Home > Personbiler > NY KUGA > Udstyr > Intelligent

Eventyret starter indefra

Fra flydende linjer og raffineret læderviklet interiørfinish til den vidtrækkende udsigt fra panoramaglastaget – en følelse af energisk bevægelse strømmer gennem alle designfunktioner på den helt nye Kuga. Mens et væld af sofistikerede teknologier hjælper og forbedrer hver køretur.

A hand with mobile phone with FordPass App

Åbn op for en verden af tilslutning

Den helt nye Ford Kuga er tilgængelig med indbygget FordPass Connect*-modem, der giver dig en hel række nye funktioner til at løfte dine rejser til det næste niveau. Få 4G LTE Wi-Fi** til op til ti enheder, send destinationer direkte fra din telefon til din bils navigation og modtag trafikopdateringer i realtid† undervejs. Avancerede fjernbetjeningsfunktioner giver dig også mulighed for at styre og overvåge din Kuga, uanset hvor du befinder dig. Brug din telefon til at lokalisere din bil, låse dørene eller endda starte motoren for at varme din bil op på kolde dage. Hvis du vælger en Plug-in Hybrid, kan du tjekke din bils opladningsstatus direkte fra din telefon, modtage EV-relaterede meddelelser og gennemgå dine opladningsindstillinger.

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." Det kan også læse dine sms'er højt for dig. Farveberøringsskærmen kan registrere knibe- og strygebevægelser for intuitiv navigation. SYNC 3 opretter også forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med AppLink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone. 

All New Ford Kuga interior showing SYNC3 and steering wheel
All New Ford Kuga B&O Sound System

Musik, som det er meningen, den skal lyde

Uanset din musiksmag fortjener den at lyde som tiltænkt af kunstneren. Et skræddersyet lydsystem fra B&O betyder, at det er præcis det, du kan forvente fra din nye Kuga. B&O-lydteknikere har specifikt udviklet og finjusteret den avancerede 10-højttalers, 575-watts opsætning til Kugaen. Så skru op for lyden, og nyd dine yndlingsbands og -sange i din personlige koncertsal. 

Smartphone-adgang til opladning 

Hvis du vælger en Plug-in Hybrid, har vi gjort det nemt at holde din helt nye Kuga opladet. Ford samarbejder med NewMotion, som er Europas største offentlige opladningsnetværk. Dette partnerskab giver dig adgang til en lang række ekstra opladningsløsninger via din smartphone.  

Du kan finde og navigere til dine nærmeste offentlige opladningssteder og endda betale for det på appen..

Woman checking her phone whilst charging Ford Kuga
Wall Charging point detail

Nem opladning derhjemme

 

Ønsker du at oplade din Plug-in Hybrid derhjemme så hurtigt som muligt? Ford Wall-Box kan hjælpe. Med hjælp fra en af vores ekspertinstallationspartnere kan vi hjælpe dig med at arrangere installationen af en Ford Wall-Box med højere effekt derhjemme. Fords Wall-Boxes tilbyder hurtigere opladningstider i forhold til opladning via konventionelle stikkontakter.

Top