Home > Personbiler > KUGA > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

Potent ydeevne og hånd i hånd med enestående brændstofbesparelser og lave emissioner: den nye Kuga leverer det hele i én præcis konstrueret pakke.

Ford EcoBoost Petrol Engine render

Ford EcoBoost: Intet kompromis mellem effekt og effektivitet

Ford EcoBoost benzinmotorer bruger en kombination af direkte indsprøjtning og turboladning til at levere fremragende ydeevne og økonomi.

Et smart dieselvalg

Foretrækker du diesel? Vores 2.0 liters TDCi indarbejder den nyeste motorteknologi med henblik på at forbedre trækkraft, drejningsmoment og økonomi, mens de nedbringer udledningerne. 2.0 liters TDCi leverer 150 HK eller den endnu mere potente 180 HK.

Ford TDCi engine

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC 3 stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund. 

Hurtige, manuelle gearskift

En 6-trins manuel gearkasse med højt drejningsmoment, som leverer glidende, hurtige og nøjagtige gearskift. Et ikon med gearskiftindikator på instrumentpanelet angiver, hvornår der skal skiftes gear.

Ford manual gearbox detail
Ford PowerShift gearbox in detail

Ford PowerShift. Hurtig og brændstofbesparende

Ford PowerShift er den perfekte kombination af automatgearets praktiske funktion med det manuelle gearskifts kørefordele. Denne 6-trins automatiske transmission skifter lynhurtigt til det rette gear på det rette tidspunkt – uden tab af fremdrift.

Gearskift ved rattet: Nyd hurtige gearskift med automatgear

Automatisk gearskift ved rattet, fås med både den nye Kuga 6-trins automatiske og PowerShift-gearkasse. Denne teknologi, som er inspireret af racerbilerne, giver hurtige, problemfrie gearskift ved fingerspidserne. Og da betjeningselementerne er monteret på rattet, kan der skiftes gear mere effektivt i sving.

Ford paddle shift controls

Motorer, der lever op til strenge standarder

Uanset hvilken motor du vælger til din Kuga, vil den leve op til Euro- 6 emissionsnorm. For benzinmotorer betyder Euro-6 emissionsnorm, at motoren ikke kan producere mere end: 1,0 g/km carbonmonoxid, 0,10 g/km carbonhydrid, 0,06 g/km nitrogenoxider og 0,005 g/km atmosfæriske partikler.*

*Gælder kun motorer med direkte indsprøjtning.

Grey Ford Kuga in the mountains from a side rear view
Top