Home > Personbiler > KUGA > Udstyr > Intelligent

Intelligent

I en ny Ford Kuga sætter hver funktion dine behov først. Så sæt dig tilbage, og nyd turen, mens en række smarte teknologier tryller for dig.

Ford Kuga interior with SYNC in detail

FORD SYNC 3. Avanceret håndfri teknologi

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 8” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk.

Rejs smartere med Live Traffic

Når du parrer din Nye Ford Kuga til SYNC 3, kombinerer state-of-the-art systemet problemfrit til dit SatNav-system for at levere live trafikopdateringer. Desuden opdateres realtidstjenesten hvert par sekunder ved hjælp af millioner af datapunkter, der giver klart overvågede vejforhold, der beregner de bedste rejsetider, der er mulige.

SYNC 3 display screen
Kuga liftgate

En automatisk bagklap til problemfri åbning og lukning

Har du hænderne fulde, og køretøjet registrerer, at din KeyFree fjernbetjeningsnøgle er i nærheden, behøver du blot at bevæge foden under bagerste kofanger, så åbner (eller lukker) bagklappen sig automatisk.

Et panorama glastag giver en lysere og mere luftig oplevelse

Nyd udsynet til landskabet omkring dig, mens du sidder komfortabelt i din Ford Edge. Med panorama glastaget strømer et naturligt lys ind i bilen, hvilket føles som om du henter verden uden for ind i kabinen.

Panorama roof detail from the inside a Ford
Ford Kuga interior view of the front seats

Ekstra komfort med sædevarme

Lad de opvarmede forsæder lune dig på kolde vintermorgener. Tryk på knappen, så har du en behagelig sædevarme, så længe du ønsker det.

Ford audio system in detail

HiFi-lyd

Et audiosystem i høj kvalitet leveres som standard med Ford SYNC 3 og sikrer krystalklar lyd i hele køretøjet. Som ekstraudstyr fås det avancerede Sony system med DAB+ modul, som sørger for en forstærket lydoplevelse.e.

Top