Ford Kuga serien

INDBEGREBET AF PERFORMANCE

NYE FORD KUGA

Den viste model er en Ford Kuga EcoBlue Hybrid, Titanium;
Kuga Hybrid, ST Line X; and Kuga Plug-in Hybrid, ST-Line X.

MOTORER OG MOTORKRAFT

Kraftfuld, effektiv og alsidig. Fås med PHEV og diesel. Den avancerede Kuga Plug-in Hybrid giver en problemfri blanding af benzin- og elektrisk kørsel.

HVILKEN SLAGS MOTOR ER DEN RETTE FOR DIG?

  2.5L Plug-In Hybrid 1.5L EcoBlue
Brændstof type Benzin/El Diesel
Transmission CVT automatgear 8-trins automatgear
Ydelse (hk) 225 120
Drivline 4x2 4x2
0-100 km/t (sek) 9.2 12
CO2-udledningTooltip 22 137 - 144
BrændstofforbrugTooltip 100 18,5 - 18,9
Rækkevidde på elTooltip 64km  
Maks. Anhængervægt (u/bremser) 1500 1500
Batterikapacitet 14.4kwh  
next
prev

FORD KUGA PHEV

Ford Kuga Plug-in Hybrid (PHEV) kombinerer en batteridrevet el-motor med dens 2,5-liters Duratec-benzinmotor og leverer en kombineret effekt på 225 hk sammen med fremragende brændstofforbrug og CO2-udledning på kun 22 g CO2/km (WLTP ). Hybridbatteriet leveres med en 8-års eller 160.000 km garanti (alt efter hvad der kommer først) for ekstra ro i sindet.

Et valg mellem elektriske køretøjstilstande (EV) betyder, at du kan vælge, om du vil køre din Kuga PHEV på strøm fra den elektriske motor, benzinmotoren eller en kombination af begge. Når du bruger tilstanden "EV Now", kan du køre op til 64 km udelukkende på elektrisk strøm. På den måde kan du gøre enhver rejse nem, samtidig med at du holder din bykørsel ren, stille og raffineret.

FORD KUGA HYBRID

Den selvopladende Ford Kuga Hybrid kombinerer en meget effektiv 2,5-liters Duratec-motor og en batteridrevet el-motor. Som med EcoBlue Hybrid genvinder Kuga Hybrid den energi, der normalt går tabt, når farten sænkes. Men det større batteri kan lagre mere strøm for yderligere at forbedre brændstoføkonomien og endda køre korte afstande udelukkende på strøm.

FORD KUGA DIESEL

Foretrækker du diesel? Ford Kuga tilbyder 1.5-liters EcoBlue-motor, der inkorporerer den nyeste dieselteknologi med henblik på at forbedre kraft, drejningsmoment og økonomi, mens de reducerer udledningerne. Med en imponerende kraft på 120 HK har får du samtidig vores avanceret automatgear.

FORD KUGA PETROL

Fords 1,5-liters EcoBoost-benzinmotor anvender direkte brændstofindsprøjtning, turboladning og cylinderdeaktivering til at levere slagkraftig og brændstofeffektiv ydelse. EcoBoost-benzinmotoren fås med enten 120 eller 150 hk, der begge har optimeret brændstoføkonomi og lavt CO2-udslip uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Ford Kuga EcoBoost benzinmotor grafik