Home > Personbiler > KUGA > Udstyr > Intelligent

Eventyret starter indefra

Fra flydende linjer og raffineret læderviklet interiørfinish til den vidtrækkende udsigt fra panoramaglastaget – en følelse af energisk bevægelse strømmer gennem alle designfunktioner på den helt nye Kuga. Mens et væld af sofistikerede teknologier hjælper og forbedrer hver køretur.

New Ford Kuga interior showing SYNC3 and steering wheel

Slip for besværet med SYNC 3

SYNC 3 er Fords moderne styresystem, der holder dig tilkoblet på farten og gør det muligt at betjene din telefon, musik og navigation med talekommandoer. Systemet kan fx læse dine sms'er højt for dig, mens farvetouchskærmen nemt kan betjenes med intuitive fingerstrøg. SYNC 3 er kompatibelt med Apple CarPlay og forberedt til Android Auto, så du også kan bruge nogle af dine favorit-apps i bilen.

Åbn op for en verden af tilslutning

Et indbygget FordPass ConnectFordPass Connect Kuga 2020-modem tager køreglæden i Ford Kuga til det næste niveau med en række praktiske funktioner, der bl.a. tæller indbygget wi-fi4G Wi-Fi Kuga 2020, forbedret navigation og trafikopdateringer i realtidLive Traffic Kuga 2020. Du kan fx lokalisere din parkerede bil i uvante omgivelser, åbne og låse dørene på afstand og fjernstarte motoren i modeller med automatgear. Og i tilfælde af en ulykke kan modemmet foretage et automatisk nødopkald til alarmcentralen med information om din placering.

Har du en Kuga Plug-in Hybrid, giver FordPass-appen dig endnu flere eksklusive funktioner. Se bl.a. dit aktuelle batteriniveau og rækkevidde, tilgå dine kørselsmønstre og strømforbrug, find offentlige ladestationer og indstil dine foretrukne tidspunkter til hjemmeopladning. Du kan tilmed forhåndsindstille bilens kabinetemperatur, så den er klar ved afgang.

Kuga Plug-in Hybrid kan bestilles til levering i 2021.

A hand with mobile phone with FordPass App
Woman checking her phone whilst charging Ford Kuga

Smartphone-adgang til opladning 

Hvis du vælger en Plug-in Hybrid, har vi gjort det nemt at holde din nye Kuga opladet. Ford samarbejder med NewMotion, som er Europas største offentlige opladningsnetværk. Dette partnerskab giver dig adgang til en lang række ekstra opladningsløsninger via din smartphone.  

Du kan finde og navigere til dine nærmeste offentlige opladningssteder og endda betale for det på appen..

Kuga Plug-in Hybrid kan bestilles til levering i 2021.

Nem hjemmeopladning

Den nye Kuga Plug-in Hybrid kommer med to standardladekabler: Et til almindelig hjemmeopladning og et til offentlige ladestationer. Vil du have lynhurtig hjemmeopladning? Med vores elinstallatører kan du få en Ford Wallbox derhjemme som tilkøbt ekstraudstyr. Ford Wallbox oplader væsentligt hurtigere end en almindelig stikkontakt.

Kuga Plug-in Hybrid kan bestilles til levering i 2021.

Wall Charging point detail
Kvinde anvender den håndfri bagklap

Ikke mere fumlen med nøglerne

Kugas håndfri bagklap gør det nemt at tilgå bagagerummet, selv når du har hænderne fulde. Med den KeyFree-fjernbetjente nøgle i lommen eller tasken skal du blot lave en blid fejebevægelse med foden under kofangeren, og så aktiveres bagklappen. Den kan også åbnes og lukkes, mens du sidder i bilen.

Et vindue til verden

Fordyb dig i omgivelserne med Kugas eldrevne panoramaglastag (ekstraudstyr), som har to paneler og sidder over første og anden sæderække. Panoramataget bringer naturlys ind i kabinen og giver også frisk luft, når det åbnes. Taget har derudover solreflekterende belægning, der holder sollysets varme ude om sommeren, mens en indvendig persienne giver ekstra skygge, når du har brug for det.

New Ford Kuga driving over bridge
New Ford Kuga interior wireless charging

Opladning på farten

Interiøret i den nye Kuga skruer op for både plads og komfort. Den store opbevaringsbakke i midterkonsollen er stor nok til selv de største smartphonesFord Kuga Wireless charging, og med trådløs opladning er det blevet nemmere end nogensinde at have alle enheder klar til brug.

Top