollen. Vælg mellem fem Drive Modes, som finjusterer bilens ydeevne, så den passer til forholdene. Vælg mellem: Normal, Sport, Vådt/Glat, Trail eller Eco-tilstanden for maksimal effektivitet. Køretilstandene ændrer acceleration, styring og affjedring, samtidig med at de justerer trækkraft- og stabilitetskontroller for at give optimal kontrol i enhver indstilling.

Alle nye Ford Kuga valgbare køremåder, set tæt på

DU FÅR HJÆLP TIL AT KØRE MERE EFFEKTIVT

En række funktioner kan hjælpe dig med at spare brændstof og maksimere opladningshastigheden for dit hybridbatteri. Se dit turindblik i FordPass-appen for at se data om din rejsehistorik, herunder brændstofrapporter, for at hjælpe dig med at holde dig på forkant med dine udgifter. Hvis du vælger en Kuga Hybrid, kan funktionen Brake Coach fortælle dig, hvordan du bremser mere effektivt for at reducere dit brændstofforbrug. Og EV Coach vil hjælpe dig med at forbedre, hvor hurtigt hybridbatteriet genoplades med regenerativ bremseteknologi.

Ford 6-trins manuel gearkasse detaljeret fotograferet

HURTIGE, MANUELLE GEARSKIFT

Hvis du vælger en manuel, har Kugas 6-trins manuelle gearkasse højt drejningsmoment, som leverer bløde, hurtige og nøjagtige gearskift. Et indikatorlys på instrumentpanelet angiver, hvornår det er mest brændstoføkonomisk at skifte gear.

Kvinde gør brug af Ford Kugas håndfri bagklap funktion

PROBLEMFRIT GEARVALG

For modeller med automatgear giver Kugas roterende gearskifte dig fuld kontrol over den avancerede 8-trins gearkasse – så du nemt kan vælge gear med det enkle drej på rattet. Udskiftning af det konventionelle gearskifte frigør ekstra plads for et renere og mere raffineret indvendigt design.

reducerede emissioner blå boble

MINDRE UDSLIP

Med en lav CO2-udledning på bare 22 g/km (målt med den nye og mere realistiske WLTP-norm) opfylder Ford Kuga Plug-in Hybrid de strenge Euro 6,2-udledningskrav. Disse krav er indført for at forbedre luftkvaliteten og mindske CO2-udslippet.

INTELLIGENT

Eventyret starter indefra. Fra flydende linjer og førsteklasses interiør til den vidtrækkende udsigt fra panoramaglastaget – en følelse af energisk bevægelse strømmer gennem alle Kuga-designfunktioner. FordPass-appen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din Kuga, uanset hvor du befinder dig. Mens et væld af sofistikerede teknologier hjælper og forbedrer hver køretur.

Helt nyt Ford Kuga interiør med SYNC3 og rat

SLIP FOR BESVÆRET MED SYNC 3

Ford SYNC 3 hjælper dig med at bevare forbindelsen. Du kan betjene din telefon, musik og navigation med din egen stemme. Med FordPass Connect kan du også sende destinationer fra FordPass-appen direkte til SYNC 3-navigationsskærmen. Systemet har en 8" touchskærm i farver med knib-og-stryg-bevægelser, som giver endnu mere intuitiv styring. SYNC 3 kan også oprette forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto.

ÅBN OP FOR EN VERDEN AF TILSLUTNING

FordPass-appen forbinder problemfrit med FordPass Connect i din Kuga og låser op for et væld af forbindelsesfunktioner. Få fjernadgang til din SUV, uanset hvor du befinder dig, så du kan spore din Kugas placering og endda låse den for at få ekstra ro i sindet. Trafikopdateringer i realtid leveret direkte til din bils navigationssystem hjælper dig med at undgå forsinkelser, og med meddelelser om bilens tilstand sendt direkte til din telefon kan du være på forkant med vedligeholdelse.

Hvis du ejer en Kuga Plug-in Hybrid, kan du bruge din telefon til at se dit aktuelle batteriniveau, finde offentlige opladningsstationer og indstille foretrukne opladningstider i hjemmet. Du kan endda forudindstille din kabinetemperatur, så den er klar ved afgang. Læs mere om FordPass.

SMARTPHONE-ADGANG TIL OPLADNING

Vi har gjort det så nemt som muligt at oplade din Kuga Plug-in Hybrid. Ford samarbejder med Shell Recharge, som er Europas største offentlige opladningsnetværk. Dette partnerskab giver dig adgang til en lang række ekstra opladningsløsninger via din smartphone. Du kan finde og navigere til dine nærmeste offentlige opladningssteder og endda betale for det på appen.

JUSTER DIT SOUNDTRACK

Kugas skræddersyede lydsystem fra B&O leverer førsteklasses design med fremragende lydkvalitet. B&O-lydteknikere har særligt finjusteret den avancerede 10-højttalers, 575-watts opsætning til Kugaen, så du kan opleve din musik, som kunstneren havde tænkt sig. Du kan justere musiklydene, så de passer til dit specifikke humør ved at vælge mellem fire forskellige lyd-følelsesmæssige 'rum' på skærmen. Vælg afslappet, energisk, varm eller lys, så det passer til dit humør.

Helt nyt Ford Kuga B&O lydsystem
Wall Charging point detail

NEM HJEMMEOPLADNING

Den nye Kuga Plug-in Hybrid leveres med et standard opladningskabel til brug i en stikkontakt til husholdningsbrug. 

Ønsker du at oplade din Plug-in Hybrid derhjemme så hurtigt som muligt? En Ford Wallbox oplader kan hjælpe. Fords Wallbox giver hurtigere opladningstider i forhold til opladning via almindelige stikkontakter.

Kvinde gør brug af Ford Kugas håndfri bagklap funktion

HÅNDFRI BAGKLAP

Kugas håndfri bagklap gør det nemt at tilgå bagagerummet, selv når du har hænderne fulde. Med den KeyFree-fjernbetjente nøgle i lommen eller tasken skal du blot lave en blid fejebevægelse med foden under kofangeren, og så aktiveres bagklappen. Den kan også åbnes og lukkes, mens du sidder i bilen.

Helt ny Ford Kuga kører over bro

DIN VERDEN ÅBNER SIG MED PANORAMATAGET

Fordyb dig i omgivelserne med Kugas eldrevne panoramaglastag (ekstraudstyr), som har to paneler og sidder over første og anden sæderække. Panoramataget bringer naturlys ind i kabinen og giver også frisk luft, når det åbnes. Taget har derudover solreflekterende belægning, der holder sollysets varme ude om sommeren, mens en indvendig persienne giver ekstra skygge, når du har brug for det.

Helt ny Ford Kuga  trådløs opladning i  den indvendige kabine

OPLADNING PÅ FARTEN

Interiøret i den nye Kuga skruer op for både plads og komfort. Den store opbevaringsbakke i midterkonsollen er stor nok til selv de største smartphonesCX727 Smartphones, og med trådløs opladning er det blevet nemmere end nogensinde at have alle enheder klar til brug.

Opvarmningskontroller tæt på

KOMFORT I HØJSÆDET

Opvarmede sæder fås til føreren og passagersædet foran. Et opvarmet rat holder dine hænder varme på kolde vintermorgener og giver dig den bedste start på dagen. Og hvis din Kuga har automatgear, kan du bruge FordPass-appen til at fjernstarte motoren, forvarme din bil og sikre, at forruden er afrimet og klar til at køre, når du selv er det. 

SIKKERHED

Fra at advare dig om potentielle kollisionsfarer til smarte systemer, der hjælper dig med at opretholde trækkraft og stabilitet: din sikkerhed er vores problem. Derfor er den nye Ford Kuga fyldt med et væld af smarte assistanceteknologier som standard, der alle er designet til at beskytte dig, din familie og andre trafikanter.

Euro NCAP logo

5-STJERNET SIKKERHED

Som bevis for sin fremragende evne til at beskytte dig og dine passagerer har Ford Kuga opnået en 5-stjernet bedømmelse hos Euro NCAP, Europas førende uafhængige sikkerhedsorganisation. Og i deres nye test af køreassistenten, som fandt sted over 2 uger, lagde Kuga sig i front med en "god" bedømmelse med sin høje ydeevne på alle områder og en god balance mellem fører-engagement og køreassistance med en robust sikkerhedskopi.

FULDSTÆNDIG RO I SINDET

Når du køber en Kuga Plug-in Hybrid (PHEV), sikrer Ford Aftercare, at alle hybridkomponenterne, inklusive PHEV-batteriet, også er beskyttet af din garanti. Garantien dækker enhver del af køretøjet, der kræver reparation eller udskiftning som følge af en fabrikationsfejl i de første 2 år/ubegrænset km. Alle PHEV-komponenter er beskyttet i de første 5 år eller 100.000 km. Og selve batteriet er beskyttet i de første 8 år eller 160.000 km.

ET SYSTEM, DER KAN HJÆLPE MED AT BESKYTTE FODGÆNGERE

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger kamera til at scanne vejen foran. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

OPDAG LOKALE FARER TIDLIGT

Oplysninger om lokale farer informerer dig om problemer, der kan påvirke din tur. Fra vejarbejde til ulykker og endda lokale oversvømmelser... Systemet bruger data fra tilsluttede biler, den offentlige database over hændelser og andre kilder til at opdage problemer i dit område. En advarsel på dit digitale display viser dig faretypen og endda din afstand til den. Du kan aktivere et års gratis prøveversion af oplysninger om lokale farer ved at downloade FordPass-appen.

Ford Kuga undgår farer på vejen
Ny rød Ford Kuga set bagfra for at vise LED-baglygter

MAKSIMERER BREMSNING VED NØDOPBREMSNINGER

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) er konstrueret til at genkende en nødopbremsning og optimere bremsetrykket i bremsesystemet for at opnå maksimal bremsekraft.

Ny, rød Ford Kuga kører på våd vej

HOLDER DIG I KONTROL

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene for dit køretøj. Med avancerede sensorer fra ABS-bremserne (Anti-lock braking system) og antispinsystemet registrerer bilen, når den mister vejgreb, og hvert hjul bremser øjeblikkeligt i stød, så bilen stabiliseres.

ISOFIX barnesæde

BØRNESIKRING

Kuga tager hånd om alle de små, der er med på turen. Bilen leveres med ISOFIX-beslag til to autostole bagi.

Siddende kvinde ser på telefonen

ADVARSLER

Få trafikmeldinger og advarsler under kørslen samt meddelelser om bilens tilstand direkte på din smartphone med FordPass-appen. Appen giver dig besked, hvis dit dæktryk er lavt, når du skal skifte olie plus en række andre meddelelser, der kan hjælpe dig med at holde din Ford i topform. Appen viser dig, hvor problemet er opstået og anbefaler dig endda, hvordan du løser det. Du kan også anmode om et serviceeftersyn hos din foretrukne Ford-forhandler direkte gennem appen.

Ford Kuga, der viser Thatcham-alarmer, ringer

TYVERISIKRING

Alarmen (Thatcham kategori 1) er et avanceret system, som automatisk aktiveres, når du dobbeltlåser din Kuga. Der udløses en kraftig alarm ved indbrud i bilen, hvis bilen løftes, eller hvis sensorerne registrerer bevægelser inde i bilen. Teknologien er også designet til at hjælpe med at forebygge utilsigtet bugsering af din Kuga. Du kan også modtage en advarsel om alarmudløser via FordPass-appen, hvis din bils alarm bliver aktiveret.

TILBEHØR

Ford Kuga vækker eventyrlysten med stilrent og moderne design udvendigt og alsidig plads indvendigt. Med en bred vifte af tagtilbehør kan Ford Kuga også sagtens stå for weekendturen.

Helt nyt Ford Kuga interiør med fleksible siddepladser

FLEKSIBEL, TILPASNINGSDYGTIG SÆDEINDRETNING

Den nye Ford Kugas dynamiske indvendige design giver dig den ultimative frihed til at tilpasse dig enhver rejse. Har du brug for mere plads i bagagerummet til en lang tur, eller foretrækker du luksus med ekstra benplads bagi? De fleksible bagsæder glider frem eller tilbage, så de passer til dit behov, og øger den bageste opbevaringskapacitet med 67 liter, når de føres frem – så du ikke oplever problemer med at medbringe alle de ting, du har brug for.

TAGBØJLER

Stilfulde tagbøjler i satinaluminium eller sort finish forbedrer din nye Ford Kugas dominerende SUV-karakter, samtidig med at de danner det basistilbehør, der kræves til en række tagtransporttilbehør.

Den nye Ford Kugas tagskinner set tæt på
Ny Ford Kuga midterkonsol, set tæt på

KABINEPLADS

Kugas stilrene og ryddelige interiør giver masser af opbevaringsplads i kabinen. Midterkonsollens store opbevaringsbakke rummer selv de største smartphones. Der er også store kopholdere, og selv dørene er designet med henblik på at frigive mest plads.

Ny, rød Ford Kuga set bagfra med åbent bagagerum for at vise hvor meget plads der er

RUMMELIG OG PRAKTISK

Gør indkøbsture og skole-hente-ture nemme. Eller hvorfor ikke smide et par cykler bagi og tage ud og udforske? Kugas fleksible bagsæder og op til 1.534 liter opbevaringskapacitet sikrer, at du altid har al den plads, du har brug for.

Ny, rød Ford Kuga set bagfra med åbent bagagerum for at vise hvor meget plads der er

AFTAGELIGT TRÆK

Trækstænger er normalt monteret fast. Men Kugas aftagelige træk (ekstraudstyr) kan nemt gemmes væk bag kofangeren, når det ikke er i brug.

Tryk på linket her for at få mere information