Home > Personbiler > KUGA > Udstyr > Intelligent

Intelligent

I en ny Ford Kuga sætter hver funktion dine behov først. Så sæt dig tilbage, og nyd turen, mens en række smarte teknologier tryller for dig.

Ford Kuga interior with SYNC in detail

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." Det kan også læse dine sms'er højt for dig. Bilens touchscreen kan registrere knibe- og strygebevægelser for intuitiv navigation. SYNC 3 opretter også forbindelse til Apple CarPlay og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.

Rejs smartere med Live Traffic

Når du parrer din Nye Ford Kuga til SYNC 3, kombinerer state-of-the-art systemet problemfrit til dit SatNav-system for at levere live trafikopdateringer. Desuden opdateres realtidstjenesten hvert par sekunder ved hjælp af millioner af datapunkter, der giver klart overvågede vejforhold, der beregner de bedste rejsetider, der er mulige.

SYNC 3 display screen
Kuga liftgate

En automatisk bagklap til problemfri åbning og lukning

Har du hænderne fulde, og køretøjet registrerer, at din KeyFree fjernbetjeningsnøgle er i nærheden, behøver du blot at bevæge foden under bagerste kofanger, så åbner (eller lukker) bagklappen sig automatisk.

Et panorama glastag giver en lysere og mere luftig oplevelse

Nyd udsynet til landskabet omkring dig, mens du sidder komfortabelt i din Ford Edge. Med panorama glastaget strømer et naturligt lys ind i bilen, hvilket føles som om du henter verden uden for ind i kabinen.

Panorama roof detail from the inside a Ford
Ford Kuga interior view of the front seats

Ekstra komfort med sædevarme

Du kan nemmere tolere de iskolde morgener når du bare tænder for sæde- samt ratvarmen i din nye Kuga.

Top